HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvilket er bedre at vælge en disc cut-off for metal?

Når man arbejder med metal, bruges en bulgarsk ofte. Og dens effektivitet afhænger direkte af den cirkel, der bruges. Så hvordan vælger man en disc cut-off for metal for at opnå den optimale kvalitet? Som eksempler vil cirklerne med den mest populære "husstand" -diameter på 125 mm blive sammenlignet.

Vælg tykkelsen

Det skal bemærkes, at hvis vi taler om diske til skæring af metal, spiller dimensionerne en vigtig rolle. Så, for stor diameter af cirklen tillader ikke at bruge den på bulgarsk. Men der er endnu en parameter, der er ansvarlig for arbejdets komfort, det er tykkelsen. Den mest enkle og effektive i form af skæring er normalt diske til 1 og 1,2 mm. Og de nyder den rigtige popularitet. Men hvorfor? Faktum er, at tynde diske er mere elastiske end deres "tykke" brødre. På grund af muligheden for en lille bøjning udjævnes operatørens små fejl og slagets slag. Også, hvis disken er sprængt (hvilket er ret vanskeligt at opnå), vil de flydende fragmenters masse og kinetiske energi være relativt lille. Desuden er sandsynligheden for at møde falskmøntnerier fra Kina på grund af deres kompleksitet meget lille. Derfor blev skiverne skåret til metal 125 mm med en tykkelse på 1 millimeter, begge populære i hverdagen og vanskelige for forfalskning.

Testresultater

Men beslutningen om at vælge en bestemt model kan kun laves ved at sammenligne deres effektivitet i praksis. Derfor understreger jeg resultaterne af eksperimenter, hvor flere populære repræsentanter vil blive overvejet. Som en testopgave blev der udført opskæring af stålstænger i mængden af 50 stykker med en diameter på 10 millimeter. For ensartethed af test blev PoggiPosqualino anvendt. Acceleration til 150 m / s (ved den angivne hastighed på 80 meter) blev også udført for at kontrollere modstanden mod brud på enheden af samme firma.

Hitachi PowerTools

Det produceres af Luga Abrasive Plant, men det betragtes som et partnerprodukt fra Japan. De er markeret uden overtrædelse af reglerne, hvilket angiver formålet med disken og dens overholdelse af GOST. Ifølge testresultaterne blev det konstateret, at dens diameter faldt med 8 millimeter, og effektivitetsfaktoren var 5,75. Denne disk har også bestået hastighedsprøven. På det endelige resultat kan vi sige, at denne cirkels effektivitet er den højeste blandt de muligheder, der er omtalt i artiklen, og om forholdet mellem kvalitet og pris tager det et hæderligt andet sted. Det var heller ikke nødvendigt at høre, at denne disk er aftagelig for metal falsk, så det er sikkert muligt at købe denne produktionsenhed.

Luga Abrasiv Ekstra

Også produkterne fra Luga Abrasive Plant. Og det er et af de mest genkendelige mærker, selv på globalt plan. På effektiviteten af skæring er denne repræsentant dårligere end den foregående, men takket være den lave pris kan han blive tildelt førstepladsen i den samlede position. De passerede også hastighedsprøven. Men det skal bemærkes, at mange mærker, når man bruger hurtig sletning og forskellige bivirkninger. Men det gælder ikke for alle produkter, mens officielle produkter passerer alle test. Også bemærket er arbejdshastigheden og dermed slid på hjulet. Derfor er der forslag til, at disse diske til trods for deres billighed, Kina, stadig har lært at smede.

KronenflexA 60 Extra

Denne model kaldes ofte favorit i forholdet mellem pris og kvalitet. Men ifølge nogle oplysninger svarer dette ikke til virkeligheden. Som et resultat af test i diameter tabte disken 13 millimeter. Den endelige effektivitetsfaktor er 2,35. Ved hastigheder større end 120 m / s anbefales denne model ikke.

"Interskol"

Er produktet af det kinesiske firma med samme navn. Baseret på testresultaterne faldt diskens endelige diameter med 16 millimeter. Det skal bemærkes, at der ikke er nogen mærkning af sikkerhed og overholdelse af GOST, de nødvendige betegnelser og fremstillingsdatoen. Sandt er der en gammel sovjetisk markering, som ikke desto mindre ikke svarer til virkeligheden. Også antallet af omdrejninger pr. Minut er 50 enheder mindre end krævet af standarderne. På trods af en række mistænkelige øjeblikke har disken bestået testen for at øge hastigheden. Men den samlede effektivitetsfaktor var lidt mere end to. På trods af manglende højde i karakteristikken kan vi sige, at slidet er lavt, og skæret er jævnt.

ZUBR "Ekspert"

Efter test faldt diskens diameter med 17 millimeter, og effektiviteten af skæringen var 1,81. Under kontrollen af dens egenskaber viste det sig, at cirklen er relativt hårdt skåret i metal. Det er også muligt at observere et overskydende tykkelse på 1,5 gange den angivne størrelse. Der er heller ikke angivet nogen overensstemmelse med GOST og producenten. Men testen for hastighed, på trods af en række klager, var denne disk-cut-off for metal meget succesfuld.

Rhodius ALPHA linje

Efter brug faldt diskens diameter med 19 millimeter. Indledningsvis giver denne tyske produktion et positivt indtryk: Der er ingen censur på mærkning, selve eksemplet føles som højkvalitetsprodukter. Men som praksis har vist, har den betydeligt slid. Overholdelse af GOST og en vellykket hastighedsprøve giver dig mulighed for at give positiv feedback, men den høje pris fører stadig til et forholdsvis lavt totalværktøj på 1,61. På trods af kvalitetsnedskæringen er anvendelsen af denne disk derfor ret ineffektiv.

konklusion

På det russiske marked er der stadig mange produkter, selv om det hovedsagelig er af kinesisk oprindelse (det er ofte mærket som varer af europæisk oprindelse), som ikke viste meget høj kvalitet. En af cirklerne - Orientcraft Professional kunne endda slides ud efter den 41. stålstang. Men i sidste ende, hvilket er bedre at vælge en disc cut-off for metal, der fokuserer på pris / kvalitet, skal du vælge alt det samme for dig. Og opgaven med denne artikel er at give oplysninger på grundlag af hvilke konklusioner der trækkes om, hvilken produktgruppe det stadig er nødvendigt at vælge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.