FormationUngdomsuddannelse og skoler

Billedet af borgmesteren i komedien "The Inspector General". AA Skvoznik-Dmuhanovsky i Gogols spil

Billedet af borgmesteren i komedien "The Inspector General" skiller sig ud blandt alle de andre. AA-Skvoznik Dmuhanovsky (det var hans navn) i lang tid forbliver i hukommelsen af læseren. Plottet i historien begynder med sætningen, som siger det er denne helt. Denne sætning er blevet et krydstogt. Skvoznik-Dmuhanovsky, adressering indsamlingen, sagde, at han ønskede at informere den mest ubehagelige nyheder. Og udtales den berømte sætning: "revisor kommer til os."

Nøglefunktioner i billedet-Skvoznik Dmuhanovskogo

Forfatteren, gøre notater for aktørerne, meget klart og detaljeret afslører billedet af borgmesteren i komedien "The Inspector General". Han beskriver denne karakter som en alvorlig mand i hans smarte, oplevet i forskellige situationer, snu, bestikkelse, men opfører sig på denne solide. Hans ansigt har en hård linje. Beskrivelsen givet af forfatteren, samt selve navnet på denne karakter til at hjælpe læserne afdække for sig selv billedet af borgmesteren i "inspektør".

Ekstern og intern soliditet af fordærvelse

Fra de allerførste sider bliver det klart, at på trods af sin tilsyneladende soliditet, spille deres rolle i den "officielle høj rang," denne mand er helt ikke hvad der forsøger at være. Billedet af borgmesteren i "Inspector" med udviklings- værker af plottet bliver bedre defineret. Han får efterhånden en endelig dom.

Skvoznik-Dmuhanovsky i byen er lederen af den godgørende, der står op for sit folk. I virkeligheden er han en hersker, som lader sig eventuelle handlinger lovløshed og kun af hensyn til egne interesser og personlig vinding. Men med al den oppustede myndighed borgmesteren i "Inspector" - en mand absolut respekteres. Han ikke værdsætter eller borgere, eller underordnede.

Aktiviteter til at genoprette ro og orden i byen

Resultatet af dens aktivitet - komplet tilbagegang af amtet byen. Der ærligt ikke fungerer, ingen service. Borgmesteren ser alt dette, men ønsker ikke at gøre noget. Og kun de nyheder, der ankom revisor gør hans appel til alle sine underordnede til at rydde op i rodet. Du kan dog begrænse sin synlighed. Rådgivning giver han en underordnet til at løse forskellige mangler i tjenester tyder på, at borgmesteren - er en typisk bureaukrat. Han bekymrer sig kun om den eksterne indtryk, og den interne tilstand af en tjeneste ikke generer ham.

Med henvisning til et konkret eksempel. Opmærksomheden udelukkende til den ydre side af problemet er fundet i helten af interesse for os, især i den vejledning, den giver skoler forstander Luka Lukic. Skvoznik-Dmuhanovsky søger ikke at overtage kontrollen med metodisk forberedelse af lærere og indholdet af de erfaringer og betaler opmærksomhed kun til den ydre adfærd af lærere, dvs deres "mærkelige ting". Det er klart, borgmesteren besøgte skolerne. For eksempel siger til en lærer, grimasser på de erfaringer, Skvoznik-Dmuhanovsky han gør et ansigt, efterligne ham. Af den anden, den historielærer, borgmesteren sagde ligeud: "Jeg har lige lyttet til ham ...".

Men trods det faktum, at Skvoznik-Dmuhanovsky deltog klasser, var han ikke interesseret i deres indhold. Og lærerne borgmester kender meget overfladisk. Han kan ikke huske deres navne. Af den ene siger han, at han er den, der "har et fedt ansigt", om den anden - at han "historiske del".

Uvidenhed om borgmesteren, hans holdning til livet

Borgmesteren, besætter højt nok position i det væsentlige er en uuddannet mand, men samtidig stadig ru. Han har en masse laster og dårlige vaner, med hvem han ikke kommer til at kæmpe, så inderligt overbevist om, at det er normalt. Hans natur som en mand afslører reglen om tro på livet, som han modtog som barn. Guvernøren mener, at behovet for lykke rangerer og penge, men at købe dem - nizkopoklonnichestvo, underslæb og bestikkelse.

Guvernøren som et kollektivt portræt af officer

Skvoznik-Dmuhanovsky - en kollektiv portræt af den ansatte i sin tid. Hans billede har absorberet en masse af ulemperne ved en offentlig ansat. Smiger og misundelse, underdanighed og sykofanti, ligger og grådighed, arrogance og opblæste - alle disse funktioner præger billedet af borgmesteren i komedien "The Inspector General". Du kan stadig gå på listen.

Måske isolation play er en værdig finale til denne helt. Ikke meget flatterende i den endelige karakterisering af borgmesteren i komedien "The Inspector General". Ved afslutningen af det arbejde ser han dum og narret mand. Det lykkedes dem at narre nogle "slyngel af en besøger St. Petersburg."

Det haster med borgmesterens billede

Billedet af borgmesteren i komedien "The Inspector General" afslører essensen af bureaukratiet i tiden. Og ikke nok med det, trods alt, hvad at skjule, alle disse kvaliteter er uløseligt forbundet med mange offentlige personer i vor tid. Og behage os kun tro er i denne historie, at en dag i "dydige sti" af borgmesterens sikker på at blive vist en "revisor".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.