Nyheder og SamfundKultur

Betydningen af "Headliner". Hvem er det, og hvad er det til?

I dag er næsten alle de plakater du kan se ordet "headliner". Hvem er det? Svaret synes at være enkel. Populære DJs, sangere eller grupper inviteres til begivenheden på den musikalske æresgæst. De kaldes "højdepunktet" af programmet, stjernen i aften. Dette er den grundlæggende betydning af udtrykket, men det kan bruges i en anden sammenhæng.

Headliner: betyder

Han har en engelsk oprindelse og er skrevet i modersmål er det så: overskrift eller loftsbeklædning. Oprindeligt brugt i den journalistiske terminologi, fordi det betyder "header", "top artikel".

Dag dette udtryk, bevarer sin dybde værdi ( "primær", "øvre" central ") anvendes i en bredere forstand.

Så headliner ...

Hvem er blandt showet virksomhed? "snoet" musikere (en eller hele gruppen), som ligger på toppen af sin berømmelse og succes, og indsamling et publikum på flere tusinde på deres koncerter. De er inviteret som kernen, "bly" sanger og celebrity gæster på festivaler, konkurrencer og koncerter hold med henblik på at tiltrække opmærksomhed og for at sikre deltagelse af disse aktier.

Speech hovednavne diskret placeret i slutningen af programmet til "doderzhat" seeren til at fuldføre aftenen (ikke alle ønsker at lytte til kreationer af unge talenter). Det er normalt begrænset til udførelsen af de 2-3 mest kendte sammensætninger.

Navn mærkevarer kunstner på plakater skrevet med store bogstaver, og mindre medlemmers navne er angivet nederst i småt.

Det er, hvad en headliner i underholdningsbranchen.

Moskva rockfestival

Det er i disse storstilede aktioner af udtrykket "headliner" anvendes oftere. Disse aktiviteter normalt vare nogle dage, der tilbyder beskueren en lidet kendt forestillinger og uerfarne hold. For at undgå den finansielle og organisatoriske fiasko, og samtidig gøre det muligt for begyndere at "lyse op" foran den brede offentlighed, arrangørerne af festivalen inviteres til de anerkendte og berømte rockstjerner.

For eksempel, i juni i år (27-29.06.14) i Moskva, VVC, vil den anden gang være en vellykket klippe projekt kaldet Park Live. Det vil deltage, ifølge de foreløbige data, 25 sangere og bands fra hele verden. De fleste af dem kender kun en lille kreds af lyttere og rock fans.

Ærede mission hovednavn

Forestillinger stjerne gæster er "afmålt". Hver dag af konkurrencen på scenen forekommer ikke mere end to ansøgninger til de hovednavne. Denne fremgangsmåde giver intriger og gør det muligt at holde den generelle interesse i hele kampagnen. Park Levende besøger også hovednavn. Hvem skal det være?

Det er allerede kendt, at højdepunktet i programmet vil tage fat på sådan mastodonter sten som MARILYN MANSON, The Prodigy, DOPE DOD, Deftones, Skillet.

Sidste år hovednavn på den første dag af koncerten var gruppen Limp Bizkit, på andendagen af "light" hold The Killers, samt en snack - den mest eftertragtede og sjældent taler loftsbeklædning. Hvem var det kendt til dem, der deltog i arrangementet. Uovertruffen zemfira!

I år er udviklingen i de øverste deltagere også spredt i hele dage. Den store og frygtelige Manson kult Skillet vil udføre på den første dag. The Prodigy og DOPE DOD forventet på andendagen, og Deftones vil møde for offentligheden på den sidste dag.

Hvem og hvad der kaldes "headliner"

Ordet "heydlayner" anvendes i andre værdier relateret til en verden af biograf, billedkunst og litteratur.

De kan være teaterforestilling, kunstværker på udstillingen, den fremragende forfatter, der var inviteret til en litterær aften, status og velkendt personlighed ved prisoverrækkelsen.

"Major" i verden af kunst

I 2012 var vært Moskva festivalen "lyse mennesker", fortæller børn og voksne om ting at gøre i løbet af sommeren i byen, hvis du er overalt fra det ikke gået. Et af de indsatsområder - urban kunst kunst, hvilket indebærer installation, graffiti, asfalt tegninger.

Hovednavn på festivalen var Edgar Mueller - et fashionabelt, velkendte og er allerede blevet en kult i verden af 3D-grafik kunstner, hosting frugterne af deres skik fantasi på den mest hverdagsagtige natur sten jungle - asfalt områder.

For hans kreationer i alle megabyer er bygget, da han besøgte Moskva. Venstre bag en kæmpe drage, springe ud af vandfaldet direkte på asfalten stien. Men han lovede at komme tilbage, for at realisere drømmen - gør grafik på sneen.

I februar 2014 startede i hovedstaden i Rusland (10 th tid), en anden væsentlig begivenhed - Foto Biennalen. udstilling struktur - 19 forskellige udstillinger, placeret på seks forskellige steder. Kritikere har identificeret hovednavne Biennalen. De var en samling af billeder taget originale og uovertrufne mestre i fotografering.

Denne udstilling "The Power of Images" Ervina Blyumenfelda, "Kvinder er smuk," Garry Winogrand, "Usynlig" Dzhessiki Leng og østlige åbenbaring i billeder af iranske kvinder Shirin Neshat. Headliner blandt hovednavne døbt samling af fotografier med titlen "En anden London" (byens liv verdensberømte fotografer linser).

Det er, hvad hovednavn. Dette udtryk giver os mulighed for at understrege og fremhæve det unikke og betydningen af den særlige person, projekt, begivenhed ved et offentligt arrangement til alle andre deltagere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.