ForretningIndustri

Office tegn: Key

Plade - et vigtigt element i erhvervslivet. Det bruges som en pointer og reklame. Sådanne elementer er ophængt på facader af bygninger og kontorer kontorer samt placeret på et bord. Moderne industri gør det muligt at gennemføre projekter af facade og kontorprodukter. De er lavet på bestilling. Engageret i denne branche specialiserede selskaber, som har i deres arsenal af høj præcision laserudstyr og andre typer udstyr. Tabletter fremstillet af plast, plexiglas og metal.

Produktdimensioner varierer over hele spektret. Den mindste nå et par centimeter, og det mest ambitiøse - nogle få kvadratmeter. Gennem innovative hardware hensyn til produktion af sådanne produkter er minimal. Som regel gennemførelsen af projektet virksomheden tager ekstra tid på op til ti arbejdsdage, forudsat den tunge arbejdsbyrde.

Plast plader og deres funktioner

Den mest almindelige metode til produktions- dag pejlemærker - Lasergravering udføres på plastoverflader. Tykkelsen af sidstnævnte er i almindelighed 1,6-3,2 mm. Denne fremstillingsproces er at fjerne de øverste lag af materiale. De kan være farvet eller metalliseret. Efter at brænde ud på dette sted opstår en anden kontrastfarve. Som base anvender forskellige plasttyper. Ud over den lasergravering til produktion af plader ved hjælp af andre teknologier - applikationer, komplet farvetryk, skæring og så videre.

Karakterisering af metal pointers

Ikke mindre populære i dag er metalplader. Basen er repræsenteret af tynde plader. Produktdimensioner variere. Brug forskellige teknologier - gravering, udstyr og andre film. Nogle muligheder omfatter tilstedeværelsen af metalrammer. Disse henvisninger er ideelle til facader, da de har overlegen vægt ydeevne.

Organisk glas ved fremstilling af tabletter

Plader af plexiglas adskiller mest elegante udseende. For deres produktion ved hjælp af organiske og akryl materialer. Shape plade fastgjort ved laserskæring. Oplysningerne anvendes af film gravering overliggende bøg lavet af farvet akryl. Disse plader er fastgjort til de særlige holdere.

Produkter med VMS

Særligt bemærkelsesværdigt er aftagelige modstykker. De er lavet af anodiseret aluminium. Ovenfra er der endnu et lag af glas eller gennemsigtig plast. Mellem kuglerne indsat i kilder med VMS. Da sidstnævnte anvender tynd metalplade eller et metallag. Færdige udseende er givet ved hjælp af plastiklåg. Plader selv kommer i guld eller sølv. Nogle producenter bruger en film af maling og dekoration i form af pulvere.

Som nævnt tidligere, metalplader er mest velegnede til facader. De er holdbare og modstandsdygtige over for forskellige eksterne negative faktorer - fugt, UV-lys, ekstreme temperaturer. Plastic analoger er monteret på dørpaneler ofte indendørs og på facaderne er mindre almindelige. De har også mange fordele, men de er ret skrøbelige. Med hensyn til plexiglas, er sådanne produkter placeres på et bord eller andre steder indendørs. Aluminium-enheder har en bred vifte af applikationer både i og uden for bygninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.