ForretningLandbrug

Vi ved, hvornår gravet gulerødder

Gulerødder - en rodfrugt, selvfølgelig, nyttige, velsmagende og nemme at passe. Mange vokser det i de fleste tilfælde med succes. Men for at få en god høst - det er halvt fuldendt. Det er lige så vigtigt at holde det. I dette tilfælde skal du først vide om når gravet gulerødder. Hvis du gør det for tidligt, eller omvendt, for sent, længe nok frisk og saftig det vil ikke blive gemt. I det første tilfælde, roden kan være krøllede og mister smagen, den anden - i jorden og fryse lidt senere begynder at rådne.

Optimale timing af rodfrugter høst

Så når gravede gulerødder? Erfarne gartnere rådes til at begynde at arbejde på høst rodfrugter så sent som muligt, men før nattefrost resistente. For den midterste bånd er ca. slutningen af september. De fleste sukre og vitaminer i gulerødder, der er lagret på et tidspunkt, når dagen udenfor er solrigt vejr og om natten er allerede cool. Så hvis du ikke skynde for meget med rengøring, kan du få et fuldt modnet, lækre rodfrugter.

Normalt spørgsmålet om, hvornår den grave op gulerødder, står foran vacationers, så snart de har bemærket flere døde ydre ark Topper. Det er virkelig et af tegnene på rodfrugter modning. Det vigtigste - det tillader ikke, at guleroden er forblevet i landet, indtil det tidspunkt, hvor nattemperaturer begynder at falde til minus 3 grader.

Desuden er det værd at nævne, at når grave gulerødder tidligt modning sorter og srednepozdnih bedst. I det første tilfælde, rødderne begynder at trække sig ud i midten af juli. I dette tilfælde skal du vælge den største, og drysset med jorden gruber. Det er således muligt at beskytte de resterende planter fra infektion med rod flue. Hvis webstedet er lille, er det nødvendigt at grave alle de gulerødder, og i stedet for at plante nogle hurtige modning kultur. Srednepozdnie sorter høstet i slutningen af august og begyndelsen af september. For at gemme dem, samt tidlig modning, er det ikke egnet.

Hvordan til at grave gulerødder op?

Så når gravede gulerødder, fandt vi ud af. Dernæst vi overveje spørgsmålet om, hvordan man korrekt gøre det. Først og fremmest skal du vide, at arbejdet med at høste bedst gøres ved hjælp af en skovl. Med hjælp fra omhyggeligt fjernet en klump jord med rødderne, og derefter trak dem én ad toppe. Dernæst spredt ud langs rækkerne af gulerødder. Derfor er det nødvendigt at holde et stykke tid. I dette tilfælde vil toppen af rodfrugter giver alle de næringsstoffer. Og holdt guleroden vil være meget bedre. Skru toppen eller skæres, efterlader en lille hale.

Sådan holder deres høst?

I nogle kilder kan du læse oplysninger om, hvad der er bedst at sætte gulerødder i kasserne eller åbne plastikposer, indflette rækker af fugtigt sand. Denne metode er god nok, men kun for så vidt angår lagring ikke er for stor afgrøde. Hvis et parti af gulerødder, er det bedst at folde det i rækker i en stor bunke og dækket med plastfilm, som lave huller til ventilation.

Forhåbentlig er vi en tilstrækkelig svar på spørgsmålet om, hvornår der skal høstes gulerødder. Det vigtigste - at vente på sin fulde modning og tid til at grave ud rødderne til alvorlige frost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.