Mad og drikkevarerOpskrifter

Bagt kartoffel i ovnen. Forskellige muligheder madlavning

Siden oldtiden, folk bagte kartofler. Det var oprindeligt begravet til en lille dybde, hvorefter over dette sted fortyndet brand, som varmes jorden. Med fremkomsten af videnskab og teknologi har øget en masse nye måder at lave mad kartofler. Ikke desto mindre, folk ikke glemme den oprindelige opskrift og ofte går til landet, det er bagt på den gamle måde - i ilden. Men i de senere år færre og færre har råd til at gå til landet og resten af de ubekvemme arbejdstider, mangel på tid eller mangel på transport. Hvis meget gerne hvile og spise bagt grøntsag delikatesse fremragende udbytte fra en sådan situation kan bages kartofler i ovnen. Smag det lidt anderledes end smagen af bagt i ilden, men også han i sit eget bedste.

Madlavning kartofler i ovnen - en interessant, let og på samme tid, den kreative proces, der giver mulighed for at udtrykke sig. At bage knoldene skal være grundigt vaske dem, især hvis de er bagt med huden. Efter vask kan de rengøres, men det gør ikke nødvendigvis - mange mennesker elsker at lave mad i uniform. Ovn stykker efter vask og rengøring er nødvendigt at skære kartofler. Det skæres i halve, og kan også være 4 eller endda 6 dele. Vegetabilsk udskæring skal sættes på en bageplade smurt med smør eller vegetabilsk olie, salt og drys med dine yndlings krydderier. Forberede kartofler i godt opvarmet ovn ved 200 ° C Tilberedningstid afhænger af størrelsen af stykkerne.

Madlavning bagt knold har flere forskellige muligheder. Bagte kartofler i ovnen er fyldt under nogen saucer. Det er ofte fyldt med bacon, krydret med mayonnaise, bagt med ost med noget kød eller fuglen. ikke ud af sted vil være alle mulige krydderier, krydderier og urter til at forbedre smagen. Bagte knolde bruges både som startere og som en hovedret, afhængig af fremstillingsmetoden.

Bagt kartoffel i ovnen vil være meget dem, hvis det er bagt i folie. I dette tilfælde, idet fad forberedt hurtigt og ikke klæber. Bagte kartofler i folie i ovnen får smagen af urter og toppings, som er bagt. Desuden kartoflen bliver bløde og møre.

Bagt kartoffel i ovnen kan tilberedes på forskellige måder. Det kan bages, fyldt med alle mulige andre produkter eller krydderier. Og du kan lave mad i flere etaper. Denne metode er først at bage indtil kogt knolde. Og derefter tilføje toppings og sauce og ekstra varmebehandling.

Fremstillingen begynder med knolde. Godt vasket jakke kartofler indpakket i folie. Ekspanderende det på en bageplade, bages i en ovn ved 180 ° C i en time. Klar-cut kartofler med folie. Det resulterende hul anbringes udstopning. Det kan koges hakket kød, stegte svampe med løg, røget bacon. Så fyldte kartofler er placeret i ovnen i 15 minutter. Det gode ved denne opskrift er, at den er universel og giver en kreativ tilgang til madlavning. Murphy kan være forskellige fyld og fyld til at udfylde nogen sauce.

Bagte kartofler i ovnen - en fantastisk måde at forberede sig på at hjælpe uden at forlade huset og den travle by for at opleve alt det sjove for afgang af arten. Derudover giver det dig at drømme og eksperimentere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.