TravelingHoteller

Mariposa Aparts Apart. Hoteller Costa Dorada (Spanien) fotos, priser og anmeldelser

De, der gentagne gange vurderede en badeferie i Spanien ved, at hele kysten af landet er opdelt i Costa - Coast. Og det uanset om de lappede af den varme Middelhavet eller den kølige Biscayabugten Atlanterhavet. Således i Spanien er der Kosta Verde (grønne kyst), Blanca (hvid), Brava (Braves), Azahar (Sukker) eller Mauresmo (Marine). En særlig plads i denne liste tog Costa Daurada. Oversat fra spansk navn betyder "Golden Coast". Og dette tilnavn, er det ikke forgæves. Det faktum, at de lokale sandstrande indeholder en masse glimmer. De tynde flager af rock havvand gnistre og glitrer som ægte guld. Gå til kanten af brændingen på kysten af denne - en fornøjelse. I denne artikel vil vi fortælle ikke kun om Costa Dorada, men også om sin juvel - udvej af Salou, samt en interessant hotel i byen - Mariposa Aparts Bortset (Spanien). Med henblik herpå anmeldelser til at komme her er blevet analyseret.

placering

Costa Dorada, syd for Barcelona strækker sig til Kap det Tortosa, nær som løber ud i havet mægtige flod Ebre. Den vigtigste by i dette område - Tarragona. Vi er interesseret i feriebyen Salou ligger hundrede fire km syd vest fra Barcelona lufthavn. Kom her på en gang flere kategorier af turister. Den første og mest basale - unge og forældre med børn i gymnasiet alder. "Hvorfor?" - Du spørger. Svaret er indlysende: trods alt, er en kilometer væk fra Salou kendt i hele Spanien "Port Aventura" - en kæmpe forlystelsespark. Blid indgang i havet og gyldne, mousserende sand tiltrække familier med små børn. Mange attraktioner i området (Barcelona, Tarragona, Reus) gør Salou efterspørgsel og udflugter elskere. Mariposa Aparts Apart Hotel kan behage alle kategorier af turister. Efter alt, på stranden "Capellans" og "Lenguadets" bugten fra hendes - to hundrede meter. Og lige ved siden af er busstoppestedet ved siden af Tarragona, Barcelona, Reus, Cambrils. Dette lejligheds-hotel, hvert værelse er et lille køkken. Så værdifulde er de oplysninger, at afstanden fra hotellet er der købmandsforretninger og et supermarked.

Salou

Hotelkæde Zeus Apartamentos bevidst valgte den udvej at imødekomme dit hotel Mariposa Aparts Apart. Efter Salou anerkendt som en af de travleste turistcentre i Spanien. Fra maj til oktober, livet her er i fuld gang. Derfor dem, der foretrækker fred og ro, vælge Cap Salou, en høj kappe, foret med fyrreskove. De vigtigste attraktioner i byen er det gamle tårn Torre Vella (hun er væk fra havet), havn, springvand, en smuk promenade. Og, selvfølgelig, "Port Aventura". turist "toget" hodit Forlystelsesparken Salou. For at komme til udvej fra Rusland på to måder: gennem lufthavnene i Barcelona og Reus. I begge tilfælde vil turen tage fire timer. Fra nærliggende Reus kan være tyve minutter at komme til Salou på bussen (ca. 7 euro). Vejen fra Barcelona gøres bedst med tog. Rejsetid - en time og tyve minutter, billetprisen - omkring ti euro.

Hoteller i Costa Daurada

Hotel service i Spanien i en højde, så der er ikke behov for et behageligt ophold vælger smarte og dyre "pyatizvezdniki". Selv turister fra Vesteuropa foretrækker at bosætte sig i den "kvartet" og budget "treshki." Alle strande i Spanien, kommuner, med gratis adgang og betale solsenge, parasoller. Så spørgsmålet: "På hvilken linje hotellet ligger" i princippet ligegyldigt. "Five" (for eksempel "Grand Palace" 5 *), forskellige fra de "fire" af tilstedeværelsen af spa-centre, opvarmet indendørs pool, golfbane, lufthavnstransport og lignende udskejelser. Men dette betyder ikke, at Costa Daurada status efter gæster i hoteller vil spartansk møbler. Hoteller fire stjerner - "Port Aventura Caribe", "Estival Centurion Playa," "Serkotel Magnolia" og andre forkæle også deres gæster spa sessioner, god mad og levende underholdning. På kysten er der omkring halvtreds "treshek", hvor for sine fulde fem penge kan du få en god hvile. Turister forlade rave anmeldelser om "Golden Donaire Beach", "Kai Holiday Tsenter" og Eurosalou.

