SkønhedKosmetik

"Collegiate kursted" - naturkosmetik russiske produktion

Hvad er "Collegiate kurstedet"? Dette er mere end bare et mærke. Som i dag - det er den eneste af sin slags erfaring produktion af naturlig kosmetik og farmaceutiske produkter, der er baseret på erfaringer fra vores forfædre, healere og helsekostforretninger. Selskabet er involveret i fremstilling og markedsføring af hygiejneprodukter og fødevareprodukter, som en del af hvilken der ikke er kemi, de kun 100% naturlige ingredienser. Hertil kommer, en bred populære helligdomme af klostre og templer. Denne olie blev helliget til grav olie fra Mirotochivogo måde og med vand helliget kilder.

For en ortodoks person, er dobbelt værdifulde produkter i selskabet "Collegiate kursted." Missionen for fabrikanten mener ikke kun popularisering af naturlige rekreative ressourcer, men også for at opretholde den ånd af ortodoksi i Rusland. Du skal dog ikke nødvendigvis at være en troende til sig selv for at kontrollere den fremragende kvalitet og effektivitet af sine produkter.

naturkosmetik

Det ser ud til, hvad er forskellen, du vasker dine hænder. Men det er, og håndgribelig. Alle arter, der sælges i butikkerne, meget tørret og ødelægge huden. Efter dem skal bruge fugtighedscreme. "Collegiate kursted" - er en helt anden tilgang til fremstilling af sæbe. I skabelsen af disse mesterværker, der involverer naturlige olier og urteekstrakter. Naturlig håndlavet sæbe er allergivenlige, det effektivt renser og fugter huden.

sæbe

Vi vil liste kun nogle få arter af en stor serie.

  • Bogdanov sæbe med blå ler. Dette er en glimrende sæbe til alle hudtyper. Det produceres af kold måde, med tilsætning af olier og urteekstrakter, naturlige blå ler og vand helliget kilde. At dømme efter de anmeldelser, regelmæssig brug af ikke kun effektivt renser, men også nærer mineraler. Naturlig håndlavet sæbe udtørrer ikke huden og normaliserer talgkirtlerne. Det er meget påfaldende, især hvis du bruger sæbe og vand hver dag.
  • Sæbe - det er en glimrende mulighed for lavere vask og babytøj. Det er fuldstændig vasket ud af vævet og ikke forårsager allergier og irritation. Det er meget vigtigt for mor og barn. At dømme efter de anmeldelser, det har en meget stærk rensende effekt. Det kan bruges til alle indenlandske formål, herunder i stedet for flydende opvaskemidler.
  • Laurel sæbe - er ikke kun renere, men også deodorant antibakteriel virkning. Det renser og deodorizes, toner og normaliserer talgkirtlerne, når sveden.
  • Sæbe til barbering og hårfjerning. Naturkosmetik russiske produktion til dato er allerede blevet almindeligt kendt. For nylig, en særlig serie, som er velegnet til både mænd og kvinder. Sæbe med kaolin, med malurt, og sandeltræ, grøn ler og enebær, lavendel og vejbred perfekt bekymrer sig for betændt og problem hud, fremskynder heling af sår og hudafskrabninger efter barbering, ideel til folk med sart hud.

naturlige shampoo

Shop-office "Collegiate kursted" på Tverskaya tilbyder en bred vifte af hårprodukter. Mange kvinder står over for det faktum, at som følge af den aggressive handling af vask materialer og fletninger lide. Prøv naturlige, mælk shampoo, nærende og fugtgivende, som blidt renser og egnet til følsom hovedbund.

For tilbøjelige til hårtab anbefaler vi et andet produkt - kaldet "urte". Det fremmer væksten af internettet og styrkelse af pærerne. Behagelig aroma vil tilfredsstille enhver kvinde. Shampoo "brød" - et andet fantastisk produkt, som du kan komponere oder. Den indeholder ikke produkter af syntetisk oprindelse. På grund af den unikke sammensætning hjælper det at løse næsten alle problemerne med hår: glans, tab, skæl, hæmmet vækst, skader og spaltede spidser.

Masker og scrubs

Som med alle produkter, der kun naturlige ingredienser, der anvendes her. Du vil elske disse unikke midler til pleje til ansigt og krop. Og det første sted vi har "mudder maske krat." På et podium rejst sine kundeanmeldelser. Det er en alsidig forbindelse, der kan anvendes til ansigt og krop. Blød tekstur ikke skade huden, mætte det med mikronæringsstoffer. Derudover en sådan tilbagetrækning stimulerer produktionen af kollagen. Sortimentet har også naturlægemidler og bær, tang og kaffe, chokolade og mynte krat, blandt hvilke du sikker på at finde din egen version.

