Sport og FitnessUdstyr

Cykelholder på trækkende køretøj - et organ til transport af en cykel

Det sker ofte, at cyklisterne at komme til mødestedet for konkurrencen eller begyndelsen af cykelrute, er du nødt til at køre bilen. Offentlig transport gør det ubehageligt. Derfor vil en privat bil være den bedste løsning til transport af cykler.

transportformer

At bære cyklen kan være i bagagerummet. Egnede til dette formål og køretøjet. Men med behovet for at fjerne den cykelhjul og udvide sin hjulet parallelt med rammen. Således passer den nemt i bagagerummet eller på bagsædet af næsten enhver personbil. Ved ilægning er nødvendigt at være opmærksom på nogle vigtige punkter. I det tilfælde, hvor cyklen placeres i bagagerummet, er der en mulighed for beskadigelse af sin bagskifter hastigheder værktøj (fx en jack). Når du lægger dit køretøj i bilens interiør sikkerhed for føreren bør gives med mulighed for kraftig opbremsning.

Den mest almindelige måde at transport er en cykel placere den i en særlig kuffert, placeret på taget af bilen. I dette tilfælde, fastgør den der kan være anderledes. Oftest cyklen låst af rammen. Nogle gange på pedalen eller trække stikket. Sidstnævnte fremgangsmåde kræver demontering af forhjulet. Sæt cyklen på taget og kan vendes ved at fastgøre det bag rattet.

Cykelholder på trækkrog

Der er en meget praktisk og pålidelig måde at transportere cykler på bilen. Han foreslår brugen af en særlig anordning. De henviste til det som følger: Cycle luftfartsselskaber på anhængertræk. Dette udstyr anses for at være en anordning, såsom bugsering.

Cyklus bærere sådant område er meget bredt. Enhver forbruger vil finde sig proprietær hardware til din smag. Valget af den passende mulighed kan gennemføres på grundlag af sine funktioner, priser, og samtidig muligheden for at transportere flere cykler.

Udgifterne til disse kufferter afhænger af den anvendte i deres fremstilling materiale, og opførelsen af yderligere muligheder. De billigste modeller er lavet af massivt stål. I produktionen af de dyrere cykelholdere brugte aluminium materialer.

Avanceret cykelholder på trækkrog er forsynet med låse, låse mount. Denne funktion øger sikkerheden for godstransport, hvilket reducerer sandsynligheden for tyveri.

Ved at købe en cykelholder på anhængertræk, skal du være opmærksom på sine muligheder. Nogle modeller af apparater som er udstyret med systemer til at beskytte lasten mod skader. De kan forekomme, når de udsættes fastgørelsesorganer.
Cykelholder på trækkrogen sædvanligvis udstyret med ekstra sikkerhedssele. Det vil ikke miste lasten under kørslen.

Thule cykelholder på anhængertræk

Hvert år bliver cykelture stadig mere populære. Thule selskab er den eneste producent, der tilbyder stativer, egnet til alle bilmærker. Deres overtagelse vil gøre transport af cykler til starten af ruten, der løber væk fra hjemmet.

Thule cykelholder, der er monteret på hage, udformet til transport af bagsiden af bilen i op til fire cykler. Apparatet er udstyret med den elektriker, som duplikerer dimensioner, rotationer og stopsignaler maskine.

Cykel bærere af denne virksomhed har en solid grundig design, der pålideligt sikrer sikkerheden af lasten. Kvaliteten af forskellige modeller bekræftes af talrige prøver og analyser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.