SundhedSygdomme og betingelser

Respiratorisk syncytialvirus: årsager, symptomer, behandling, konsekvenser

Respiratorisk syncytialvirus er en del af en gruppe af akut forekommende infektioner, der påvirker et ret stort antal af befolkningen overvejende ung alder. Årige tage den grundlæggende plads blandt de smittede. Hvis voksne sygdommen er overfladisk, kan babyer udvikle alvorlige komplikationer.

definition

Dette er en virus, der forårsager luftvejsinfektioner. Intrigue er, at det er svært at diagnosticere, fordi det er let at forveksle med en almindelig forkølelse. I øjeblikket ingen vaccine er endnu ikke udviklet, så sygdommen er undertiden fatal. I indlagt udløst ved fremkomsten af bronkitis, astma og fløjter.

ætiologi

Respiratorisk syncytialvirus er koncentreret i cytoplasmaet, efter modning begynder spirende ind i membranen. Det hører til familien Paramyxoviridae og er den eneste repræsentant for denne gruppe, som kan forårsage alvorlig sygdom. Selvom forskellige matricer har nogle antigen heterogenitet, variationer vedrører primært en af flere glycoproteiner, men epidemiologiske og kliniske betydning af disse forskelle er ikke klart. Infektion vokser i en række cellekulturer, der forårsager dannelsen af typiske syncytier.

grunde

Respiratorisk syncytialvirus er et menneske lidelser, som transmitteres af luftbårne dråber. De er i stand til at inficere både syge mennesker og medier. Karakteristisk er kollektivt og familie udbrud og tilfælde af nosokomiel infektion blev registreret, ofte i pædiatriske hospitaler. Spredningen er almindelige og oftest uret i vinteren og foråret rundt. Den største følsomhed hos børn fra 4-5 måneder til 3 år. I en tidlig alder de fleste af børnene bærer denne sygdom, som yderligere observeret forbigående immunitet, ofte gentagne tilfælde af sygdommen, kun i en mere udslettet. Men efter fuldstændig forsvinden af organismen af antistoffer (IgA), kan respiratorisk syncytialvirus igen.

Det breder sig gennem tæt kontakt med smittede personer. . Det er blevet analyseret og fundet, at hvis en syg person nyser, bliver bakterierne let spredes på 1,8 m Denne gruppe af patogener kan overleve på hænder og 30 minutter, og om emnet - i flere timer.

Patogenesen af infektion er meget lig udvikling influenza og parainfluenza mekanisme, som i forbindelse med bevægelser af sygdommen til epitelet i luftvejene. Det tjener til at gennemtrænge luftvejene, og den primære starter reproduktion i cytoplasmaet i næsesvælget og derefter strækker sig til bronkier. På dette punkt er der hyperplasi af de berørte celler og symplasts. Disse fænomener er ledsaget af konstriktion af bronkioler og hypersekretion, som efterfølgende fører til deres blokering af tyk slim. Så udviklingen af infektion bestemmes af graden af overholdelse af flora og respirationssvigt.

symptomer

Respiratorisk syncytialvirus, som mikrobiologi er kompleks og vanskelig at diagnosticere, er sygdommen tidlige forår og vinter.

Til dato ikke afsløret hvorfor påvirker de nedre luftveje hos børn og voksne i toppen.

Hos børn, sygdommen begynder med feber, alvorlig halsbetændelse og løbende næse. Kort tilsluttet og andre symptomer, der ligner astma. Infektionen er kendetegnet ved følgende træk:

- åndenød (mere end 40 vejrtrækninger per minut);
- farve blålig hud (cyanose);
- skarpe og hyppige hoste;
- høj temperatur;
- pjaltet og ujævn vejrtrækning;
- krupøs tætning;
- skingre vejrtrækninger og hvæsen;
- hindrede exhalations.