Cremer til ansigt og krop

En anden tendens, hvorved mere og mere popularitet modtager en "sanatorium Collegiate". Anmeldelser sige, at ingen andre retsmidler (hverken billige eller dyre) er ikke i stand til sådanne mirakler. Prisbillig, er disse cremer baseret på naturlige, naturlige ingredienser. De behøver ikke skade din hud, men snarere at give hende al sin rigdom. Valget af midler er meget stor. Der er en stor serie for problematisk hud, som hjælper med at reducere inflammation, reducere irritation og smerte svar, fjerne rødme.

"Havregryn" -serien vil glæde ejere af enhver hudtype. Cremer baseret på proteiner af havre, urteekstrakter og medicinske olier effektivt tendens til at fugter og nærer, giver en følelse af komfort.

Duftende vand - aromaterapi, og ikke kun

Faktisk alle de midler, der er i det arsenal af virksomheden, er multifunktionelle. Det kan også ses i dette tilfælde. Duftende vand - er både nemt parfume og hudpleje. Duftende vand-Hydrolat betragtes som de bedste skønhedsprodukter til hudpleje. Det hjælper til at udglatte rynker, eliminerer tørhed og genopretter vandbalancen. Afhængig af hudtype kan vælges baseret produkt Krim rose, citronmelisse, immortelle, calendula eller fyr. Enhver sådan duftende vand, har særlige egenskaber.

urtete

Ikke forgæves i århundreder healere har brugt gaver af naturen. Selvfølgelig, en alvorlig sygdom i den akutte fase behandles bedst med hjælp af kraftfulde narkotika. Men rettidig modtagelse af høj kvalitet planteekstrakter holder kroppen arbejder rigtigt. Naturkosmetik russiske produktion var indtil for nylig ukendt for de fleste forbrugere, men i dag brandet allerede anbefalet af læger.

Rækken af likører

  1. Meget populær blandt russerne udtrække "Immunitet". Anmeldelser tyder på, at regelmæssig brug af det i offseason beskytter og forsvarer kroppen mod virus. Pre forsømmelse det og i så fald, hvis du allerede er syg. Den unikke sammensætning hjælper til at reducere temperaturen, forbedre ekspektoratmængden,
  2. På den anden planteekstrakt "Violer Nectar" du kan sætte i popularitet. Det hjælper til at fjerne træthed, forbedre stemningen. At dømme efter de anmeldelser - dette er et uundværligt værktøj i lavsæsonen, når arbejdet bare ikke ønskede at. Urter, der er en del af, virkelig effektivt bidrage til at genoprette styrke og vitalitet, fjerne nervøse spændinger i slutningen af arbejdsdagen. Hertil kommer, at mange siger, at mental aktivitet er væsentligt forbedret efter behandling.
  3. Planteekstrakter "Peter og Fevronia" - en unik sammensætning for at opretholde fysisk og seksuel aktivitet. Mand te fungerer godt med hensyn til forebyggelse af prostatitis, impotens og prostata betændelse. Hertil kommer, at læger anmeldelser understrege, at dens anvendelse har en positiv effekt på behandlingen af nyresten, sengevædning, og hæmorider. Kvinde præparat er yderst effektivt mod en række inflammatoriske processer. Desuden er det en fremragende antitumormiddel.
  4. Den sidste ekstrakt, der er sikker på at ønsker at sige, denne "eliksir af ungdommen." Anmeldelser er så stor, at jeg også ønsker at slutte sig til publikum i lang tid, det blev brugt. Som en del - Sophora, rosmarin og lavendel. Den unikke kombination gør det muligt at opretholde for alle systemer i kroppen: styrker nervesystemet, vaskulære væg, en gavnlig virkning på mave-tarmkanalen. Det er virkelig et unikt værktøj, fordi det kan bruges som en ekstern middel mod forbrændinger og forfrysninger, hårtab, tandpine. Generelt, listen er næsten endeløs.

Monastic te

Herbal drikke kan være praktisk ubrugelig, eller faktisk besidder magisk virkning. Det faktum, at der er en masse af finesser. Tid og sted for indsamling af den samme komponent kan have indflydelse på resultatet, og alligevel er nødvendigt at overveje samspillet mellem forskellige urter som en del af en samling. "Først Collegiate sanatorium" taget som grundlag for receptgebyr rektor for Helligånden Timasheskogo kloster. Far George var en professionel herbalist, men hans opskrifter blev holdt hemmelig, og først nu ved at blive almindeligt kendt.

