FinanserSkatter

Privilegier for ejendomsskat for seniorer. momskode

I dag vil vi finde ud af, om der er fordele på ejendomsskat for seniorer. Og hvad skal foretage obligatoriske betalinger til de ældre i Rusland. Det er ingen hemmelighed, at alderdom - det er en god grund til at yde nogen form for indrømmelser eller rabatter. Rusland er ikke en undtagelse. Her pensionister forsøger at tilbyde så mange muligheder, der kunne gøre deres liv lettere. Men om disse funktioner er kendt ikke for alle. Er der nogen fordele for ejendomsskat for seniorer? Hvis ja, hvad er de udtryk for? Hvad du har brug for at få add? Alt dette vil blive diskuteret yderligere.

ikke alle steder

Det skal bemærkes straks: størstedelen af gebyrer til statskassen er regional karakter. Det vil sige, de er ikke reguleret af skatteloven. Deres samling af regler, som hvert emne i Den Russiske Føderation i særdeleshed.

Derfor kan vi ikke så blot at sige, om der er pensionsydelser i forbindelse med betaling af skatter. Meget afhænger af dit område bopæl. Et eller andet sted i den ældre er fuldt fritaget for disse betalinger, nogle steder de får en rabat. Og nogle gange har jeg ikke nogen indrømmelser. Så, at løsningen af dette problem bliver nødt til at være engageret i hver region for sig. Men der er nogle generelle regler, der gælder for hele området i Den Russiske Føderation. Privilegier for ejendomsskat for seniorer er en række funktioner. At kende dem, kan du nemt finde svaret på spørgsmålet før os.

handicap

Så den første ting du skal være opmærksom på de mest almindelige tilfælde. Ældre mennesker er ofte anerkendt som handicappet. Og folk med handicap i Rusland har indrømmelser, uanset alder. Men han selvfølgelig tages hensyn til også.

Sagen er, at de fordele handicappede pensionister er forsynet med et sådant scenario. Hvis du har et handicap 1 eller 2 grupper, der sandsynligvis vil have helt undtaget fra statskassen på ejendommen bidrag. I de fleste regioner det fungerer sådan regel.

Men handicappede 3 grupper kan kun håbe på at levere visse rabatter i forbindelse med skatteindtægter på ejendommen. Maksimum, som bygger så borgerne - det er 50% af den samlede fordele betalingen. Hvis du tænker over det, er det også meget gode betingelser.

Militær og Veterans

Betaling af ejendomsskat, som er blevet kendt, er gjort obligatoriske af alle skatteydere. Men pensionister her har deres egne karakteristika og fordele. Ikke altid, men ofte.

Den næste kategori af modtagere - er veteraner og personer, der har deltaget i kampene, og sidestilles kategorier. Sådanne borgere modtager ydelser på ejendomsskat. For seniorer, der falder ind under denne kategori, ganske ofte er der en fuldstændig fritagelse for ejendom bidrag. Selv om det er vanskeligt at finde mindst et område, hvor denne funktion er ignoreret. i virkeligheden, bruges imidlertid en lignende privilegium er ikke alt for ofte. Alt dette skyldes det faktum, at folk, der tilhører denne gruppe af personer, en lille smule. Men rabatten er stadig tilgængelig, og det er en kendsgerning.

transport

Privilegier for ejendomsskat for seniorer kan være anderledes. På samme måde som de tilsvarende bidrag. betalingstype spiller en vigtig rolle i behandlingen sat for os i dag spørgsmålet. Hvad med skat "afpresning" for køretøjer?

Generelt er betalingen af afgiften på ejendommen af denne type altid udført og alle, uden undtagelse. Er det nogle kategorier af modtagere (veteraner, militær, handicappede, medarbejdere beskæftiget med reparation af veje) er helt undtaget fra det. Pensionister, mærkeligt nok, få en rabat. Men ikke mere. For en fuldstændig fritagelse for vægtafgift bliver nødt til at være lav-drevne transportmidler i ejendommen. I så fald skal de nøjagtige betingelser i hvert fag i Den Russiske Føderation skal etableres separat. Efter alt, transport skat er regional.

Hvor mange skal betale pensionister til deres biler? Oftest giver de fordele, som giver dig mulighed for at ikke at betale op til 90% af den samlede erhvervelse beløb. Det viser sig, at de ældre til transport til skattemyndighederne fratrække kun 10 procent af det vurderede beløb. En god rabat, der driver næsten overalt. Selv om den nøjagtige størrelse af det bliver nødt til at præcisere. Men du kan stole på disse data.

jord

Gå fremad. Nu er det nødvendigt at overveje grundskylden. Ofte mennesker som ejendom jord ejet. Det er ingen hemmelighed, at også nødt til at betale for dem.

Fradrag for pensionister på jorden er ikke tilgængelig. Generelt nej. Det vil sige, det betyder, at afgiften jord i 2016 er den samme for alle i Rusland. Desuden er det planen at stige årligt med 20% frem til 2020. Imidlertid er ingen rabatter og indrømmelser for de ældre ikke er fastsat. Og denne form for plan regler ændrer ikke overhovedet.