Lavere luftvejsinfektioner opstår, når de bronkioler svulme. Hvis patienten på dette tidspunkt har problemer med forsyningen af ilt, skal du sørge for at konsultere en læge for øjeblikkelig lægehjælp. Disse lidelser forekommer oftest hos børn under et år, og de er hurtigt forværres.

klassifikation

Der er en række faktorer, som kan karakteriseres ved respiratorisk syncytialvirus, nemlig:

- typisk - udvikle rhinitis, halsbetændelse, lungebetændelse, nasofaryngitis, bronhilit, bronkitis, segmentær lungeødem og mellemørebetændelse;
- atypiske - sløret eller asymptomatisk sygdom.

Der er 3 store former af sygdommen.

1. Let, forekommer oftest hos voksne og børn i skolealderen. Manifesteres som mild snue, er respirationssvigt ikke observeret. Oftest kropstemperaturen forbliver normal eller stiger lidt, men blot et par grader. Tegn på forgiftning er helt fraværende.

2. Middelsvære, er det muligt at observere symptomerne på akut bronkitis eller bronchiolitis ledsaget af obstruktiv syndrom og respirationssvigt. Patienten er til stede, oral cyanose og åndenød. Hvis det syge barn, kan det være for rastløs, søvnig, ophidsede eller sløv. Ofte fundet en svag stigning i leveren eller milten. Temperaturen ofte forhøjet, men det sker, og er normalt. Der er en moderat forgiftning.

3. Heavy, i dette øjeblik at udvikle bronchiolitis og obstruktiv bronkitis. Der er en stærk mangel på luft, hvor kan kun hjælpe en iltmaske at trække vejret. Lyde sporbare fløjter og til stede en udtalt toksicitet og en stærk stigning i leveren og milten.

Ved kriterierne om tyngdekraften ofte indeholde følgende karakteristika:

- tilgængeligheden af lokale ændringer;
- vanskeligheder med at respirationssvigt.

Af naturen af strømmen:

- glat - ingen bakterielle komplikationer;
- ikke glat - fremkomsten af lungebetændelse, bihulebetændelse og otitis purulent.

historie

Respiratorisk syncytialvirus, hvis symptomer kan forveksles med andre sygdomme blev identificeret i 1956 af Dr. Morris. Han ser de chimpanser, der blev fundet rhinitis, har fundet en ny infektion og kaldte det en PAS - Chimpanzeecoriraagent (det agens af almindelig forkølelse chimpanser). På tidspunktet for undersøgelse af patienten personale, som tog sig af en abe, blev det observeret stigning i antistoffer er meget lig den virus.

I 1957, R. Chenok tildelt den samme patogen i inficerede børn og fastslået, at det var ham, der var ansvarlig for excitation af bronkitis og lungebetændelse. Efter det, og indtil nu forskere uden held forsøgt at udvikle en vaccine.

diagnostik

Den kliniske definition af sygdommen problem, på grund af ligheden med andre sygdomme. Hos voksne, oftest domineret af symptomer på bronkitis og lungebetændelse. I laboratorieundersøgelser under anvendelse serologiske metoder, der registrerer antistoftiter. Hvis det er nødvendigt, at lægen tildeler en specifik røntgenbilleder og laboratorieundersøgelser, for eksempel, virologiske test nasopharyngeale podninger.

terapi

Patienter, der har været diagnosticeret med respiratorisk syncytialvirus er behandlingen gives i et kompleks, med henblik på at styrke kroppen. Sengeleje anbefales for hele perioden for forværring. Indlæggelse er indiceret til børn med svær sygdom, børn førskolealderen og med en gennemsnitlig vægt på personer, der var komplikationer. Skal give alderssvarende kost. Den bør omfatte en mekanisk og kemisk blid mad, udfylde en række sporstoffer og vitaminer.

Også gennemført kausal behandling, som er karakteriseret ved anvendelsen af lægemidler, såsom leukocyt human interferon, "Anaferon", "Grippferon" og "Viferon". I alvorlige former, anbefales det at tage "immunglobulin" og "Ribavirin", dens pris varierer fra 240-640 rubler, afhængigt af dosis. Perfekt hjælper med at forhindre fremkomsten af virkningerne af bronkitis medicin "Sinagis". Hvis de opdages bakterielle komplikationer, viser antimikrobiel terapi.

