SundhedSygdomme og betingelser

Angina - er en alvorlig sygdom

Angina - dette er en af de mest almindelige sygdomme, som normalt opstår hos ældre mennesker. Dens essens ligger i det faktum, at hjertet får utilstrækkelig mængde blod, hvilket fører til ilt sult og energi infarkt.

årsager til

Til dato er det velkendt, hvorfor sygdommen udvikler sig. Angina ofte opstår på grund af det faktum, at de reducerede lumen koronarkarrene. Dette kan ske af forskellige årsager, hvoraf den vigtigste er deres aterosklerotiske forandringer. Det faktum, at denne patologi kan danne plak, hvilket reducerer karrets lumen. Også udtalt Selvfølgelig er der en meget stærk mangel på blodtilførsel (iskæmi) af hjertet. Som et resultat, som alle kan føre til dannelse af myokardieinfarkt.

klinik

Arten af symptomerne på denne sygdom kan fortælle en relevant sygehistorie. Angina er manifesteret alvorlig undertrykkende smertende eller kedeligt retrosternale smerter. I dette tilfælde den person der er en betydelig nedgang i ydeevnen, og generel svaghed. Det er værd at bemærke, at angina smerter ikke sker hele tiden, og der er episodisk. Normalt de er også ledsaget af mere og svaghed. Patienten er ude af stand til at gøre sit arbejde, især hvis det er forbundet med fysisk aktivitet. Vi må ikke glemme, at de selv smerter angreb forekommer oftest, når en person udfører en bestemt bevægelse.

diagnostik

Angina - er en sygdom, der opdages meget godt i deres kliniske billede. Det var på hende og være opmærksomme på fagfolk først. stor diagnostisk betydning er således fremkomsten af smerter i push-hjerte eller smertende med sundhed uorden. Det er også meget vigtigt tegn på angina er en komplet forsvinden af smerte efter at have taget pengene "Nitroglycerin". Dette adskiller sygdommen fra myokardieinfarkt.

Angina - en sygdom, der kan påvises ikke kun i den typiske hospitalet, men også med hjælp af særlige metoder til undersøgelse. Den største betydning er elektrokardiografi. I så fald, hvis personen har en sygdom, såsom angina pectoris, størstedelen af patienterne viste ST-segment depression på mere end 1 mm. En erfaren kardiolog vil helt sikkert bemærke en patologisk forandring og være i stand til at foretage en korrekt diagnose.

behandling

Da angina - er en kronisk sygdom, og bekæmpelsen af den skal hele tiden. Der er flere behandlingsmuligheder for denne sygdom. Den mest populære var den ene af dem, der består i at tage narkotika "Nitroglycerin" med fremkomsten af anfald. Det skal bemærkes, at i det daglige bruger det for et par uger af koronarkarrene ophøre med at vokse under dens indflydelse. I dette tilfælde er patienten overføres omtrent ugentligt til lægemiddel "isosorbidmononitrat."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.