TravelingHoteller

Hoteller Norilsk: beskrivelse, anmeldelser

Norilsk - en vidunderlig by, som er absolut værd at komme til at hvile. Og i dag vil vi diskutere de bedste hoteller i Norilsk. Klar? Så begynder vi!

Introduktion og lidt om hotellet "Polar Star"

På trods af at Norilsk - den ekstreme nordlige by hvert år det samler en masse gæster fra hele verden på deres egen jord. Dette skyldes, at strømmen af dem, der ønsker at besøge den nordlige og nyde i det mindste for nordlys og opleve den utrolige kolde og nåede et højdepunkt. Nogle områder af Norilsk og huset er næsten helt dækket med sne og som et eventyr "Snedronningen" med is slotte.

Imidlertid er Norilsk betragtes som en af de mest avancerede, største og smukkeste byer i Rusland. Skal du på Norilsk til slægtninge eller venner? Eller måske du er en professionel fisker og valgt hvor de lokale floder og søer, men du har ingen steder at bo? Her er nogle af de største hoteller i Norilsk, der vil læ og vil varme dig på nogen frost!

En sådan mulighed er hotellet "Polar Star", som er den vigtigste symbol på kultur og arkitektur i byen.

Besøg Norilsk er ikke kun af hensyn til sådanne legendariske fænomener som nordlys, men også for vintersport og muligheden for, hvordan man kan forbedre deres helbred. I sidstnævnte tilfælde i Norilsk til dette formål er der alle nødvendige betingelser og højt niveau sundhedscentre.

I Norilsk i hviletid du stå på ski, snowboard, skøjteløb og spille hockey om vinteren.

interiør

Den meget samme hotel "Polar Star" (Norilsk) er et stort hotel kompleks med en bred vifte af værelser for enhver smag - fra økonomiklasse til luksus.

Denne kategori af værelser, som du foretrækker, vil afhænge af dit mål: enten vil det være nødvendigt for dig at hvile i sig selv, eller til arrangementer. Hotellet "Polar Star" tilbyder kun de mest komfortable forhold for de bedste priser.

Værelserne har alle de nødvendige møbler og husholdningsapparater, og altid en unik atmosfære af intimitet.

Hotellet interiør er indrettet i varme blide toner, der giver ro i sindet under dit ophold i hendes værelse.

Værelserne har TV, internetadgang for en afgift, strygejern, hårtørrer, brusebad med hygiejnen. Du kan spise i hotellets bar, som ligger nedenunder i hovedlobbyen. Sørg for at prøve de retter, tilberedt af kokke mestre hoteller. De sætter altid deres hjerter og forsøge at besøgende altid har været fedt og glad.

tjenester

Dette hotel i Norilsk rådighed mod et ekstra gebyr vasketøjsservice (værelse ingen separate vaskemaskiner), hvis det er nødvendigt, reparation af tøj af enhver kompleksitet og et træningscenter, hvor du vil være i stand til at fastsætte formen, få styrke og forbedre deres sundhed.

Morgenmad, frokost og aftensmad er tilgængelige enten i restauranten eller på dit værelse efter anmodning og behov til administratorer. Priserne for alle disse tjenester vil overraske dig.

Et alternativ til dette hotel kan være et hotel "Norilsk", størrelsen og niveauet er den første i disse dele. Service og komfort niveau i værelserne er næsten den samme, bortset fra at der er en forskel i interiører.

Kommentarer

Gæster forlader overvejende positive anmeldelser ikke kun værelserne var komfortable, men også som personale.

Mange mennesker kommer til dette hotel for første gang og ikke anbefale det som en af de bedste komplekser i Norilsk med overkommelige priser.

Adresse og telefonnummer

Alle spørgsmål om booking numre kan indstilles via telefon: 8 (3919) 25-28-00 eller 8 (3919) 25-28-01.

Hotellet er beliggende på Norilsk, st. Talhanskaya, hus №39 (a).

Yderligere kontakt telefon: 8 (3919) 34-99-30.

Ring når som helst. Hotellets personale vil altid besvare alle dine spørgsmål og fortælle dig, hvilken plads er det rigtige for dig.

Hotel "Talnakh" (Norilsk)

Går til Norilsk? Gå ikke glip af muligheden for at besøge de bedste hoteller i Norilsk, blandt hvilke vi kan fremhæve er hotellets "Talnakh" med virkelig komfortable værelser og venligt personale.

Uret tre-stjernede hotel giver gæsterne afvikling og leverer dem til døren gratis transport fra lufthavnen eller togstationen.

Hotellet har alt for en god nattesøvn og succesfuld virksomhed management - komfortable og fuldt møblerede værelser, en konferencesal, en restaurant, hvor du kan spise morgenmad, frokost, middag eller bare nyde en aromatisk kop kaffe med lækre desserter og en god tid.

Hotellets restaurant "Talnakh"

På restauranten på dette hotel i Norilsk bør foretage en særlig samtale. Menuen er et udvalg af retter fra flere typer af køkkener for enhver smag - europæisk, slavisk og orientalsk.

Sort af økologisk kaffe og alkohol kort for tilfældet, når du ønsker at slappe af og koble fra det hele med et glas vin, vil gøre dit ophold mere behageligt.

Denne restaurant er netop skabt for dem, der elsker at spise og nyde den forfriskende aroma af naturlig kaffe. Hotel "Talnakh" - en ferie til overkommelige priser i komfortable værelser af forskellig klasse.

Hoteller Norilsk - det er de bedste komplekser med hyggelige værelser kun på det mest rimelige priser, der vil overraske dig. Kom til Norilsk at se aurora borealis, eller bare slappe af på en forretningsrejse, hvis det er planlagt i denne region.

Adresse og telefonnummer på hotellet "Talnakh"

Book et hotelværelse, du kan runde uret på telefon: 8 (800) 100-41-19 eller online på hjemmesiden forud for afgang til Norilsk.

Hotel lejligheder (Norilsk) - mulighed er ikke mindre vellykket og billig ferie i disse nordlige himmelstrøg i evig vinter, som også kan være en mindeværdig oplevelse.

Hotellet er beliggende ved byen Norilsk, gade pioner hus №15.

Book hotelværelser i Norilsk "Talnakh", fordi dørene er altid åbne for dig.

For at opsummere

I denne artikel diskuterede vi Norilsk, et hotel af denne landsby, de positive og negative anmeldelser om dens institutioner og mere. Vi håber, du finder, hvad du søgte efter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.