Bronkieobstruktion er godt fjernet symptomatisk og patogenetisk behandling. I dette tilfælde skal du bruge en iltmaske for at trække vejret, det gør det nemmere at alvorlige symptomer og forenkler lufttilførslen.

Dispensary observation kræver komplikationer. Efter lungebetændelse anbefalede eftersyn efter 1, 3, 6 og 12 måneder at fuldføre nyttiggørelse. Forebyggende diagnose er nødvendig efter tilbagevendende bronkitis og udpeget efter ændringen. Hvis det er nødvendigt, er det besøgt af høring allergolog eller pulmonologist, og lavet laboratorieforsøg.

behandling af børn

Børnene altid bliver syge vanskeligere, og konsekvenserne er langt mere alvorlig end hos voksne, så behandlingen skal være grundig og intensiv.

antivirale midler:

- "Ribavirin", prisen af lægemidlet, som tidligere beskrevet - er tilgængelig, så stærkt ikke ramte lommerne på forældrene;
- også ofte ordineret "Arbidol", "Inosin", "Tiloran" og "pranobex".

Syndromical terapi kræver udført i overensstemmelse med passende protokoller til behandling af akut respirationssvigt, bronkitis og kryds syndrom.

Grundlæggende antihomotoxic terapi:

- "Flu-Heel", "Engystol" (brugt af den initierende kredsløb);
- "Euforbiumkompozitum C" (næsespray);
- "Limfomiozot".

Desuden:

- "Viburkol" (rektale suppositorier);
- "Echinacea kompozitum C" (ampuller);
- "Angin-Heel S";
- "Traumel C" (tabletter).

Alle disse værktøjer hjælper til at overvinde den godt respiratorisk syncytialvirus hos børn.

første skridt

For hurtigt besejre sygdommen, skal du ordentligt reagere på de symptomer opstår, så den kan modtage den nødvendige bistand i tilfælde af behov.

1. Søg lægehjælp er påkrævet, når et lille barn SARS symptomer, nemlig ondt i halsen, løbende næse og svær hvæsen.
2. Kræves kaldet ambulance, hvis der er en høj temperatur, intens støj, besværet vejrtrækning og generel alvorlig tilstand.

Nødvendig for at behandle sådanne læger, som terapeut, og infektionssygdomme.

komplikationer

Negativ påvirkning af luftvejene har en respiratorisk syncytialvirus. Konsekvenserne af en masse sygdom, da det kan deltage sekundære bakterielle flora og forårsager sygdomme såsom:

- sinusitis;
- otitis media;
- bronchitis;
- lungebetændelse;
- bronchiolitis.

forebyggelse

Alle virusinfektioner er vanskelige at behandle, fordi deres symptomer ofte er skjult. En af foranstaltningerne er tidlig påvisning af sygdomme og isolation af patienter til at fuldføre deres helbredelse. Under et udbrud af sådanne infektioner især hensyn hygiejne. I børnegrupper og hospitaler inviteres iført influenza masker for personalet. Spædbørn nødvendigvis og systematisk desinficeret hænder ved hjælp alkaliske løsninger.

Til forebyggelse af akut foranstaltninger i foci af infektion indbefatter anvendelsen af lægemidler, såsom "Anaferon", "Viferon", "Imunal" og en række inducere af endogen interferon.

Immunprofylakse indbefatter organer såsom "Motavizubam", "Respighi" og "Palivizubam".

vaccine

Til dato har der udviklet en komponent, der vil forhindre sygdommen. Skabelse er ganske aktiv, er blevet udført eksperimenter siden 1960'erne, hvorefter stoffet inaktiveret med formalin og belejrede alun. En sådan vaccine forårsagede en udtalt dannelse af serumantistoffer, selv om resultatet af anvendelsen, har testet udviklet mere alvorlig sygdom. Levende svækkede komponenter forårsage symptomerne er ikke meget behageligt enten blive til den samme virus, kun vild-typen. Til dato, i betragtning af fremgangsmåden til oprensning af antistoffer mod en underenhed af en af overfladeproteiner eller svækkede celler, og derefter forsøge at tilpasse dem til den kolde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.