FormationSprog

"Snyde" - formsprog. Betydningen og eksempler

Udtrykket "snyde" er meget udbredt hidtil, selv om kun få ved, hvor det gik. Vi anser og værdi phraseologism, og dens historie, især fordi legenden om begivenheden gå til den fascinerende stemme stabil omsætning. Og med tiden allerede så vanskeligt at skelne sandhed fra fiktion.

hvilket betyder

Inden jeg går til de fascinerende historier vil tale om, hvad det vil sige at udtrykket "snyde". Puslespil her ingen der. Når dette er sagt, er det betød, at den person, bedraget, snydt, snydt.

For eksempel, når en studerende ved kontrollerne kunne afskrives, og streng lærer lagde ikke mærke til, at læreren kredsede omkring hendes finger. Men, men der er historier, som læreren selv "glad for at blive bedraget." Oftest dette sker i gymnasiet, når læreren ikke ønskede at bruge tid på tilbagetagning. Så tager han papiret eller en bog og læse med entusiasme, og de studerende på det tidspunkt så entusiastisk og uselvisk skylden svar på de spørgsmål, som naturligvis fremme i butikken.

Men nok om det, gå til desserten, med henvisning til oprindelsen af udtrykket "snyde".

praktisk udgave

Det er velkendt, hvor let kan vikles på fingeren tråd. Ifølge dette princip den er baseret og forklaring på oprindelsen af den siger "snyde". Ifølge Dahl, for eksempel udtrykket kommer fra en slægt "wrap rundt om fingeren", som betød "at klare opgaven hurtigt og nemt."

Den anden praktisk hypotese siger, at der var faktisk nogle tyske ordsprog som spor, med det resultat, der kom ud af vores berømte udtryk. Den tyske ordsprog er det en softie, der bedrage endnu lettere end gevindet sår på fingeren.

Det er de versioner af oprindelsen af bæredygtige fraser, som er baseret på visse fysiske evner tråd og fingre. Vi minder dig centrum for opmærksomhed i vores formsprog "snyde". Næste vil være en langt mere interessant historie.

Tryllekunstnere, tyve og døde

Forestil dig et offentligt sted, hvor mange mennesker. Og der skal være en tryllekunstner. En legende fortæller, at udtrykket kom fordi tryllekunstnere distrahere nysgerrige tricks, og deres medskyldige på dette tidspunkt grundigt rent lommerne på tilskuere.

En læser spørger indigneret: "Og hvor gør det formsprog" snyde "Rolig, men rolig ?. Vi tryllekunstner store hænder, så han tog noget fra en tilfældigt udvalgt publikum og gemte det i sine hænder, måske endda fingre. Husk det trick med en mønt, som er bag øret i publikum, og alt dette gør tryllekunstner, så det viste sig der. Illusionist vitale store hænder.

En anden legende forbundet med røverne, kun i denne historie er der en mystisk slør. Bandits mente, at den døde mands hånd har onde magiske kræfter, er det kun nødvendigt at lave en cirkulær bevægelse hen over hovedet på sovende, og søvn bliver dybere, så kriminelle til lydløst og jævnt frigive lommer af ofre for alle overflødige. Ja, i oldtiden, folk ikke bo i hoteller, og ofte sov på gaden, på vejen, for eksempel. Af den måde, har historien ikke bevaret bevis på, hvor effektiv var sådan en forfærdelig metode.

Selvfølgelig kan man spørge, hvad i legenden er sandt, og hvad der ikke er? Men er det så vigtigt? Det vigtigste er, at udtrykket "snyde" værdien vil ikke ændre sig. En læser lærer ikke kun noget nyt, men noget pragtfuldt. Men den tilsyneladende almindelige, dagligdags stabil ekspression.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.