SundhedSygdomme og betingelser

Lymfocytose - årsagerne er meget forskelligartet

Lymfocytter er nødvendige for at beskytte den menneskelige krop fra eksterne faktorer, såsom patogene bakterier og andre fremmedlegemer, der trænger inde. Lymfocytose kaldes en sygdom, hvor niveauet af lymfocytter i det perifere blod er betydeligt højere end normalt. Detalje at forstå, hvordan disse blodlegemer arbejder i kroppen, er det vanskeligt nok, men at få et overblik og forstå betydningen af de processer er nødvendig.

Lymfocytter er en type af hvide blodlegemer, immunsystemceller, der er ansvarlige for erhvervet immunitet. Normalt i 1 mikroliter 1200-3000 bør indeholde, men dette antal er forskelligt for forskellige aldersgrupper. Vedrørende alle leukocytter normal procentdel af lymfocytter - 19-37%.

Der er ikke kun kvantitative, men også kvalitative ændringer i lymfocytter. I det første tilfælde, en primær læsion af cellerne for en række forskellige årsager. Den anden - resultatet af reaktion af organismen til inflammatoriske processer, som forekommer i organer og væv. Det skal bemærkes, at der altid ændringer i reaktiviteten af organismen, hvilket forklares ved den aktive deltagelse af lymfocytter i de processer, der forekommer på niveau med cellulær og humoral immunitet. I en sådan sygdom som lymfocytose, kan symptomerne være forskellige, og de er hovedsagelig afhænger af den overordnede tilstand af det menneskelige legeme, herunder immunsystemet.

For at vurdere de forandringer, der sker i blodet korrekt, er det nødvendigt at bestemme ikke kun den absolutte indhold i hendes hvide blodlegemer, men også den procentvise forhold mellem de forskellige typer af dem. Derfor deler den absolutte og relative lymfocytose. Procentvis ændring af enhver form for hvide blodlegemer er ikke i alle tilfælde opfylde deres sande stigning.

Relativ lymfocytose, hvis årsager, - en stigning i procentdelen af lymfocytter, men der er normalt, og i nogle tilfælde endda reduceret deres absolutte antal, er meget mere udbredt. Ofte det forekommer i en række inflammatoriske og patologiske forandringer i virusinfektioner, herunder influenza. Kan udvikle en sådan sygdom og brucellose, tyfus, leishmaniasis og andre patologiske processer, der væsentligt reducerer modstanden i den menneskelige krop.

Uanset om absolut eller relativ udviklet en lymfocytose, dens årsager ligger i lymfocytinfiltration inflammatorisk fokus, der forekommer under infektioner og andre patologiske ændringer. Således krop reagerer på indtrængningen af fremmede elementer i kroppen og bekæmper med dem.

Hvis ifølge forskningen diagnosticeret lymfocytose, hvis årsager ligger i stigningen i antallet af lymfocytter, kaldes det absolut. Han optræder ofte, når sådanne akutte infektioner som mæslinger, røde hunde, hepatitis, skoldkopper, skarlagensfeber, og andre. Men udviklingen af lymfocytose er karakteristisk for sygdomme som tuberkulose, lymfosarcom, øget funktion af skjoldbruskkirtlen (hyperthyroidisme), kronisk lymfatisk leukæmi akut og kronisk karakter.

Med sådan en malign patologi blod som lymfoblastisk leukæmi, fejret som lymfocytose, hvilket forårsager udviklingen ligger i det faktum, at cellerne ikke kan modnes, og således fuldt beskytte kroppen mod bakterier og vira. Umodne celler, der kaldes eksplosioner, fylde en hel kredsløbssygdomme, samt mange indre organer. Det bliver årsag til blødning, anæmi, udseendet af forskellige foci af infektion, forstyrrelser i driften af livet-support agenturer.

Lymfocytter er på vagt i vores krop, derfor er det nødvendigt at vide, om antallet er normalt, er det nemt at gøre, regelmæssigt bruger er ikke så kompliceret analyse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.