LovStat og lov

Sådan laver ejerskabet af garagen og jorden under det?

Du har bygget en garage, men det betyder ikke, at det er dit. At blive din i loven, er det nødvendigt at foretage registrering af ejerskab af garagen, ordne det dokumenteret. Men det er ikke alt, vi må også trække i ejendommen og den jord, hvor det er placeret.

Sådan laver ejerskabet af garagen, for at være din lovligt? Først da kan disponere over det, som du ønsker: at sælge, giver, lease, pant eller testamentere arvet. Hvis hænderne vil blive certificeret på privat ejendom, kan de lokale myndigheder ikke tage væk din jord under garagen, hvis det er, de har brug for. Og det skal være endnu og registrering i ejendomsretten til jorden.

På nuværende tidspunkt, dag jorden, især i store byer, en mangelvare, ikke nok parkeringspladser og parkeringspladser. Sommetider hele nedrevet garage andelsselskaber kun fordi ejerne af garager er ikke tid advarsel i forvejen og har ikke udstedt alle under loven. Og for nedrevet ejendom i dette tilfælde, kan de få kun en lille kompensation. Det vil ikke ske, hvis du ved, hvordan at formalisere ejerskab af garagen. Først skal du helt betale det fulde beløb af enheden i garagen co-op og få en attest på, at du er medlem, alle finansielle forpligtelser skal være opfyldt. Det samme dokument skal underskrives af alle dine naboer i garagen (højre, venstre, for og bag), hvorved de giver deres samtykke til proceduren. Umiddelbart bør det præciseres optagelser af garagen, hvilket svarer til den tekniske plan for BTO. Certifikatet skal bekræftes af de to sæler. For at opnå det tekniske plan, du er nødt til at skrive en ansøgning til BTO, hvortil der er knyttet en kvittering for betaling (denne procedure er betalt). Med du diskutere vilkår, når du ankommer eksperter til måling. Teknisk planen du vil kun blive udbetalt efter indgrebet.

Dernæst du lave en kopi af dit pas og en garage, er alle disse dokumenter leveret til Companies House. Hvis dokumenterne er samlet på egen hånd, uden en advokat, er ikke overflødigt at deres første show specialist, der er der. Er det værd ikke mere end 200 rubler, men det vil være en mulighed for at rette fejlen. Endvidere skal alle dokumenter kontrolleres på Companies House, sammen med modtagelse af betaling af gebyrer er indgivet en ansøgning i elektronisk form. Check varer en måned, og først derefter vil du blive udstedt i hænderne på et dokument, der bekræfter, at garagen - det er din ejendom. Sådan laver ejerskabet af garagen, vi forstår, men det er ikke alt.

Legalisere ejerskab af den jord, hvor garagen

Hvis du er medlem af garage kooperativ, vil tinglysning kun være muligt efter hver enkelt medlem udarbejder deres garager i ejendommen. Sitet er lavet helt hele, og du kan registrere på sig selv kun et lille stykke, som er din ejendom. Før denne procedure besidder en generalforsamling i alle medlemmer af kooperativet, som enstemmigt har vedtaget beslutningen om registrering af juridiske rettigheder. Indsaml følgende dokumenter:

- chartret af kooperativets garage;

- bevis for skatteregnskaber;

- udtrække fra registeret;

- tilstand. en handling, at garagen kooperativer arealer givet;

- Certificate of State. registrering;

- tekniske dokumenter for hver garage;

- matrikulære pas på stedet.

Før du udsteder ejerskabet af garagen, du har brug for at skrive en erklæring, som anses for inden for en måned. Så udarbejdet en købsaftale i byens administration. Endvidere bør landet blive købt af dig på den matrikulære værdi (det er anderledes i forskellige regioner). Efter at du går til retssystemet og der arrangere ejerskab af jord, hvor det at få dokumentet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.