TravelingHoteller

Melitopol Hoteller "Tower" og "Syd": beskrivelse, pris

I Zaporozhye regionen i Ukraine er det regionale center - Melitopol. Byen ligger ved korsvej, nær Azovske Hav, Melitopol hoteller ofte bliver et stop for turister, der rejser på ferie til havet, mens gæster til byen på forretningsrejser.

Hoteller Melitopol

Melitopol Byen har flere hoteller. De adskiller sig fra hinanden ved antallet af værelser, deres konstruktion og teknisk udstyr, den bekvemme beliggenhed i forhold til motorveje og downtown. Melitopol hoteller tilbyder deres gæster et andet sæt af tjenester, levevilkår i dem er forskellige niveauer af komfort. Priser, der er installeret i hoteller, varierer meget og spænder fra to hundrede til tre hundrede tusind rubler per person per dag.

Nogle hotelvirksomheder har deres egne hjemmesider på internettet, der gør det muligt for potentielle gæster til visuelt se og sammenligne de vilkår, der tilbydes dem. Hoteller Melitopol - forholdene i dem, komfort og service - ligesom gæsterne.

Hotelkomplekset "Tower" i Melitopol

I centrum af byen er et temmelig nyt hotel kompleks "Tower". Han indrettede i middelalderens stil. Gæsterne tilbydes komfort, varme, og diverse underholdning.

Hotellet "Tower" er lille, består af kun fire tal i suiter og juniorsuiter, kan de være besat af to personer. Byggeri og design værelser opfylder de europæiske standarder. Hvert værelse har komfortable møbler og muligheden for at organisere en ekstra seng. Aircondition, køleskab, tv, gratis trådløs internetadgang, minibar og værdiboks udstyret med hver af dem. Badeværelse med brusebad eller bad har en året rundt autonom varmtvandsforsyning, gæster tilbydes hårtørrer.

Slap af efter din rejse eller forretningsmøder kan gæsterne besøge saunaen. Et besøg i pejsestuen og bar, vil et spil billard tillade tilbringe fritiden. Cooks Cafe tilbudt at smage husmandskost, à la carte-retter kan bestilles i rummet.

Tilgængeligheden af sikker parkering, mødelokaler med det nødvendige udstyr til arrangementer af forskellig art, festsal øger komforten niveau.

Hotel "Syd"

I udkanten af byen mod syd er motel af samme navn. Gæsterne tilbydes fjorten deluxe-værelser, juniorsuiter og økonomi. De kan fordoble eller tredoble belægning.

Deluxe-værelserne er udstyret i overensstemmelse med de standarder, der er en ekstra seng. Junior suiter har to enkeltsenge, er en ekstra seng ikke er fastsat. Økonomi class værelser har eget badeværelse, faciliteter er placeret i stueetagen.

Hotel "Syd" har sin egen café-bar, løber han døgnet rundt. Slap af og slappe, gæsterne kan besøge det lokale sauna. Til hjælp for gæster med egen transport hotellet tilbyder en bevogtet parkeringsplads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.