LovStat og lov

Pensionssystemet i det moderne Kina. Er der en pension i Kina?

Kina - en kæmpe territorium og befolkning i et land med en rig historie og ikke mindre rig nu. Kina - det land, der gav verden papir, trykning, krudt, silke og mange andre ting, hvad folk har brug for, og den dag i dag.

Er der en pension i Kina?

Det er nu en meget aktuelt emne.

Kinesisk kultur begynder med oldtiden. I dag er det et meget udviklet land, i stort set alle områder af industrien og den nationale økonomi. Den kinesiske civilisation sociale og politiske aktiviteter af enhver person var meget høj. I øjeblikket befolkningen i pensionsalderen er mere end 170 mio. Mennesker. Vi kan sige, at landet bliver ældre.

Forbud andet barn

Dette er et stort problem i Kina. Landet selv til at gennemføre reformer for at forbyde fødslen af sit andet barn. Det kunne føde, hvis det første var fire år gammel. Det er således nødvendigt at betale en betydelig bøde tilstand. Reduktion befolkningstilvækst indvirkning på det faktum, at staten ikke har nogen mulighed for at hjælpe de ældre i landet.

Kunstigt undercut støtte til forældre - de primære duty døtre og sønner, som er udviklet gennem århundreder. Pensioner i Kina opfylder ikke niveauet for udviklingen af landet.

Finansieret pensionssystem

Anvend finansieret pensionssystem begyndte i begyndelsen af det 21. århundrede. Men dette system var ikke meget effektiv. Sociale garantier arbejdet til skade. Dette spørgsmål er strengt besluttet på statsligt niveau. Regeringen er ved at gennemføre en permanent bekæmpelse af korruption, var der en stigning til den kumulative del af hver pensionist. Dette er en af prioriteterne i statens politik.

Som det var før?

I første omgang, Kinas pension ordineret udelukkende arbejder i regeringen og embedsmænd. I 2007 pensionen fik kun 30% af befolkningen (resten af den gamle forudsat deres børn). I 2009 den kinesiske regering gjort et system, hvor pensionsudbetalinger begyndte at modtage borgere, der bor i landsbyerne. Allerede i 2012, 55% af befolkningen får en pension. Pension periodisering systemet afhænger af, om den person, til staten eller ikke kører.

Hvordan er pensionen for alderdommen i Kina?

På nuværende tidspunkt er Kinas pension blive. Landsbyboerne er meget lave pension, omkring 9-17 dollars. Ældre forældre indeholder børn. Den vigtigste opgave for børnene - omsorg for forældre, så siger regeringen. Derfor lider landarbejdere meget. Hvis staten er at bruge penge på vedligeholdelse af pensionister, så er der ingen udvikling af landet vil ikke. Dette skyldes det faktum, at antallet af personer i pensionsalderen overstiger antallet af medarbejdere.

pensionsalderen

Kvinder går at gå på pension i en alder af 50. Ledere - 55 år. Og i en alder af 60 år, folk af det mandlige køn. Pensionsydelser modtaget af arbejdere inden for industri- og embedsmænd. Nødvendig erhvervserfaring på 15 år. I løbet af denne tid medarbejderen gør bidrag. Der er virksomheder, der specifikt akkumulerer pensionskasse til at betale pension til sine ansatte blev gennemført i fuldt omfang.

I Riget i Midten pensioner er lagt i byen arbejdskraft bureau for social beskyttelse. I disse organer reform er meget sjældne, men hvis bestået, er det ganske vanskeligt. Ikke arbejdsmetoder pension sikkerhed.

størrelsen af pensionen

Statsansatte eller ansatte industri månedlige liste 11 procent, hvoraf 7% af arbejdsgiveren og 4% af den ansatte. Pensionerne udbetales månedligt og uden forsinkelse. Det svarer til 20% af gennemsnitslønnen. Mængden af pension til alderdommen i Kina til omkring $ 240 per måned. Er længst behov for at gennemføre en pensionsreform.

Og i 2017 vil være at betragte loven om stigningen i pensionerne i landdistrikterne. Regeringen ønsker at indføre en blandet pension, der vil afhænge af medarbejderens bidrag. Også planer om at forhøje pensionsalderen. Regeringen bruger nu 40% af omsætningen budgettet. Pensionsfond er engageret i opbevaring af borgernes penge, men det har også ret til at købe aktier i statslige selskaber, som giver sikkerhed og en stigning i midlerne.

beregningseksempel

Pension i Kina normal arbejderklasse beregnes på følgende måde:

- først overveje oplevelsen (så 1 år - 100 yuan pensionsbidrag);

- derefter tilsat 1/120 - akkumuleres del;

- betalingen sker for folk at arbejde, indtil den 31. december 1997 (125 yuan);

- tilføjede betaling for skader og anciennitet i virksomheden.

Ansatte i kontorer i hovedstaden med en indtjening på 10.000 yuan om måneden i tredive år vil modtage en pension på 3.400 yuan. Statslige medarbejder pensionsydelser er steget hvert år (ca. 300 yuan). Kina har også planer om at hæve med 15% pension til krigsinvalider og veteraner fra den Røde Hær 1927-1937 periode.

Ikke at være opmærksom på den offentlige bekendtgørelse og til skade for pensionskassen, mange mennesker holde midlerne i personlige opsparing bøger.

Ovenstående tyder på, at landet er i en finansiel afgrund. Det mener mange eksperter. I 2050 vil antallet af pensionister stige til 500 millioner i Kina. Men Kina klarer disse vanskeligheder. Tilstanden af landet vil bruge alle de nødvendige foranstaltninger til udvikling af pensionssystemet.

Borgerne i de små provinsbyer og landdistrikter i pensionsudbetalinger ikke ved noget, er nyheden aldrig dækket. Sådan en ting som udbetaling af pensioner, de ikke kender.

Forud for dette, folk i pensionsalderen, som ikke indgår i arbejdsstyrken, forudsat den forsætlige samfund. Men til dato, er blevet spredt, begyndte pensionister til at give deres egne børn efter disse samfund.

I dette land, familieforhold og værdier er ganske stærk, så børnene ikke forlader deres gamle mennesker uden pleje. , Uanset hvor de bor, det vigtigste er således et ønske om at genopbygge familien. Mange mennesker ikke er opmærksomme på statens forbud, fordi barnet i deres alderdom ville give.

Nu er det klart, hvad Kinas pension.

Hvad er der i dag?

Til denne dag, har den kinesiske regering ikke holde op med at tænke over, hvad du behøver at gøre den internationale sikkerhed. Denne ordning er en mulighed for at betale pension til hver senior borger og handicappede pensioner. Fordelene er direkte afhængige af løn og anciennitet.

Når Kina vil skabe en metode til pension sikkerhed, de ældre ikke længere afhænge af børnene, og ikke længere et af de grundlæggende problemer i fertiliteten. Således vil befolkningen i Kina falde. På et barns fødsel, behøver ikke at bruge penge på sin uddannelse og dannelse på sine fødder. Således vil det være muligt at leve for sig selv og sin glæde, ikke forking på den yngre generation. Nu er en sådan pension i Kina.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.