Mad og drikkevarerHovedret

Hvordan kan jeg vide, hvor mange gram i en spiseskefuld af mel

Moderne madlavning er fuld af opskrifter, som ofte indikerer en meget nøjagtig række forskellige produkter: tørlast - i gram og væske - i milliliter. Men ikke hver familie er der elektroniske vægte. En mere praktisk måde at måle mange tror, kommer til os fra antikken, forenklet metode til måling af mængden af produkter ved hjælp af kopper, spiseskefulde eller teskefulde.

Det er ofte den værtinde, have startet den næste madlavning, frosset i tanke: hvordan kan du vide, hvor mange gram mel i en spiseskefuld? Fordi disse instrumenter er lavet af to typer: fuld længde - længden af syv centimeter og en bredde på fire, samt forkortet "dessert" - med pyatisantimetrovym cherpalom.

Og måltidet kan have et andet udseende og fræsning, tæthed og fugtindhold. En stor rolle i beslutningen, hvor mange gram i en spiseskefuld mel, spiller sin fylde (med rutsjebane, ingen skydere eller "høj højderyg"). "Bibel" af alle de kokke i vores land - "The Book of Velsmagende og sund mad" godkendt den gennemsnitlige værdi af hvedemel i en spiseskefuld er 25 gram, og kartofler - 30.

Spiseskefuld fyldt "uden bakker", indeholder 10 g hvedemel. Til dette formål melet i en ske, som om "cut" med en kniv. Hvor mange gram i en spiseskefuld mel "til at glide" - en glat højen? Kokke siger, at så du kan måle ud 15 gram "løs grain".

Høj mel "hill" og neutrambovannoy fuldkornsmel hvede kan skjule til 30 g tørstof og formalet "støv" majs - 35 til g.

Hvor mange gram i en spiseskefuld mel kan fås ved at øse op den løse vægt, at fjerne "kammusling" eller ryste lidt skeen, for at få præcis dias? Således produktudbytte kan opnås fra 17 til 19 - 20 g,.

Ud over dette vigtige ingrediens i bagning kræves ofte smør eller vegetabilsk. Også de kan måle alsidigt instrument. Hvor mange gram i en spiseskefuld smør? Slice - femogtyve, smeltet - 20 g og grøntsager - 18-20 g Derudover smeltet margarine til cookies i en spiseskefuld fit '15

Hvis du tilfældigvis til at bringe en ske souvenir fra udlandet, er det nødvendigt at tage hensyn til forskellen mellem, hvor mange gram mel i en spiseskefuld af den indenlandske produktion og udenlandske. For eksempel er vores skeen er en standard volumen på 18 ml, hendes "ven" fra Australien - 20 ml, og fra USA eller Canada - 15 ml.

Custard Boghvede pandekager kan tilberedes fra syv fulde spiseskefulde mel med et dias, blanding boghvedemel halv hvede og; en kop yoghurt, to eller tre æg, fire eller mindre (efter smag) spiseskefulde sukker; en knivspids salt og sodavand, og 3-4 spiseskefulde vegetabilsk olie og varm mælk (eller vand). Husk, hvor mange gram smør i en spiseskefuld? Det er rigtigt, 17-18.

Piskeris æg med sukker, tilsættes varm yoghurt og bagepulver, salt og findelt. Yderligere Hæld mel blandingen og omrør forsigtigt piskeris at undgå dannelse af klumper. Forsigtigt, hæld en tynd strøm af varm mælk og vegetabilsk olie, omrøring indtil glat. Bages på en varm støbejern stegepande. Klar smazhem pandekager med smør og vil forelægge til bordet med honning eller din foretrukne marmelade. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.