Hjem og familieTilbehør

Vaskemiddel "Laska": instruktioner til brug, synspunkter og anmeldelser

I dagens verden er der et stort udvalg af rengøringsmidler, men i dag har vi især fremhæve vaskemiddel "Laska", som er i stor efterspørgsel og har en rimelig pris.

De vigtigste funktioner

"Weasel" - en særlig flydende vaskemiddel (pulver var oprindeligt eneste mulighed) til skånsom vask af ting, både i automatiske maskiner eller manuelt. Egnet til absolut alle væv. For eksempel, for silke, uld, kashmir, fløjl, chiffon, fnug og andre sportsgrene slid. Hvid, sort eller rød - det klarer alle farverne.

Derudover detergent "Laska" efterlader ingen rester. Det giver også en særlig ømhed og blødhed af tingene. Med det kan du forhindre fading til mørkt tøj. Det er i stand til at fjerne de "pellets". Vaskemiddel "Laska" kan gøre tingene frisk og lyse, ligesom nye.

Der var denne "mirakel væske" i Rusland allerede i 1997. Siden da, hver gang opdaterede produkter og til at foretage ændringer i sammensætningen, så endnu mere beskyttende overfor dit tøj. Sammen med denne ændring og udformningen af selve emballagen. "Laska" findes på markedet indtil nu, og er markedsleder.

struktur

Således strukturen omfatter følgende:

 • <5% H-overfladeaktivt middel;
 • En 5-15% overfladeaktivt middel;
 • fosfater;
 • sæbe;
 • enzymer;
 • konserveringsmidler;
 • parfume (geraniol, amiltsinnamal, limonen, tsitronnelon, bambus ekstrakt, butyl-phenyl-methyl propional);
 • farvestoffer.

Som allerede alle forstået, "Weasel" - et flydende detergent, som har en bred vifte af anvendelser.

Instruktioner for brug, forholdsregler og de vigtigste karakteristika ved

 • Hold "Laska" er kun mulig i et tørt, mørkt og utilgængeligt for børn.
 • Hvis stoffet ved et uheld kommer i øjnene, bør skylles med vand med det samme. Hvis væsken kommer i din mad, du har brug for at gå til hospitalet.
 • De, der har meget følsom hud, bør du undgå direkte kontakt med en agent.
 • Det anbefales at ryste flasken før brug.
 • Holdbarhed er 3 år.
 • Før vask skal du vælge den temperatur, der er skrevet på etiketten af produktet.
 • Altid nævnes "sarte vask".

Vaskemiddel "Laska": prisen og typer

 1. "Light-farvet 3D»:
 • "Weasel" med den virkning, farve restaurering 3D »formidler modstand, intensitet, lysstyrke og mætning af farven på dit tøj;
 • "Lusk" at foretage inddrivelse af sorte 3D »giver dine mørke ting lys og kontrast;
 • "Lusk" at foretage inddrivelse af hvide 3D »gør det glitrende hvide sand, gamle ting og falmet.
 1. "Laska": uld og silke "(resultatet vil ikke gøre dig vente efter de første vask ting bliver meget blødere og silkier).
 2. "Lusk» Aktiv og Frisk (i form af en gel, som trænger dybt ind i selve stoffet og dermed renser sig selv tøj, og giver hende en unik og frisk smag).
 3. "Laska» Care and Repair (en flere midler i form af en gel, som udglatter overfladen af ting og fjerner skader afhænder pellets).

Politikken med den universelle prisfastsættelse betyder helt acceptabelt. "Weasel" - et flydende vaskemiddel, anmeldelser, som vi vil diskutere lidt senere. Så vidt omkostninger, det afhænger direkte af mængden af væske i flasken, og på hvilke funktioner den har, er det værd at pakke på omkring 180 til 520 rubler.

anmeldelser

Denne rensevæske er i dag meget populær, da det har en stor effekt otstiryvaniya, udjævning og genoprette farve hele tøjet. Alle de mennesker, der har erhvervet en "Laska" er glade, fordi det er et unikt værktøj, der giver de gamle ting et helt nyt look, friskhed, lysstyrke, glans og blødhed.

