SundhedPræparater

Drug "Artrofoon": anmeldelser, instruktioner

Medikamentet "Artrofoon" (feedback var overvejende positiv) er en inflammatorisk, homøopatiske, analgetisk middel anvendes til behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Anvendelse af lægemidlet forbedrer trofisme af vævet, til at normalisere mikrocirkulationen, langsom syntese af inflammatoriske mediatorer. I tilfælde af optagelse i ordningen for terapi af degenerative ledsygdomme, inflammatoriske midler "Artrofoon" anmeldelser lægerne siger, at reduktionen af den akutte periode af sygdommen. I den komplekse behandling af anvendelsen af dette produkt giver mulighed for lavere doser af NSAID.

Indikationer for

Som monoterapi og i kombination med andre midler til at helbrede "Artrofoon" (svar vidner om hans gode resultater) anvendes til osteoarthritis, rheumatoid arthritis, spondyloartrose, osteochondrose og andre inflammatoriske ledsygdomme (akut, kronisk). Som regel bliver monoterapi anvendes under remission, og komplekset - under eksacerbationer.

Sammensætning, struktur

Produktion medikamentet er i form af homøopatiske tabletter. De er pakket i striber pakke med tyve stykker. En tablet indeholder antistoffer mod human tumornekrosefaktor alfa i affinitetsoprensede fortyndinger C30, C12, C200 - 3 mg. Yderligere bestanddele er magnesiumstearat, mikrokrystallinsk glucose, lactose.

Fremgangsmåde til brug, dosering

Det er nødvendigt at holde tabletterne under tungen, indtil de opløses fuldstændigt. I tilfælde af at tygge, kan slibning reduktion af den terapeutiske effekt opstår. Lægemidlet må anvendes udenfor , alt efter maden. Dosering, varighed af kurset sætter en specialist. Som regel anbefales det tre gange om dagen, fire gange for at tage en tablet. Når betingelsen forbedret dosen reduceres til to til tre tabletter om dagen. Behandling i de fleste tilfælde, tager fra en til seks måneder (afhængig af tilstanden af patienten, samtidig behandling). I akutte tilladte betingelser for at forøge den daglige dosis af otte tabletter (der skal opdeles i fire portioner).

Bivirkninger betyder "Artrofoon"

Anmeldelser indikerer god tolerabilitet af lægemidlet. Nogle patienter har bemærket, at i den tredje til femte dag i behandlingen, symptomerne intensiveret. I dette tilfælde er det nødvendigt at reducere dosis af medicin, men ikke annullere den. Når betingelsen vendte tilbage til det normale, kan du vende tilbage til den sædvanlige dosis.

Kontraindikationer

Personer med kendt overfølsomhed over for det aktive stof i lægemidlet er nødvendig for at give afkald på brugen af tabletter Artrofoon". Anmeldelser af personer, der lider lactasemangel, galaktosæmi, indeholder rapporter om udviklingen af allergi efter brug af lægemidlet. I pædiatrisk praksis er ikke brugt stoffet. Anbefales ikke hans ansættelse samt under graviditet og amning periode, fordi det ikke undersøgt virkningen af komponenterne i fosteret og det nyfødte barn.

"Artrofoon" medicin. pris

De gennemsnitlige omkostninger af tabletter (100 stk) - 230 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.