Måske grundskylden - en af de få øjeblikke, hvor alle borgere er lige for staten. Så hvis pludselig en person fra de gamle tilbyder at omskrive det jorden for at undgå yderligere omkostninger, bør de ikke have tillid til. Ifølge russisk lov, er den skat jord i det fulde beløb betales af alle skatteydere uden undtagelse og rabatter.

indtjening

Dette var ikke slutningen. Der er nogle på den personlige ejendomsskat. Fordele for pensionister, som vi fandt ud, ikke i alle tilfælde gives. Hvad kan man sige om den såkaldte indkomstskat? Skal jeg betale det, og hvor meget?

Svaret er klart: ja, betaler det relevante gebyr til statskassen nødvendig. Og fuldt ud. Der serveres Erklæring om ejendomsskat i dette tilfælde inden for den lovpligtige periode - indtil den 30. april. Det vil sige, på dette tidspunkt en senior borger bør erklære indkomst, for at løse dem og betale.

Hvor mange kommer til at betale? Ligesom alle - 13% af det modtagne beløb. Det er ligegyldigt, om pensioneret eller ikke virker. hvis han er engageret i sin egen virksomhed eller blot besluttet at skille sig af nogle ejendomme og solgte det. Under alle omstændigheder, indkomstskatter skal betales på samme vilkår ved alle borgere i Den Russiske Føderation. 13% - ikke mere, ikke mindre. Pension samtidig betragtes ikke som skattepligtig indkomst.

ejendom

Den sidste ting tilbage - det er det såkaldte ejendomsskat. De mennesker, han er bedre kendt som den ejendomsskat. Årlig betaling for det, du har ejet. For eksempel, en lejlighed.

Privilegier for ejendomsskat for seniorer er tilgængelige. Ældre mennesker i Rusland er fuldt fritaget for sådanne betalinger. Ikke alle er klar over det. Og så skattemyndighederne stadig sende hvert år til pensionister passende regninger, og dem, til gengæld betale for dem. Dermed ikke anbefales. Det er en direkte overtrædelse af dine rettigheder.

Husk, ejendommens fordelene leveres i mange tilfælde. Men så snart det kommer til indsamling af ejendomme til de ældre, må vi huske, at en sådan betaling faktisk mangler. Men bare ignorere betalingsordrer er ikke nødvendig. Det kan give dig en masse besvær og nød. Incitamenter til ejendomsskat kommer efter en appel til skattekontor i dit område. Hvad skal der til? Og er det muligt at udstede en refusion, hvis du lidt tid til at betale denne afgift?

Om restitutioner

Pointen er, at afkastet penge betalt for ejendomsskat pensionister kan. Men kun underlagt visse regler. For eksempel, bemærk: kan ikke tilgås med behørig anmodning om fuld tilbagebetaling af "skade". Penge vil blive returneret kun for en periode på højst 3 år. Hvis for eksempel til ejendom pensioneret, uanset grunden, betalt for 4 år, så det første middel vil ikke blive returneret. Men i løbet af de sidste 36 måneder - helt.

Hvis du har en selvangivelse på ejendom, vedhæfte den til ansøgningen. Det er ønskeligt at have følgende dokumenter for hver rapporteringsperiode. Også med henblik på at returnere pengene til ejendomsskatter, skal pensionisten indsende:

 • erklæring (det er skrevet behandling årsag);
 • alle kvitteringer for de sidste 3 år, har du ubevidst betalt;
 • snils;
 • pension certifikat;
 • pas;
 • attest, der bekræfter ejerskabet af ejendommen;
 • Henvisning til ydelser (hvis nogen, er ikke nødvendigt, men ønskeligt).

Det er alt. Du kan derefter kontakte den relevante organisation for gennemførelsen af restitutionen. Må ikke blande sig, og for at få en særskilt bankkonto eller til at give detaljer om den eksisterende. Det vil liste dig så hurtigt som muligt overskydende skat. Og fra det øjeblik disse kvitteringer vil ikke længere nødt til at komme til din egen adresse.

Sådan vælger du et privilegium

Ofte viser det sig, at den ældre person har ret til at kræve flere ydelser for afgifter. Ifølge loven skal det obligatorisk erklære status for modtageren og vælge kun én form for rabat. Hvad skal der til? Skattemyndighederne giver:

 • Russisk pas;
 • ansøgning om fritagelse på ejendomsskat (angiv hvilken mulighed der vælges);
 • sundhedscertifikat (for at bekræfte, for eksempel, handicap);
 • dokumenter, der bekræfter retten til en rabat;
 • snils;
 • pension certifikat;
 • Opgørelse af pensionsudbetalinger;
 • dokumenter på ejendommen.

Derefter vil din klage blive revideret. Og hvis du har ret til ydelser, vil de blive leveret til dig i form, der blev valgt. Der er ikke noget svært ved det. Du skal blot kende deres rettigheder, selv i alderdommen. Derefter og først derefter kan ingen snyde dig og tvinge dem til at betale skat ikke at stole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.