SundhedPræparater

Det stof "Barolo 20": brugsanvisning, beskrivelse, sammensætning og anmeldelser

Moderne mennesker er i stigende grad lider af forskellige sygdomme i fordøjelseskanalen. Dette skyldes ikke kun dårlig ernæring, men også med kvaliteten af mad indtages, stillesiddende livsstil og dårlige miljø og tager alle former for narkotika.

Mavesår eller mavekatar i dag ikke nogen overraskelse. Desuden disse sygdomme ikke kun forekomme hos voksne og ældre, men også små børn. Derfor er mange farmaceutiske virksomheder producerer en række lægemidler, der bidrager til genoprettelsen af maveslimhinden og normaliseringen af fordøjelseskanalen som helhed.

Meget ofte, til behandling af sådanne tilstande hos patienter ordineret medicin "Barolo". Instruktioner, sammensætning, anvendelse af dette stof vil blive beskrevet senere.

Sammensætning, emballering, beskrivelse og frigivelsesform

I hvilken form et sådant lægemiddel er fremstillet som "Barolo"? Abstrakt, anmeldelser rapport, der betragtes som stoffet markedsføres i form af blå og hvide kapsler er pakket i blisterpakninger og pakninger med tykt papir, hhv.

Den aktive bestanddel af medikamentet virker rabeprazol natrium. Som yderligere komponenter anvendes NPS, talkum, hypromellose, natrium gidrokeid, magnesiumcarbonat, macrogol, titandioxid, kopolimermetakrilovuyu syre, samt røde og sorte jernoxider, og renset vand.

farmakologiske karakteristika

Hvordan lægemidlet "Barolo 20" (kapsel)? Instruktion, beskrivelse medicin viser, at værktøjet har antisekretoriske og antiulcus effekter.

Ifølge teknikken, under overvejelse klassuantisekretorny medikament det er et stof, der ikke udviser anticholinerg virkning. Desuden er det ikke iboende egenskaber histamin H2-receptorantagonister. Det skal bemærkes, at "Barolo" (pris, vil forbruger anmeldelser blive præsenteret nedenfor) hæmmer sekretion af mavesyre. Som et resultat, dette undertrykte den gastriske H + og K + adenozintrifosfotazy, placeret på den sekretoriske overflade af parietalcellerne.

Desuden er lægemidlet betragtes ingibitoromprotonovym mavesonde.

Virkningen af værktøjet resulterer i en suspension af det sidste trin af syresekretion. Ved modtagelse af kapslerne, de ophobes og er protoneret, og transformeres til det aktive sulfenamid.

Antisekretionsvirkning medikament forekommer inden for 60 minutter efter dens orale indgivelse. Det skal også bemærkes, at den første dosis af lægemidlet fører til fremkomsten sredneingibiruyuschego effekt.

Kinetikken af lægemidlet

Hvad er de iboende kinetiske egenskaber af kapslerne "Barolo"? Instruktioner, beskrivelse af lægemidlet rapporterede, at denne medicin er karakteriseret ved biotilgængelighed på 50%.

Forbrug af fødevarer, især fedt, forsinker absorptionen af den aktive bestanddel i et gennemsnit af fire timer. Men dens terapeutiske effekt, dette faktum har ingen signifikant effekt.

Kommunikation lægemiddel til plasmaproteiner er 96%. Under metabolisme dannede komponenter såsom sulfon og thioether. De har betydelig antisekretorisk handling.

Udskillelse af medikament sker primært via nyrerne.

vidnesbyrd

Hvilke sygdomme effektivt behandler narkotika "Barolo 20"? Vejledning til brug (prisen af lægemidlet ikke er meget høj) tyder på, at dette værktøj fungerer godt, når:

  • gastroøsofageal reflukssygdom;
  • 12 porstnoy mavesår og gastrisk ulcus;
  • Zollinger-Ellisons syndrom.

Vi bør også bemærke, at denne medicin ofte er ordineret til udryddelse af Helicobacter pylori i kombination med antibakterielle midler.

Kontraindikationer

Er der nogen kontraindikationer i stoffet "Barolo 20"? Brugsanvisning rapporter , at sådanne kapsler i hvert fald ikke kan bruges, når:

  • graviditet;
  • øget følsomhed over for et middel;
  • under en alder af 15 år;
  • amning.

Drug "Barolo 20": brugsanvisning

Analoger af dette værktøj vil blive fremlagt i slutningen.

Ifølge instruktionerne, der kiggede kapsler beregnet til oral indgivelse. I forskellige overtrædelser tage dem én ad gangen. Behandlingens varighed bestemmes kun læge.

I nærvær af gastroøsofageal reflukssygdom bruge stoffet én kapsel i 4-8 uger. Hvis ikke opstår forbedring, er det muligt udnævnelsen af genbehandling.

Som vedligeholdelsesbehandling daglige dosis af dette stof er 10-20 mg.

Når symptomatisk behandling medikamentet indgives i en mængde på 10 mg en gang dagligt i 4 uger.

Til behandling af Zollinger-Ellison-syndrom "Barolo 20" anbefales at tage en dosis på 60 mg (initial daglig dosis). På foranledning af lægen angivne mængde af lægemidlet kan opdeles i to trin.

Den daglige dosis medicineringsterapien ved 12 porstnoy ulcus er 20 mg. I dette tilfælde skal der tages stoffet i løbet af måneden.