Den mest berømte del af "16 urter." Det er nu almindeligt annonceret. Dog under anvendelse af konventionelle farmaceutiske urter (selv købt alle komponenterne) for at opnå den samme effektivitet ikke er mulig. Ved du, hvordan indsamlede og tørrede planter, som sælges i farverige æsker? Men på mærkevarer samling af dette mærke er meget gode anmeldelser.

Sammensætningen af de "16 urter" normaliserer stofskiftet og funktionen af indre organer. Det er nyttigt i alle sygdomme, renser blodet og forbedrer immunsystemet, forbedrer stofskiftet.

I øjeblikket "Første Collegiate kurstedet" tilbyder et nyt produkt - "Royal Tea". Sammensætningen har en mynte og hindbær, brombær og dueurt, oregano og citronmelisse, samt hyben og tjørn. Denne sammensætning er en stærk immunmodulator, antiinflammatorisk, vitamin- og styrkende egenskaber. Du kan drikke det næsten hver dag.

For mænd og kvinder

Herbal meget, men vi kan ikke beskrive alle. Men der er en anden te, der er meget populær. Denne kloster te "Peter og Fevronia" for mænd. Det er meget nyttigt, når ændringer alder, har en stærk anti-inflammatorisk virkning. Den unikke sammensætning gør det muligt at stimulere fysisk og mental effektivitet. Mænd bemærke, at sammensætningen øger vitalitet, fordi det er en kilde til vitaminer, afgørende for den sunde funktion af hele organismen.

Desuden indgår i de urter har gormonoreguliruyuschee handling.


Spiselige olier og ekstrakter

I det første sted i popularitet blandt køberne er laurbær olie. For det meste det anvendes som et tilsætningsstof til forskellige retter. Behagelig astringens og skarphed tillader lys at modregne smagen af grøntsager, fisk og kødretter. Men det er også en kilde til næringsstoffer. Laurbærolie styrker immunforsvaret og forbedrer effektiviteten af gastrointestinale forstoppelse og flatulens.

Sennep olie - dette er en yderst nærende mad, men det er svært at finde i butikkerne. På grund af indholdet af omega-6 det bidrager til forbedring af kroppen. Regelmæssig indtagelse er forebyggelse af galdesten sygdom og åreforkalkning.

Det er ikke alle, der kan tilbyde dig en "Collegiate kursted." Internet butik vil tilbyde dig melissovoe olie, hvilket er en ekstra kilde til næringsstoffer, det styrker væggene i blodkar og kapillærer, og har en beroligende virkning på centralnervesystemet. Hertil kommer, her kan du finde information og andre produkter af dette selskab.

Fitovoronki øre

Dette er et nyt produkt, som endnu ikke formået at tjene forbrugernes accept. Dette vedrører ikke ørepropper, som du måske tror i første omgang. Som en del af bivoks og propolis tinktur, ekstrakt og æteriske olier af gran. Dette er et naturligt og meget effektivt middel til behandling af sygdomme i øre, næse og hals. Men at dømme efter anmeldelser, spektret af foranstaltninger, de meget bredere. Brugen af naturlige tragte gør det muligt at lindre stress og spændinger, er en fantastisk måde at beskæftige sig med svimmelhed og migræne. Det er et naturligt middel til at normalisere søvn og lavere blodtryk, samt genopretning af hørelse. Stort udvalg fitovoronok tilbyder varemærke "Collegiate kursted." Shop Online vil tillade et nærmere kig på deres synspunkter.

Probiotika "Vetom"

Det er produkter, der er økologisk passer ind det samlede billede af de solgte produkter. Probiotika - disse er meget vigtige mikroorganismer, der hjælper med at forbedre din krop i processen med livets bakterier producerer enzymer, der kan ødelægge patogener, samt nogle af de defekte celler. Dette øger modstanden mod forskellige former for virus og andre smitsomme sygdomme dramatisk. Anmeldelser sige, at efter et par uger af mindre tilbøjelighed til at allergiske reaktioner.

i stedet for en konklusion

Hvis du er interesseret i produkterne, vil du helt sikkert prøve dem i aktion. Dette er en af de få virksomheder i Rusland, der tilbyder et unikt produkt, der er baseret på naturlige ingredienser. Tillad dig selv at røre den smukke, at være en del af naturen og nyde sin ærbødige omhu. At dømme efter de anmeldelser, har gentagne kunder længe ophørt med at købe sæbe og rengøringsmidler og kits til at drage omsorg for forekomsten af andre producenter. Hvorfor? Svaret er indlysende: folk vil aldrig give op bedst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.