Nyheder og SamfundKultur

Hvilken slags blomster til plante i en kirkegård for at pryde graven

I vores land er det almindeligt at ære de døde: at passe gravene, komme på bestemte dage til de døde, til at dekorere det sidste hvilested for de døde. Derfor er mange mennesker synes vigtige oplysninger om, hvad blomster til at plante i en kirkegård, at det er ikke kun smukke, men også passende.

punkt

Før dekorere graven, er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen, som kirkegården jord: sort jord, sand, ler - og hvordan der er en tilstrækkelig mængde af solen. Efter alt, kan dette afhænge af valget af hvilken slags blomster til anlæg i en kirkegård, fordi nogle af dem kan vokse i skygge uden problemer, udvikle sig uden vand osv Også, ikke købe sjældne og af høj kvalitet planter, kan de simpelthen grave, gør i dag folk ikke kan lide, at der på alle bange.

Tæpper

Når du vælger hvilke blomster til at plante i en kirkegård, bør du være opmærksom på dem, der er selv slæbe hen ad jorden og skabe en smuk grøn tæppe. Disse planter omfatter periwinkle, der blomstrer med smukke blå blomster siden begyndelsen af foråret, og siden juli behager lyse saftigt greens. Fordelen ved denne blomst er også et faktum, at det er helt træsko væksten af ukrudt, hvilket giver graven et smukt, velplejet udseende. Ulempen kan være, at denne plante kan gennemgå og de tilstødende områder, hvorfra familiemedlemmer til personer, der er begravet på de nærliggende grave, kan være langt fra begejstret.

bjælker

Det er også godt at sætte på graven af de blomster, der vokser bjælker. Såsom for eksempel en iris eller påskelilje. Af den måde, anses det for den første blomst af sorg, så det er meget passende at være på kirkegården. For at sætte sådanne bjælker bør være tæt på hinanden, at der ikke var synet af jord. Disse planter blomstrer på omtrent perioden fra tidligt forår til slutningen af maj.

Blomster i verden

Vælg hvilke blomster til at plante i en kirkegård, kan du også i henhold til de traditioner forskellige folkeslag. Så tyskerne sat på grave morgenfrue, som oversat fra deres sprog, betyder det "blomsten af de døde." Desuden vil denne plante aldrig visner, giver indtryk af uendelighed efterliv og evig minde om de døde på jorden. Og til minde om soldaterne dræbte mennesker i Tyskland har taget at plante ornamentale solsikker. Grækerne betragtede symbol på sorg stedmoderblomst, dvs. stedmoderblomster. Og den gamle russiske tradition siger, at på gravene nødt til at plante jordbær, men det er tilladt at spise kun fugle. Det menes, at de bringer velsmagende bær plante til den døde.

foretrukne blomster

Når du vælger hvad man skal plante blomster på graven, er det muligt at være opmærksom på, hvad der er ligesom manden selv. Og i et tegn på respekt at lande præcist foretrukne planter døde familiemedlem. Men igen, det er værd at overveje, i hvilket omfang de er lunefuld i pleje. Efter alt, for eksempel roser er usandsynligt at slå rod i dårlig jord af kirkegården og graven vil se fattige og rodet.

træer

Beslutte, hvilken slags blomster til at sætte på graven, kan vi tænke på en lille busk eller et træ, der kan også dekorere bolig for den afdøde. Så for eksempel, det er godt accepteret i kirkegårdene af arborvitae, enebær, birk eller asp tonkostvolaya. Men du behøver ikke sætte i grave store træer, fordi de lader dybt rodfæstede og ofte forkæle steder, hvilket gør det umuligt at blive begravet ved siden af en anden person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.