Ofte er behandlingen foretages af værktøjet i løbet af året. I dette tilfælde bør den maksimale enkeltdosis af lægemiddel ikke overstige 60-120 mg dagligt.

bivirkninger

Hvad er de bivirkninger af lægemidlet "Barolo 20"? Vejledning til brug tyder på, at dette stof er ofte årsag til sådanne uønskede effekter som mavesmerter, kvalme, forstoppelse, opkastning, diarré, flatulens, fordøjelsesbesvær og en fornemmelse af tørhed i munden.

Nogle gange, mens de tager stoffet, patienter har hovedpine, træthed, svimmelhed, kulderystelser, søvnproblemer, respiratorisk depression, ændringer i kropstemperaturen, hududslæt, og meget mere.

Symptomer på overdosis

Hvad er symptomerne, når overdosis "Barolo 20"? Brugsanvisning, at sådanne sager ikke opstår. Men eksperterne ikke udelukke muligheden for forstærkning af bivirkninger.

Når denne behandling udføres i en gastrisk udskylning.

Interaktion med andre lægemidler

Hvad er forberedelserne "Barolo 20" er ikke tilladt at kombinere kapslerne? Vejledning til brug af rapporter, rabeprazol stand til at reducere udskillelsen af saltsyre. Dette har en indvirkning på de kinetiske parametre af lægemidler, hvis absorption afhænger af surhedsgraden i mavesyren.

Det blev også konstateret, at emnet medikamentet reducerer blodkoncentration "ketoconazol", og øger mængden af "Digoxin". Derfor er samtidig anvendelse af lægemidlerne kræver særlig overvågning af den behandlende læge (hvis påkrævet, er dosisjustering udføres).

Generelt for det betragtede medikament karakteristisk ret lav interaktion med andre lægemidler.

specifikke anbefalinger

Før udnævnelsen af "Barolo" stoffet til behandling af forskellige sygdomme i mave-tarmkanalen, skal du sørge for at foretage en lægeundersøgelse af patienten med henblik på at eliminere tilstedeværelsen af hans kræft. Dette skyldes det faktum, at modtagelsen af midlerne kan skjule symptomerne på en alvorlig sygdom.

Set medicin er ikke indiceret under amning, da der ikke er oplysninger om dens penetration af det aktive stof i modermælken.

I svære forstyrrelser i nyrerne og leveren kræver forsigtig medicin.

Drug "Barolo" ikke negativ indvirkning på patientens evne til at køre bil eller betjene andre farlige maskiner.

Når der sker ændringer på huden af den medicin bør ophøre.

Opbevaring, holdbarhed og helligdage på apoteker

Drug "Barolo" frigives på apoteker uden recept fra lægen. Men for at bruge det uden at konsultere en læge kan ikke anbefales. Ellers kan det forværre den vanskelige situation og så tålmodig.

For ønskeligt at indeholde medikamentet i mørke, for børns rækkevidde og tørt sted, hvor temperaturen er mindre end 26 grader. opbevaring af kapsler en periode på to år fra datoen for produktionen. Ved slutningen af denne periode, er stofmisbrug forbudt.

Omkostninger og lignende præparater

Prisen på anti-ulcus medicin er omkring 215 rubler. Ved behov kan den erstattes af en af sådanne præparater som "Veloz", "Rabimak" "Pariet", "Rabelok", "rabeprazol" "Rabizol". Børsnoterede fonde skal udpege kun en erfaren læge, baseret på analyser af data og lægeundersøgelse.

Consumer anmeldelser og læger

Nu ved du, egenskaber og karakteristika af lægemidlet "Barolo 20". Instruktioner og analoger af stoffet er også blevet præsenteret ovenfor.

Anmeldelser om dette værktøj kan findes gøres anderledes. De fleste patienter bekræfte sin høje effektivitet.

Specialister har fundet, at for mange lægemidler, der er oprettet på grundlag af rabeprazol, karakteriseret ved øjeblikkelig handling. I dette tilfælde er der ingen grund til at bruge høje doser af medicin eller øge hyppigheden af dets beskæftigelse.

Det skal også bemærkes, at stoffet "Barolo" varierer ganske godt tolereret. Det lykkedes undertrykker sekretionen af saltsyre.

Set medicin kan tildeles til næsten enhver lidelse, som er et vidnesbyrd om dens anvendelse. For eksempel, er det vel hjælper i behandlingen af tilbagesvaling. Men nogle patienter hævder, at andre lægemidler af lignende aktioner hjalp dem ikke altid.

I kombination med antibiotika sådanne kapsler ofte er ordineret til behandling af mavesår. Det giver de meget positive resultater.

Alt for mange mennesker med en følelse af "surhed" begynder at vælge deres egen for forskellige medikamenter til at behandle den. Ganske ofte anvendes til disse formål kapsel "Barolo". Nogle forbrugere hævder, at det betyder stærkt forbedret deres tilstand. Selv om det ikke hjalp andre patienter. Eksperter siger, at årsagen til den manglende effektivitet af lægemidlet ligger i det faktum, at de førnævnte ubehagelige fornemmelser forbundet med helt forskellige lidelser i mavetarmkanalen, som kræver passende terapi. Derfor er det vigtigt, at hurtigt se en læge, som efter en lægeundersøgelse vil forsyne dig med en præcis diagnose og ordinere den korrekte behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.