ForretningIndustri

Hvor kan du finde guld? detaljeret analyse

Fra artiklen, vil du lære, hvor du kan finde guldet, hvad dens værdi er, hvilke former for produktion og hvor der anvendes metallet.

De gamle tider

Med sådan en ædel metal, såsom guld, menneskeheden er velkendt for mange tusinde år. Som arbejdsmateriale aldrig er blevet brugt på grund af sin høje vægtfylde og relativ blødhed, men han fandt hurtigt anvendelse som et materiale til smykker og generiske ækvivalenter bytte - penge. Dette skyldes det faktum, at guld - en af de sjældneste stoffer. Det drejer sig heller ikke oxiderer i luften og i vandet. Men det er værd at bemærke, at der var tidspunkter, hvor konventionelle jern værdsat højere end det ædle metal. Men det varede længe: før det tidspunkt, hvor den lært at udvinde jern og smelte i stor skala. Så hvor man kan finde guldet?

spredning

Dette metal findes på næsten alle kontinenter i forskellige mængder, men ikke i alle områder af sit udvundet af økonomiske årsager. Hvis vi tager for fakturering periode i 2014, den største-getters lande var Kina, Australien og Rusland. USA efterfulgt af Canada og Sydafrika. Men hvor kan du finde guld i vores land?

Udvinding af sjældne metaller til midten af XVII århundrede det russiske imperium blev ikke gennemført, og alle eksisterende lagre var resultatet af handel med vestlige lande. Men i 1745 ændrede alt. Ural bonde Erofei Markov fundet en guldklump af guld nær floden, og som rapporteret til myndighederne i Jekaterinburg.

Nu i det sted, jeg voksede Berezovsky byen, hvor der er et af de ældste områder i dag.

Som sin kerne kan findes i Sibirien, Yakutia, og Fjernøsten. Barrer af dette metal er af stor værdi som guldreserver i landet, fordi det er lavet ornamenter, erindringsmønter pengesedler og anvendes i avancerede elektronik, kemi og rumfartsindustrien. Men hvor kan du finde mere guld?

vand

En af de mest almindelige børns spørgsmål er , hvorfor Salthavet, og floden der? Sagen er, at de samme floder, der løber ind i havene, over dens jord vasket fra forskellige salte og andre kemikalier. For eksempel, i vandet af Sortehavet indeholder størstedelen af det periodiske system, men i meget små doser. Er der guld, ca. 5 kg pr kubik km af væske.

miner

Nu er alle miner brugte særligt udstyr, som til tider øger produktionskapaciteten. Men den klassiske metode, hvormed det hele begyndte - det var hånd-vask jorden, som et resultat af, hvor minearbejderne fået det gyldne sand. Det faktum, at store indskud med store klumper er meget sjældne, og oftest en naturlig guld ligner små korn, som skal være omhyggeligt og møjsommeligt adskilt fra den ubrugelig rock.

I øvrigt et interessant faktum: blev de klassiske jeans med nitter på lommerne opfundet i Amerika i løbet af "guldfeberen". Prospectors skrædder klagede over, at på grund af den store vægt af punge indeholdende guld støv, lommer ofte revet.

ekstraktion

De vigtigste metoder til udvinding af guld - vask, sammenlægning og kemisk proces. Men først ting først

Siden oldtiden bruges først, som den mest enkle og ikke kræver avanceret udstyr. Oftest blev miner organiseret i floder eller andre vandområder. Sense måder at indsamle sten, og derefter vasket og screenes. Snavs, skrald og ubrugelige sten eluenten og guld, på grund af sin store vægtfylde, forblev i bakkerne. Den anvendte metode nu, men i industriel målestok.

Anden - sammenlægning - alt for velkendt for mennesker siden oldtiden. En sådan metode til produktion af guld blev brugt for første gang i Sydamerika. At dette ædelmetal opløses let i kviksølv og hvis sidstnævnte inddampes, vil kolben være rent guld, og afkølet og opsamlet kviksølv kan genbruges.

Og den tredje vej cyanidbehandlingen, noget der ligner ovenstående. Kun metal ikke opløses i kviksølvet, og en blanding af cyanider syrer.

Er det muligt at panorere for guld?

Muligt. Intet forhindrer en person til at gå dybt ind i skoven, væk fra menneskelige øjne, og se efter en forladt mine eller en ny vene. Men vi skal huske, at ifølge straffeloven, at straffen for det er nødvendigt, samt for ulovlig handel eller forsøger at sælge dette metal. Så det er ikke værd at risikoen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.