HjemlighedKonstruktion

Vender huset - ejeren visitkort

Vender huset - ikke bare tidskrævende og vanskelig del af anlægsarbejdet. Dette er den sidste touch, som giver huset sit eget ansigt, gør det muligt at passe ind i landskabet eller tværtimod, skiller sig ud mod sin baggrund. Vender det første skal huse forståelse af værten, sin status og karakter, smag og dyder.

Det er derfor, det er vigtigt at tænke kreativt til den endelige proces for byggeri, uden at overtræde normer og regler, der tillader at overleve huset af en meget lang tid.

Facing facader af bygninger kan være anderledes: en masse materiale i dag. Vinyl og aluminium sidespor, vilde eller kunststen, naturtræ og mursten hjem vil bidrage til at give holdbarhed og præcis den "udseende", som vil være en fryd for ejeren.

Hver beklædning materiale har sine egne karakteristika, der skal overvejes, når du udfører arbejdet er slut.

I dag lad os tale om, hvad der er vigtigt at huske på, har til hensigt at pålægge en mursten træ eller adobe hus.

Facing mursten hus, først og fremmest, det forudsætter et godt fundament. Mursten - tungt materiale, det øger vægten af konstruktionen. Nem, er ikke designet til tung vægt bygning fundament kan give en revne, og i sidste ende huset vil simpelthen falde fra hinanden.

Det er vigtigt at observere bredden af hætten fra basen. Hvis hætten er mindre end 13,5 cm, foret med murstenshuse (eller sten) er upraktisk. Hvorfor? Fordi vender mursten skal ligge på kælderen fundament og foring udføres i en halv mursten, som er 13 cm. Polsantimetra vil forsikre eventuelle uregelmæssigheder.

Nogle gange kan en meget smal sokkel vender af huset er udført i et kvart mursten. Det betyder, at murstenene er sat på kanten.

Arbejde med mursten, er det vigtigt at vælge den rigtige del af byggemateriale blanding. Hovedreglen - ikke sjuske! Opløsningen bør bestå af en del af cement af den højeste kvalitet (fortrinsvis "500"), de to dele af kalk blandet med vand, indtil en tyk dej tilstand, og 7-8 dele sand.

Facing huset skal ikke være i umiddelbar nærhed af den bærende væg. Mellem den og mursten bør være 3-4 cm for normal ventilation. Om nødvendigt kan murværket fastgøres til hovedvæggen med galvaniserede klemmer eller søm stål. Ene ende capping eller søm hamret ind støttevæggen blev den anden nedsænket i 7 eller 8 centimeter i murværk. Så vil være garanteret styrken af foring.

Ventilation mellem salt-glasur og væggen er flad, kan du bruge stykker træ 40x40. De er proppet i væggen af træ eller Adobe hus, der obkladyvaetsya mursten.

Går murstenshus bedes planlægge på papir tegning, i hvilken retning vil blive installeret kirpichi.Oblitsovka vægge bør ikke være kontinuerlig. Det kan ikke være på niveau bringe til gesims, og under det er nødvendigt at lade nogle få huller til ventilation. Ved afslutningen af arbejdet deres bedste for at lukke et metalgitter.

Hvis den implicitte brug af flere typer materiale skal beregne, hvor meget af hvilken slags mursten påkrævet.

Brick finér kan ikke bare facader, men nogle af væggene inde i lokalerne. Dette kan give interiøret et krydderi eller brutalitet, er det fordelagtigt at vælge en af væggene i resten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.