Intellektuelle udviklingMystik

Sådan tiltrække penge og lykke

Verden omkring os er fuld af hemmeligheder og mysterier. Sådan at forstå, hvorfor en person får al den nemme og den anden pløjning som den forbandede, og ingen penge og ingen held i livet. Sådan tiltrække penge og lykke ind i dit liv? Hvad skal du gøre, hvis du har en kronisk mangel på penge og den usynlige sorte kat løber over vejen konstant?

Jeg vil fortælle dig - det er jo kun dig. Ingen kan tage noget dig eller give dig, hvis du ikke ønsker. Du bør endelig forstår, at målet for alle mennesker.

"Hvordan til at tiltrække penge og lykke," - du spørger. Ja nemt - tro på dig selv.

Mener, at du er værdig til velstand og lykke. De, der er heldige at mnyat hele vejen rundt, simpelthen ikke i tvivl om deres lykke og gør alt i deres magt for at få, hvad de har brug for: penge, succes, kærlighed, osv ...

Magien i penge og lykke er intet andet end tankens kraft. Zagadyvaya begær, kan du bede om hvad hjertet begærer økonomisk succes eller at møde manden i hendes drømme. Og hvad det ikke virker? Og hvorfor? Ja, fordi du ikke kan tro, at i virkeligheden, kan det ske for dig. Efter alt, du er en almindelig person, har ingen udestående evner ikke ... stop! Det er den vigtigste misforståelse af mange ulykker og usikre mennesker. Ingen almindelige mennesker! Hver er en unik verden og personlighed. Husk en gang for alle.

Sådan tiltrække penge og held og lykke til ham? Tag et blankt stykke papir og skrive på det deres ønsker. Men altid huske følgende, når du skriver begær:

Ønsker at brug i nutid. For eksempel: jeg betalt ... Men under alle omstændigheder, skriver ikke, jeg har tænkt mig at få ...

Så detaljeret som muligt, forestille sig, at du ønsker at få. Jo mere detaljeret du beskriver dit ønske, jo mere nøjagtig det vil blive opfyldt.

Aldrig, jeg gentager aldrig dit ønske skal opfyldes på bekostning af at skade en anden. Hvad du ønsker at andre, altid kommer tilbage tifold. Husk det.

Sådan tiltrække penge og held og lykke til ham vil du bede følgende magiske tricks.

Conspiracy til at tiltrække held og lykke. Når du går ind i det rum, hvor du kommer til at forhandle eller træffe beslutninger vedrørende din anmodning, er du nødt til at tage i håndtaget på døren og sige følgende ord: "Som døren åbnes, så mine anliggender er løst."

De penge, du altid blev udført, holde en pung nogle regningen og aldrig spilde den. Jeg, for eksempel, altid at holde 3 regninger på $ 2 i en sidelomme - dem vil jeg aldrig bruge. En af mine venner aldrig trækker fra hendes pung en mønt 2 euro - selv i de mest vanskelige tider de penge, vi har.

En anden effektiv teknik er at følgende: den voksende måned sætte penge i aften i vindueskarmen, og sige grunden: "Da denne måned vokser og hældes, så mine penge vokse og vokse" Naturligvis, jo mere put, jo flere penge du har til at blive vist i en måned.

Din held og lykke charme og penge bør altid være i din pung. Den er lavet på følgende måde: på et rent et blad af papir, skrive ordene "Jeg har altid har penge og held og lykke i gerninger", fold det, så i sidste ende du ender med en ligebenet trekant.

Hvis du er en sælger i butikken og butikken, og du har dårlige ting går, kan jeg rådgive følgende: Tag en spiseskefuld sukker og drys mens ingen ser, på tærskelen og sige plottet for held og lykke i handel "Som bierne flyve til honning, så købere til at jeg går. " Du vil ikke tro det, køberne er begyndt at gå ud og købe produktet. Jeg så og deltog i alle aktiviteter.

Tja, kan jeg anbefale fra min erfaring. Alle tips, som jeg har beskrevet her, kontrolleres i livet og store handler. Vigtigst tro på dig selv og dine evner.

Jeg ønsker dig held og lykke, rigdom og velstand. Men hvordan man kan tiltrække held og penge i dit liv - du bestemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.