FinanserRegnskab

Hvordan er opgørelsen af anlægsaktiver

På grundlag af en skriftlig ordrestyring dannet Kommissionen for opgørelse af anlægsaktiver. Alle medlemmer af kommissionen bør absolut fortrolig med ordren og den dato, hvor det begynder at foretage en opgørelse af anlægsaktiver.

Skelne mellem planlagt og ikke, selektiv, komplet eller kontinuerlig beholdning. Altid foretage en opgørelse, når du ændrer væsentligt ansvarlig person.

Forud for dens gennemførelse skal kontrollere og registrere alle opgørelse kort (formular nummer OS-6), registre, kontrollere den tekniske dokumentation for det udstyr, de dokumenter for leje og opbevaring aktiver. I mangel af dokumentation er det nødvendigt at genoprette eller sted.

Alle data inspektion egne anlægsaktiver er opført på fortegnelsen (formular nummer Inv. 1), som afspejler navnet på et objekt, sin beholdning nummer, beliggenhed, grundlæggende tekniske oplysninger og indikatorer. Inventory List udfærdiget i to eksemplarer og underskrives af Kommissionen medlemmer og materielt ansvarlig person. En kopi sendes til regnskabsafdelingen, og den anden er stadig på materielt ansvarlig person. For faste aktiver, der udlejes eller holdes adskilt føder til en opgørelse.

Når opgørelsen af anlægsaktiver har vist, at det vigtigste middel gennemgået genopbygning, modernisering og skiftede sit formål, i oversigten skal angive sit navn i overensstemmelse med den nye aftale.

Hvis opgørelsen viser de grundlæggende værktøjer ikke tidligere accepteret til kontoen eller med de forkerte tekniske data, er de nødvendige justeringer foretages. I fravær af det mobile udstyr i sin placering (bus, en traktor, et fly eller skib), er en notation anvendt regnskab angiver årsagen til fraværet, og inventar er på sin hjemkomst fra en rejse.

Ved at identificere forældede anlægsaktiver udgør særskilt defekt liste er angivet indtaste dato og årsag til uegnethed. Dokumentet underskrives af Kommissionen og om nødvendigt bliver objektet sendes til undersøgelse i de relevante organisationer for at klarlægge årsagerne til fejl og konklusioner om dens egnethed til videre brug.

Hvis opgørelse aktiver identificeret uoverensstemmelser mellem de faktiske data i henhold til regnskabs- og lagerdata, er sortering lavet ark (formular "INV. 18).

Bogholder, ved afslutningen af fylde den nødvendige dokumentation, der skal gøres i regnskabsprogram, efter afslutningen opgørelse grundlæggende ledninger midler svarende til en given situation. Når manglen eller forværring debiteres aktiver påløbne slid ledninger D-02 K, 01, K-01, D-94. Når kompensationen er lavet, K-94, D-73, revisor skriver fra markedsværdien, og forskellen mellem markedet og den restværdi afskrives i den udskudte indtægt D-94 K -98. Og som tilbagebetaling betalingskort i årets resultat -98 D K-99. Hvis gerningsmændene ikke findes så mankoen skylden på produktionsomkostningerne, være sikker på den skriftlige afgørelse af hovedet af D-91 K, 94, derefter D 99 C-91- på det økonomiske resultat. Hvis opgørelsen af anlægsaktiver afslørede et overskud, bør de træde i bøgerne til markedsværdi på den anden indkomst D-01 K, 91.

Resultaterne af opgørelsen bør overvejes og afspejles i den måned, hvor opgørelsen er afsluttet. årlige opgørelse resultater afspejles i årsrapporten.

Opgørelsen af anlægsaktiver skal udføres på bestemte tidsfrister, med udarbejdelse af alle nødvendige dokumenter, altid på grundlag af lederen af ordren til den udpegede kommission.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.