RelationerBryllup

Bryllup i et skudår

Bryllup - en af de vigtigste, men på samme tid og glade begivenheder, når unge par styrke deres følelser løfter, der forbinder hjerter sammen. Forberedelserne til brylluppet, fest og bryllupsnatten begynder længe før denne skattede dag. Organisering af en festlig banket, købe bryllup ringe, bryllup kjoler, slør og kostume ofte bliver en reel og sværeste test for parret, efter brylluppet, som enhver anden festival, omgivet af en masse af told og, selvfølgelig, overtro.

Mange mennesker er bange, når de indser, at fejringen af limning af to kærlige hjerter halverer falder i et skudår, når biblioteket er ekstra dag - 29. februar måned. Der er masser af meninger om, hvorvidt et skudår til et bryllup eller en fest er bedre til at bevæge sig i en vis periode. Blandt befolkningen er der en opfattelse af, at brylluppet i et skudår er uacceptabel, da dette tidspunkt den mest ugunstige: der er masser af dødsfald, mennesker lider af forskellige sygdomme, gennemgå en kollaps af deres egen virksomhed og personlige liv. Mange af de unge forsøger at blive gift før skudår, fordi de tror på mange overtro. Bryllup i et skudår, efter deres mening, de nygifte dømt til et kort liv sammen, som vil blive fyldt med skandaler og kontroverser. Men statistikken viser de modsatte fakta.

For at fejre et bryllup i et skudår, som de ansatte i registreringsdatabasen kontorer fejre en af de lykkeligste begivenheder, der kan opstå i en given tid. Folk oplever stærke følelser, trods de frygtelige overtro og varsler, forstå, at hvis der er kærlighed og forståelse, har ingen modgang ikke stå i vejen for deres lykke. Dette hjælper parret til at undgå skilsmisse.

Intet ekstraordinært og usædvanlige astrologer er ikke i et skudår, siden 29. februar helt normal dag, der akkumuleres på grund af det faktum, at det astronomiske år er lig med 365 dage og 6 timer. For at undgå fejl i temmelig anstændigt beregning af tid og offset for hvert år, hvilket er et multiplum af 4 og er blevet tilføjet til den ekstra dag. For første gang et skudår blev indført i '45, hvorfra menneskeheden er gået til den julianske kalender, opkaldt til ære for Gaius Yuliya Tsezarya.

Bryllup i et skudår, i henhold til ministrene fra den ortodokse kirke bærer ikke noget ødelæggende for den unge Union, fordi der ikke er nogen "ulykke af tid" for kærlighed. Ikke præciseret i nogen kirke bog, der bryllup i et skudår spilles af en anden individuelle traditioner. Sakramenterne bryllup nøjagtig den samme som i alle andre år, måned og dag. Eksisterende i denne henseende overtro og varsler ortodokse ministre afviser med stor fornøjelse gøre bryllup sakramente mennesker kærlige hinanden.

Den mennesker skudår blev kaldt "året for brude", og det er ikke tilfældigt. Pigen til at redde hans fremtidige bryllup Union, besøgte hjem deres egen "streng" for matchmaking. Og de kom helt alene, uden matchmakere. Udvalgte unge mand ikke kunne, hvis det kom til kvinden at bejle, afvise hende i gensidighed. Og overtro - at efter et stort antal bryllupper i et skudår blev indspillet i historien om dårlige varsler har gået i glemmebogen, og året var et helt andet navn, "år brude"

Af denne og oprigtig kærlighed, i virkeligheden er der ingen forhindringer og forhindringer i form af et skudår, enten i form af astrologiske forudsigelser. Hvis du er usikker på dine følelser og følelser sin anden halvdel, er der ingen tvivl om datoen bryllup fest. Efter kærlige hjerter vil blive overvundet alle de forhindringer, der står i vejen for deres lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.