Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at tabe 10 kg i løbet af kort tid.

Spekulerer hvordan man taber 10 kg i løbet af kort tid, forsøge at finde en måde, som ikke vil skade dit helbred. Hård kost kan ikke påvirke den generelle tilstand af kroppen. Og hvis du stadig har tid, fortrinsret til optioner, der er designet til lang levetid.

Så, hvordan man kan tabe 10 kg. Den bedste løsning er en afbalanceret kost og regelmæssig fysisk aktivitet, helst en temmelig intens. Om kost bør konsultere en specialist, fordi den menneskelige krop er anderledes. Og hvad en god en, den anden kan ikke helt passer.

Med hensyn til generelle anbefalinger, de er alle de samme, nemlig, at reducere mængden af kulhydrater, fedt indtag til et minimum. I din kost er protein fødevarer bør være fremherskende. Relativt er nødvendigt kulhydrater for at tilføje et par flere ord. I intet tilfælde ikke give op på dem. De er nødvendige for vores krop til at genopbygge energi. Men skulle vælge de fødevarer, der indeholder såkaldte langsomme kulhydrater. Denne korn korn, brune ris, bælgfrugter, hele korn brød, svampe og så videre. Blandt de frugter og grøntsager - abrikoser, ferskner, æbler, grapefrugt, appelsiner, pærer, squash, grønne bønner, blomkål og lignende.

Spørgsmålet "hvordan at tabe 10 kg, og endnu mere", ophidser mange. Men for at slippe af med overskydende vægt, uden at gøre nogen indsats, får du ikke. Vær sikker på at være engageret i nogen form for sport. Dette kan være alt: besøg poolen, gå til gymnastik, gøre nogle aerobic, pilates, eller, i sidste ende, gøre regelmæssig hjem de øvelser, der er rettet mod at reducere mængden af kropsfedt. Sammen med korrekt valgte kost, vil du hurtigt nå positive resultater.

Må ikke glemme et andet vigtigt punkt. Vi taler om mængden af mad forbruges. Du kan ikke blive slankere, hvis din brik vil være lidt mindre end bassinet, selv i tilfælde, hvor produkterne er hentet korrekt.

Alle disse anbefalinger er givet til de mennesker, der ønsker at tabe sig gradvist, uden at forårsage stress for din krop.

Men nogle gange er du nødt til at ofre og slippe af med de ekstra kilo i en meget kort periode. Og nu vil vi tale om, hvordan man kan tabe 10 kg på en uge. Ja, det er for muligt. Og der er et betydeligt antal måder. Dog bør det gøre en lille forbehold. Brug lignende teknikker, men er de mennesker, der ikke lider af forskellige sygdomme.

Her er en af variantov- håndtering sult. På den første dag skal du drikke mineralvand uden gas, og ikke mere end seks kopper. På den anden dag, du vil være begrænset til fire glas mælk og en grøn æble, du ønsker at spise før sengetid. Tredje dag - en gentagelse af den første. Den fjerde dag bringer nogle sort. Forbered en salat baseret på alle former for gulerødder kål, greens og. Fyld den med olivenolie i mængden af en spiseskefuld. I alt denne salat du får brug for en dag én liter krukke. Af væske kan du drikke to kopper grøn te eller usødet vand. Den femte dag i den anden gentager med en enkelt undtagelse - æblet er ikke givet.

Dag Six - en glæde for maven på en sådan kost. Til morgenmad, du spiser en ordineret æg, kogt kogt, og drikke et glas te uden sukker. Frokost omfatter vegetabilsk bouillon i mængden af et glas. Til frokost vil du finde hundrede gram kogt oksekød, og de samme dåse ærter. Desuden er der i denne dag, kan du forkæle dig selv med tre æbler til middag, frokost og anden middag.

Og endelig, den syvende dag. I løbet af dagen, spise en halv pakke hytteost, drikker to glas mælk og ved sengetid - en kop grøn te usødet.

At ty til en sådan kost bør kun være i ekstreme tilfælde, der er, når der virkelig spørgsmålet "hvordan man taber 10 kg i 8 dage eller en uge" er meget alvorlig.

Afslutningsvis et par små, men meget nyttige tips om, hvordan man tabe 10 kg: prøv ikke at bukke under for stress, engagere sig i auto-uddannelse, stræbe efter selv-forbedring. Og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.