Kunst og underholdningFilm

"Lodz", Ivanovo. Biograf i byen brude

I denne artikel vil du lære om biografen "Lodz". Ivanov, som har besluttet at hædre byen brude i de år sovjetmagten kunne prale 6 biografer. Nu er der kun 3. Blandt denne prestigefyldte trioens mest besøgte og elskede borgere er en biograf center "Lodz".

Oprindelsen af navnet

For at forstå, hvorfor teater i den russiske provins kaldet den polske ord, der oversat til russisk betyder "borg" eller "båd", lave en kort tur i Sovjetunionen. På det tidspunkt, mange russiske samfund af regionale og distrikt værdier forsynet sig med de to byer i de socialistiske lande. Bunch Łódź - Ivanovo eksempel på en sådan international venskab. Russisk "Man" med polske Lodz indfødte, at begge byer - centre for tekstilindustrien derhjemme. Som et tegn på venskab mellem de to i Ivanovo blev bygget en stor ny multiplex, som blev opkaldt til ære for den søster byen. Til gengæld de polske brødre købte også en biograf kaldet "Ivanovo".

historie

opførelsen af biografen center "Lodz" begyndte i 1967. Ivanovo i den tid har udviklet sig med stormskridt, og der er behov for nye kulturelle faciliteter. Administration af det regionale center, blev det besluttet at opføre en moderne biograf, der er i overensstemmelse med internationale standarder.

Projekt for disse år var virkelig avancerede. Få mennesker, kunne selv de største byer i USSR prale sådanne kulturinstitutioner. Byggeriet blev udført accelereret tempo i tre år. Plads til Film Center fremhævet i centrum af Ivanova, om Lezhnevskaya gaden. Der står han det til denne dag.

Ifølge planen, blev en ny biograf samtidigt rumme 850 tilskuere. Bygningen er inkluderet, og en stor lobby, og moderne ventilation og varmeanlæg. I 1970, åbningen af biografen "Lodz". Ivanovo og dens indbyggere fik en uvurderlig gave. Biografen center var en kæmpe skærm i bredformat, stereoanlæg, stor stue med komfortable lænestole og et interiør, der opfylder de mest krævende æstetiske krav. Her kommer de hele familier til at stifte bekendtskab med nye film. De billetkontorer var altid kø. Knap have tid til at blive født, "Lodz" er blevet en af de mest populære og mest besøgte kulturelle steder i byen.

Den aktuelle ugedag Ivanovo Film Center

Og hvordan i dag biograf "Lodz"? Ivanovo og dens indbyggere kan stadig være stolte af hans vigtigste palads biograf. Det blev rekonstrueret takket være som det er blevet et kæmpe underholdning kompleks med flere haller til at vise film. De er udstyret med den mest moderne projektion udstyr.

I 2009 her leverede vi dyre systemer fra berømte DoReMi og Christie, hvorved indbyggerne i byen og dens gæster kan nyde at se film i 3D og 2D-formater.

Skærmen i en stor biograf erstattet med en ny særlig perlemors belægning. En højere billedopløsning, højere lysstyrke og kontrast - det er de vigtigste fordele ved denne teknologiske innovation. Digitale projektorer tillader perfekt til at levere farve og skabe en speciel effekt påvist i tilstedeværelsen af tilskuere film.

Underholdning, Film Center, der kan tilbyde sine gæster

Hver dag i filmen "Łódź" kommer en masse mennesker i alle aldre. Men, selvfølgelig, den primære målgruppe er unge Film Centre. Til besøgende kedede venter på starten af filmen viser, forudsat underholdning såsom billard, spillemaskiner, airhockey. Alle kan købe en film før popcorn eller læskedrikke.

I stueetagen i lobbybaren kaldet "Jazz Wagon", på anden sal er der en restaurant. Det er ingen overdrivelse at sige, at dette er et af de foretrukne steder i byen ungdom. Og mange uden for byen hørte om, hvad en "Lodz" (Ivanovo). Anmeldelser af filmen center, som regel, er der kun positivt. Gæsterne på det regionale center har altid besøgt den berømte kulturinstitution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.