HjemlighedHavearbejde

Den indendørs "haven": hvordan man dyrker agurker på en balkon

God fest på friske grøntsager om året, men det er ofte umuligt på grund af klimatiske forhold i regionen. De fleste løse dette problem opførelse af drivhuse, men ikke alle har mulighed for at bygge en bygning. Planter kan dyrkes i omgivelsesbetingelser. Du ønsker at vide, hvordan man dyrker agurker på balkonen? For en vellykket resultat er det nødvendigt at følge et par enkle, men vigtige punkter.

Klargøring af frø før såning

At planter bliver stærkere, og havde en masse af æggestokkene for hunblomster af som faktisk udvikler frugterne af agurk frø bør underkastes særlig behandling og hærdning løsninger. Den første fase - prozharka i en ovn eller i en ovn ved 60 ° C Dernæst frøene lægges i blød, udsætte dem for ekstreme temperaturer.

Dette spørgsmål som at dyrke agurker på balkonen, er det vigtigt at kende nogle udførelsesformer for sammensætninger af forskellige elementer til iblødsætning, såsom borsyre (20 mg), methyl blue (300 mg), zinksulfat (2 g) eller soda (500 g). En opløsning fremstilles ud fra et af disse stoffer, er beregnet på 1 liter vand.

Det er også muligt at anvende mineralske løsninger til forudgående udblødning eksempel kaliumnitrat (5 g), magnesiumsulfat (0,2 g) og superphosphat (10 g) - per liter vand. Frøene skal suge ved stuetemperatur i tolv timer i gaze sække. De bliver derefter taget ud og venstre, indtil de første spirer. Derefter poser sættes i køleskabet, hvor temperaturen skal være ca. -2 ° C og hold ca. 6 timer.

jordbehandling til plantning

For at være klar over, hvordan man dyrker agurker på balkonen, er det nyttigt at vide, hvad der er bedst at dyrke planter af disse planter. Og til dette formål, du har brug for at forberede jorden ordentligt. Det fremstilles ud fra en speciel forhold eller humus (4), tørv (5) og savsmuld (1) eller humus (7), mullein (1) og turf jord (2).

Også fremstillet variant nødvendig for at berige blandingen med mineralske gødningsmidler: nitrat ammoniak (10 g), kaliumchlorid (5 g) og superphosphat (10 g). Denne jord skal placeres i kopper lavet af papir og sted i et veloplyst og ventileret rum. Siddende agurk frø én efter én i et glas, vand regelmæssigt.

voksende frøplanter

Når den første plade på spirerne har brug for at gøre gødning. For at fremstille denne blanding af ovennævnte gødning i et forhold på 8: 10: 15, fortynde dem i 10 liter vand. Re lignende procedure bør udføres efter 14 dage, fordobling af koncentrationen af opløsningen. Vanding bør være varmt vand til jorden ikke var tørt. Frøplanter kan opvarmes af specielle lamper. Du skal også tage hensyn til, at agurk følsomme over for træk. Efter 20-22 dages vækst, sætteplante plantning agurker udført på balkonen i hovedtanken.

Fremstilling og transplantation

Måske mange mennesker ved, hvordan man dyrker agurker på en balkon, men der er nogle punkter, den viden om som vil øge succesen af sagen:

  • Som en konstant kapacitet er nødvendigt at bruge store potter eller specielle trækasser, bund, som er nødvendig for at sætte et lag af grus.
  • Bør berige jorden næringsstof (humus og mineraler), og vandes før plantning vand ved stuetemperatur.
  • Transplantere udført med en klump af jorden.
  • Over planter har brug for at skabe opbakning til slyngende stængler.
  • Vanding og beluftning gennemføres regelmæssigt.
  • Adgang verden bør ikke være begrænset til, bedre positionering af beholderen på sydsiden.
  • Når nøgne rødder, de har brug for at være dækket med jord. Hvis bladet farve er bleg, er det nødvendigt at udføre fodring af løsningen af humus og mineraler.
  • Som det er nødvendigt at frø til plantning at bruge selvbestøvende sorter. Hvis de kvindelige blomster er produceret i store mængder, nogle af dem bedre afgrøde.

Efter den enkle råd og observere de enkle regler for plantning, gødskning og transplantation frøplanter kan vokse agurker på en balkon. Foto optioner sådanne "agurk senge" til rådighed i vores artikel. Og du også kan oprette sådan en oase derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.