Mange ros dette stof, der forlader sine positive anmeldelser, især tildele midlerne til vask af sorte "Weasel" er meget bedre end deres kolleger.

Det kan påvirke strukturen af vævet, således at en i den næste vask ikke vil falme og ændre farve. Og en sådan virkning er mulig, ikke kun med mørke farver. Dette gælder også for røde og hvide toner. Effekt er muligt på grund af det faktum, at der er særlige komponenter i sammensætningen af denne væske, dybt trænge ind dit tøj.

Således, når alle aktive bevægelser og under varmen af disse særlige komponenter bliver aktiv, hvilket eliminerer lugt og forfriskende behagelig smag klud overflade.

De vigtigste fordele

 • "Weasel" har en ganske behagelig duft.
 • Det har en lav pris.
 • Fremragende opløses i koldt vand.
 • sletter forsigtigt ting.
 • Holder farve.
 • Fjerner pellets.
 • Udjævner stoffet selv.
 • Det holder farveintensiteten på højde.
 • Det fjerner alle former for fejl og så videre.

yderligere oplysninger

Som du ved, "Lusk" (detergent) er altid positive anmeldelser. Hvorfor? Om det nedenfor!

Tingene igennem "Laska" konstant ser ud som om de er nye. Deres friskhed og smag at lægge mærke til alt. Det er derfor, de fleste husmødre vælge præcis det betyder.

Volumenet af en sådan flaske - 1-2 liter. Ofte ganske lille "dosis" af disse penge er nok til at vaske et bjerg af tøj. "Weasel" er meget økonomisk i brug, så det ene flaske er nok til en lang tid.

Det er et ideelt og alsidigt værktøj, der kan anvendes som i hånd-vaskning, og den maskingevær. Hertil kommer, at under vask hænder "Lusk" ikke dårligt påvirke huden, så intet brænder, ingen forbrændinger eller klør ligesom resten af pulvere. Dette blev nævnt af mange.

Stoffet hurtigt og nemt trænger ind i porerne i stoffet og begynder at handle. Det er nemt at skylle og efterlader ingen spor af sæbe, der kan irritere huden. Perfekt opfylder sin funktion, selv i meget hårdt vand. Har ingen de egenskaber, at elektrificere dine ting, at det er tilfældet med andre pulvere forårsager ubehag og besvær.

Købere bemærke, at denne sletning værktøj fjerner opstår piller, så også er med til at forhindre deres forekomst i fremtiden. "Weasel" forsøger at eliminere gulfarvning og plak på overfladen af selve vævet. Anvendelse af vask sarte cyklus, spare dig den bedste kvalitet tøj, så det vil se helt nye.

Giv tingene en uberørt og smuk udsigt - det er det grundlæggende princip for den flydende vaskemiddel "Laska". Ud over at fjerne genstridige fedtpletter, det har en anden funktion, det er blid og omhyggelig pleje af dine ting.

Også værd at bemærke er, at din favorit bluse aldrig vil kravle rundt. Producenter er godt forsøgt at behage alle de husmødre og deres familiemedlemmer. Hvorfor? Ja, fordi en smuk, ren, ryddelige og frisk tøj - det er nøglen til succes og en god dag.

Tusindvis af kvinder køber "Laska"!

Ved at købe en universel rengøringsmiddel, du giver dine ting en ny chance. Sætte på tøj, vask med "Weasel", vil du aldrig blive efterladt ubemærket. Vil du altid ser friske, pænt og ryddeligt? Så er dette sletning væske - det er det, du har brug for.

Købere opmærksom på, at på grund af den "Laska" dine ting vil holde sin oprindelige attraktivt udseende, men også i lang tid vil vare. I dag er det en af de bedste midler til at slette en kraftig rebound effekt for eventuelle stof blegning pletter af varierende kompleksitet og en frisk, behagelig duft, der vil ledsage dig i mange dage, selv efter vask.

Hver ting skal have sin egen "Weasel"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.