Selv-dyrkningPsykologi

Temper som kvaliteten af den enkelte

Temperament - en tendens til at være utilstrækkelige, overdrevne reaktioner på almindelige stimuli af emotionel inkontinens, irritabilitet, eksplosive; disposition til vrede.

   Temper - distraktion i sindet til at stjæle følelser. Når hvile, sindet styrer udtryk for følelser og følelser, og kun for den midlertidige sindssyge, og hvordan er det temperament i rummet vælde negative destruktive følelser. Det øger puls, øget blodtryk, er en kraftfuld adrenalinsus. Hvis tiden ikke bremse, kan du let overgang til en tilstand af vrede i en række af sine manifestationer, herunder ekstrem - raseri og vrede. Pumpes fra en mand med stor energi, temperament flare kaster det ind i en tilstand af modløshed udtømt, opbrugt, hjælpeløs og gnaven. Venner er temperament temperament, temperament, vrede, irritabilitet og manglende balance.

At miste mit sind for et stykke tid, personen har lidt kontrol over sig selv, bliver slatne, så han mister respekt i andres øjne. Temper eliminerer muligheden for at træffe den rigtige beslutning, presser på for udslæt handlinger, svækker den menneskelige sundhed, provokere problemer fører til hysteri og slutter med en følelse af skam.

At temperere karakteriseret ved øjeblikkelig hoppe fra en stille tilstand af ekstrem spænding, ophidset og impulsiv. En væsentlig rolle spilles af temperament, kan det ikke udelukkes. Temper - er en person uden en "bremse". Enhver person hundredvis af gange om dagen er nødvendig til bevidst eller ubevidst foretage valg, hvordan man reagerer på en bestemt situation i livet. Retten til at vælge - en kæmpe gave af skæbne, en uvurderlig fordel bevidst individ. For eksempel i sporvognen vi pressede og dermed brutalt kommenteret skub. Manden har et valg om, hvordan man reagere på situationen - at indgå i et skænderi med sporvogn cad eller ignorere provokation. At tænke over, hvad de skal gøre, efterlade et splitsekund. Temper er ukendt for hvad synder, blottet for de største fordele ved den enkelte - retten til at vælge. Hun, uden et øjebliks tøven, blinker, skarpt hæver stemmen, tåreflåd hendes "vest", aktivt gestikulerer, kort, vred med al sin magt. Med andre ord, et temperament mellem begivenheden og reaktionen på det er ingen "sikkerhedsventil" i form af et lovvalg. Stimulus uhindret passage af bevidsthed filtrerer direkte indvirkning på følsomme menneskelige centre, hvilket medfører en flash af temperament. Årsager temperament ikke tælle som én grund - den manglende evne og manglende evne til at vælge, hvordan man reagerer på livsbegivenheder.

Trigger temperament kan være en bagatel, men frem for alt er den vrede varmet overbevisning. Manglende selvkontrol og stabilitet i sindet, en person kan nemt "bryde i brand" på et møde med uvidenhed, ikke ønsker at lytte aktivt, konstant afbryde og argumentere. Dårligt humør, stress, udmattelse, frygt og angst kan være en god springbræt for temperament. Med andre ord kan årsagen til temperament være en genstand eller situation den ydre verden, som er fastgjort til den overskydende værdi.

Ved temperament en masse fjender i ansigtet af menneskeheden, venlighed, tolerance, forståelse og evnen til at tilgive. Modgift til det er velvilje, visdom og selvkontrol. Det er en hastigt passerer følelser, og det skal bruges. Det er meget vigtigt at fange et øjeblik af raseri, og ikke lade den gnist antænde flammen. Til denne mand skal være som et barn, for at distrahere fra emnet for samtalen, og holde i det arsenal af tilgængelige værktøjer - fred og forsoning.

Spitfire livet kan ikke kaldes sikker. Hvilken slags sikkerhed kan der være, hvis en person ikke "løs". Bright eksempel på temperament - en stor kunstner Caravaggio. Man stormfulde temperament, ru, fed og uafhængig. En temperamentsfuld og stridbar natur af kunstneren tjente som påskud for permanent møder med andre, der ofte endte i en kamp, duel eller slag af sværdet. Til det har han gentagne gange blevet retsforfulgt og fængslet. I 1606 Caravaggio i et skænderi, der brød ud i løbet af et boldspil, dræbte hans fjende og flygtede fra Rom. Når du er i Napoli, han var der for at søge arbejde krydsede over til Malta, hvor, efter at have tilbragt et år, han blev medlem af Ordenen gennem protektion af GM, hvis portræt han malede. Men for en grov fornærmelse mod en af lederne af bekendtgørelse af Caravaggio blev fængslet, hun flygtede fra hende og arbejdede i nogen tid i byerne Sicilien og tilbage til Napoli. I håb om tilgivelse af paven, han sejlede til Rom. Fejlagtigt anholdt den spanske grænsevagter, røvet luftfartsselskaber, kunstneren bliver syg med malaria og døde i 1610, seksogtredive år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.