HjemlighedKonstruktion

Hvordan man laver en birdhouse sine egne hænder. Lav en fuglekasse til forstæder område

Land livet er alsidig og smuk. For at klare alle de problemer, kan du nyde masser af velsmagende og saftige frugter dyrkes på deres egen grund. Disse frugter, som så hele familien og turde ikke at smage, indtil de er modne, men at første smag af enhver møl. Ja, vi må ikke glemme, at de forstæder skadedyr - det er de samme ejere i området, ligesom dig. Og hvis kemisk skadedyrsbekæmpelse er bedst brugt som en måde at masseødelæggelsesvåben, så, når det ikke er så slemt, du kan få en naturlig mulighed. For eksempel for at tiltrække fugle til landet. Sådan laver du en birdhouse med hænderne? Meget simpelt.

Hvis du bygger et fuglehus, vil du oprette ikke kun et komfortabelt hus til fuglene og være i stand til at observere dem, men også for at beskytte dig mod angreb af skadedyr. Kun få mennesker ved, men en familie af fugle om ugen kan spise op til et tusinde larver af maj bille larver og andre insekter. Det er svært at argumentere med sådanne argumenter, så vi vil vise dig hvordan man laver en birdhouse sine egne hænder.

Så hvad skulle være hjemsted for fjerede venner. For det første skal redekassen nødvendigvis være af træ (helst egnet art, bortset nåletræer), ingen plast eller mere metal. Væggene inde i huset især venstre ubehandlet til fuglene kan klamre sig til dem med sine kløer.

Det andet punkt i at løse problemet med "hvordan man laver en birdhouse med dine hænder" - er på størrelse med et lille hus. Størrelse bestemmes naturen for os. De fleste fugle er tilpasset til at leve i hule træer, så størrelsen på bunden af birdhouse skal være 10 eller 12 * 12 * 12 cm. Making lodgen vi starter fra bunden. Til dette formål ikke-høvlet brædder 20-30 mm, og savede den passende forberedelse. Derefter fremstillet bageste og forreste væg af huset og en længde på mindst 34 cm, og en bredde svarende til undersiden af pladetykkelsen plus to. Dette gøres, fordi de redekasse sidevægge indføres mellem de forreste og bageste dele af huset. Det er også værd at bemærke, taget af birdhouse skråner og fortrinsvis fra plader til vandet løber igennem den, så den forreste væg af huset skal være en anelse højere end den bageste, men ikke kortere end 34 cm.

Drak alle tomme, tage den forreste væg af huset og, afgår fra den øverste del 8 cm, præcis centreret rundt propyl laver såkaldte "hak" gennem hvilke fugle og vil falde ind i redekassen. Så naglet sidevæggene. Den sidste planke naglet ikke travlt endnu til bunden skinnen bliver nødt til at vedhæfte en trekantet form, som vil simulere en hul kugle i træet. Naglet til kabinen bagvæg og tag, der, som allerede nævnt, er bedst lavet af en plade. Taget skal stikke lidt over stær hus på alle sider. Vi kan kun vedhæfte en tap-hul og aborre birdhouse med hænderne klar, og opgaven - "hvordan man laver en birdhouse med hænderne" er løst.

Hus kan hænges på et træ, væg eller pæl til en højde på ikke mindre end 2 meter, lidt på skrå fremad, så det ikke udsættes for regn og en hane-hul i syd-øst eller øst. Vedhæft et fuglehus for træerne bedre på wiren, snarere end søm. Mange undrer sig - "Er det muligt at male en birdhouse?". Det er op til mesterens ønsker. Men hvis du beslutter at gøre en lille birdhouse æstetik, er det nødvendigt at anvende vandbaseret maling og farvestoffer, der udelukkende udefra. Brug ikke grøn maling. Stære i grøn birdhouse ikke nøjes.

Placering af et birdhouse i deres område, eller omkring huset, så glem ikke, at huset for fuglene kræver periodisk vedligeholdelse. I efteråret eller tidlig vinter er nødvendigt at fjerne redekassen og fjerne det fra kuglepenne, trash, madrester. Ikke overflødig vil også behandle det indefra med en opløsning af kaliumpermanganat eller kogende vand. Dette vil forhindre skadedyr avl i huset.

Her besvarer vi spørgsmålet "hvordan man opbygger en birdhouse med dine egne hænder." Vi kan kun udstyre materialer og værktøjer, og give vores fjervildt fyr hyggeligt hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.