Hotel Mariposa Aparts Apart, Costa Daurada (Costa Daurada), Salou (Salou) - Room

I modsætning til konventionelle hoteller, "Mariposa Aparts" tilbyder sine gæster en hel rummelig lejlighed. Suiten består af et soveværelse, entre, badeværelse med toilet og et stort køkken-alrum med en overfyldt sofa. Dette sidste rum kan også tjene som en stue. Alle lejligheder har balkon. Feedback har konsekvent nævne køkkenudstyr. Stor køleskab, induktion komfur fire kogeplader, mikroovn, saftpresser, komplet sæt af redskaber, vask. Der er endda en dug, servietter, køkkenruller. Alt hvad du behøver for selvrensende, der også. Selv hvis du har bestilt og betalt for maden, værelse ryddelige tjenestepiger. For kølighed i værelserne svarer til en lydløs aircondition, som kun fungerer, når balkon døren lukket.

Service og personale

I Mariposa Aparts Bortset (Salou) i receptionen kører en russisktalende pige, så problemer med sproget vil du ikke have. Anmeldelser har advaret om, at ved ankomsten vil du blive forpligtet til at løfte € 120. Disse penge vil blive returneret ved afrejse, hvis udstyret er i god stand, og alle redskaber - intakt. På hotellet er der en swimmingpool og solarium, to (en af dem er placeret på taget). Lejligheden er tilladt at slå sig ned med kæledyr. For dem, der ikke har nogen dag ikke kan leve uden sport, er der tennisbaner, et fitnesscenter, basketballbane. Fjern stress fra overanstrengte muskler hjælpe hammam eller sauna.

Spisestue og køkken

I Mariposa Aparts Bortset ikke har en restaurant. Det er underforstået, at i sådan en lejlighed med et køkken Folk bosætte sig i for at spare penge på mad og drikkevarer. Som regel er de forbereder sig. Og Broderparten anmeldelser på ernæring helliget hvor det bedste sted at købe mad - i "Mercadona" i nærheden eller i "Forenklet" lidt længere væk. Men nok af turisterne, der bestiller halvpension. Meget praktisk system: Du kan vælge morgenmad + frokost eller middag. Foder i nærliggende hoteller "Villa Dorada", "Medeterraneo" og "Oasis" er meget god. Køkken er hovedsageligt catalansk, eller fisk.

Hav og strand ferie

Mariposa Aparts Costa Daurada har på sit område med en frisk vand swimmingpool. Badning er overvåget af en livredder. Hotellet er meget praktisk til stranden. Anmeldelser nævne mindst tre bugter, som kan nås i syv minutter. Der er 350 meter omfattende urbane strand. Solnedgang i havet er behageligt for små børn - er, hvor stænk omkring i det lave vand. Men turister er advaret - alle strand accouterments på bankens gebyr. Brug af solarium er værd fem, og paraply - syv euro. Selvfølgelig, i solarium på hotellet, disse tjenester er gratis.

Priser og generelle egenskaber ved afslapning

Erfarne rejsende advarer om, at hotellet Mariposa Aparts Bortset der er betalt ydelser. For eksempel, en værdiboks. For ham skal gives en nøgle depositum (ti euro), og udover lejen - Є2 dag. Mange har morgenbuffet i systemet eller halvpension. I Catalonien, fremragende køkken, og masser af Salou har et udvalg af restauranter og caféer, så fristelsen til at forfølge ved hvert skridt. turister nævner dog, at det samme produkt i virksomheder catering er meget dyrere end i butikken. For eksempel vil de vin "Sangria" i supermarkedet koste dig mindre end to euro per liter, mens caféen til et glas vil bede på 5 EUR. Selvfølgelig, jeg ønsker at prøve disse spanske delikatesser som paella og gazpacho - ved noget ikke af denne bryg. Og det betyder, skal fremlægges. Som for underholdning af Salou, er turister i deres anmeldelser rådes til at tage en to-dages billet til "Port Aventura" - man har ikke tid til at gå og halvdelen af alle attraktioner

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.