SundhedAlternativ medicin

Denne forfærdelige hæmorider. Hjem Behandling

En af de mest populære sygdom i dette århundrede er en hæmorider. Hjem behandling af denne sygdom kan være effektive, men ikke altid. Men på trods af det faktum, at ved hjælp af anbefalingerne indsamlet af traditionelle healere, og du kan ikke opnå en forbedring, stadig de fleste af de mennesker foretrækker at beskæftige sig med alene denne sygdom. Imidlertid bør det forstås, at selv beslutter at udføre behandling af hæmorider naturlige midler uden at konsultere en proctologist er umuligt at styre. Efter alt, er der situationer, hvor der gemmer sig en anden af de "maske" af sygdommen. Du må heller ikke glemme, at i dag er hjemme muligheder for at slippe af med "sygdommen af konger" er opdelt i to grupper: behandling medicin eller folkemusik retsmidler.

Brugen af populære opskrifter

Det skal forstås, at det meste af den moderne sygdom kendt af folk i lang tid. En af dem er hæmorider. Behandling i hjemmet vil have en positiv effekt, når dens langsigtede opfølgning. Den mest effektive brug af i dag, viser følgende opskrifter af traditionel medicin:

  1. Grind til en pasta gulerødder eller roer, og kan være en blanding, wrap i cheesecloth og gælder for anus natten. Grøntsager skal spises rå. Gentag i 2 uger.
  2. Inden for 30 dage efter fasten drikker 2 tsk friske løg saft.
  3. En blanding af lige dele farmaceutisk vaseline og flydende honning anvendes til behandling af anus to gange dagligt. Du kan bruge dette værktøj kun i mangel af allergi over for bi-produkter.

En stor hjælp, ikke kun i behandlingen, men også i forebyggelsen af "sygdom af konger" er en rose, eller rettere infusion af det. Kog det er meget simpelt: i et glas med kogende vand, du har brug for at tage to spiseskefulde frisk frugt eller tørrede én.

Men for at udføre behandling af hæmorider hjem retsmidler kan ikke være gravid. Desuden, hvis du af en eller anden grund ikke har tillid folks opskrifter, men du ønsker at bestemme deres sarte problem er ikke bare deres egen, men også derhjemme, kan du prøve at bruge medicin.

Medicinske måder at behandle hæmorider

Alle farmaceutiske midler, der anvendes i denne situation, er opdelt i to grupper: lysene og salver. Den mest effektive behandling vil være i tilfælde af, at disse to typer af mejetærskeren. Desuden er de fleste af de producenter netop oprettet en integreret tilgang, og producerer derfor værktøjer, der supplerer hinanden. Det er en omfattende behandling kan klare mange sygdomme, er ikke en undtagelse, og hæmorider. Behandling i hjemmet er som følger: i morgen skal vaskes grundigt væk og indsætte et lys i anus. skal smøres middag med en speciel creme anus. Om aftenen, efter de hygiejniske procedurer igen for at se på de stikpiller. Hvis en eller anden grund kan du ikke bruge begge værktøjer på en enkelt dag, så kan du bare skifte dem: Uge - stearinlys, den anden - salven.

Men glem ikke, at nogle gange den integrerede tilgang til selvbehandling af sygdomme kan ikke give det ønskede resultat. Og ganske levende eksempel på dette, og er hæmorider. Behandling hjemme, ifølge Proctology, eventuelt kun i den indledende fase af sygdommen eller som supplement til primær terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.