FinanserForsikring

Hvordan til at returnere forsikring efter betaling af lånet? Retur forsikring: tips, råd

Når kunderne få et banklån, de tilbyder at tegne en forsikring. Tjenesten reducerer risikoen for manglende tilbagebetaling af penge. Og det virker med pant og forbrugslån. Når en forsikret begivenhed indtræffer, forsikringsselskabet overføres midlerne til banken. Disse forbindelser er underlagt den kontrakt, som beskrev de rettigheder og forpligtelser for parterne.

Men mange kunder til at tilbagebetale lån før tid, på grund af hvilken kravet forsikring er elimineret. Ikke alle ved, hvordan man får forsikring på lånet. Denne procedure har nogle funktioner, du bør overveje alle bankkunder.

historie

I 2009 præsidiet for Højesteret voldgiftsret blev godkendt af et dekret, hvorefter bankgebyrer blandt de foranstaltninger, der overtræder forbrugernes rettigheder. I flere år har der været overvejelser om sager om tilbagelevering af ulovligt udbetalt penge. Banker, blev det besluttet at annullere de provisioner, som blev anset for en vigtig indtægt.

Over tid, øget satser for levering af penge på kredit. Da jeg kom ud af den føderale lov "om forbrugerkredit", et nyt problem - indførelse af forsikring, når placere midler i gæld. Mange kunder begyndte at anvende denne i tilfælde af svigt af de service-lån er ikke udstedt. Jo mere det, fordi forsikringen prisen er høj nok, og tilbagebetalinger kan gøres for hver kontrakt.

Dette øger Kommissionen, og klienterne ikke kender deres rettigheder. På grund af frygt for fiasko i at opnå et lån folk laver forsikring. Selv hvis der er indgået kontrakt, er det nødvendigt at vide, hvordan man får forsikring på lånet.

Hvem er påkrævet?

Behovet for forsikring er der stadig. Bankerne giver penge tilbage under forskellige forhold. Når en forsikret begivenhed indtræffer, forsikringsselskabet overføres midlerne til banken. Hvis beløbet overstiger saldoen på gæld, det beløb, der udbetales til debitor. Med en mangel på midler banken vil beholde pengene fra kunden.

Normalt lavet af livsforsikring, sygeforsikring. Denne service er stillet til beskyttelse ejendom mod negative faktorer. De er foreskrevet i kontrakterne. På forsikringsområdet tilfælde kunden har brug for at underrette forsikringsselskabet, at betalingen blev ydet. En tilbagevenden af forsikring udføres af særlige regler, efter betaling af lånet.

Typer af forsikringer

Forsikringen yder erstatning for skader i tilfælde af dødsfald af klienten eller modtage skade, som følge af hvilken der er problemer med gennemførelsen af tilsagnene. Tjenesten er mest udbredt i banksektoren. Når død eller tilskadekomst forsikringsselskabet betaler banken saldoen på lånet, og modtageren er banken.

En anden type forsikring er ejendomsforsikring. Det anses for obligatorisk for et realkreditlån eller købe biler på kredit. I tilfælde af tab, skade, skader på den erhvervede ejendom, forsikringsselskabet betaler lånebeløbet. Det vil sige, i henhold til loven, forsikring, lejlighed brande, bugter anses obligatorisk. Men vælge, om forsikringen i tilfælde af død og sundhedsproblemer, kunden beslutter for sig selv. I denne situation, loven på sin side.

sikkerhedsfunktioner

Ved lov razhdane ikke forpligtet til at indgå forsikring. Det viser sig, at banken ikke kan tvinge tjenesten til at registrere som en obligatorisk, men loven siger, at ingen livsforsikring, er lån ikke udstedes. Dette gælder for et realkreditlån og et billån. Hvis dokumentet er udstedt, er betalinger overføres kontinuerligt, så opstår spørgsmålet, hvordan man får forsikring om forbrugerkredit?

Modtager i dette tilfælde anses for at være en bank. Men, som vi har sagt, hvis der var en fuld betaling af gælden, kan klienten udstede restitutionen. Bank genberegnes og overførsel af penge. Forsikringsselskabet kan få en belønning. Dens størrelse er proportional med gyldighed af dokumentet.

Hvis det var førtidig indfrielse af lånet, om det er muligt at vende tilbage forsikringen? Ja, i dette tilfælde, den mulige tilbagebetaling. Men hvis gælden er tilbagebetalt på forfaldsdatoen, derefter returnere pengene vil ikke tænde.

forsikring procedure i hvert enkelt tilfælde er anderledes. Alt er bestemt af de synspunkter lån. Det kan være en forbruger og realkreditlån. I det første tilfælde, klientens livsforsikring, og i den anden - ejendommen.

besparelse muligheder

Mange bankkunder kan høre, at de har pålagt på lånet forsikring. Hvordan at få hende tilbage? Faktisk kan kunden kun gøre ud frivilligt. Hvis dette skete, er prisen for tjenesten ikke behøver at indgå i lån, fordi dette beløb forrentes.

Efter tilbagebetaling af det påkrævet ved lov lån forsikring refusion. Kunden skal anmode om at blive behandlet af banken. Det skal erindres, at midlerne ikke overføres automatisk. Først efter at skrive ansøgningen, forsyning kopier af dokumenter og en beslutning truffet betaling af penge.

En forudsætning for overførsel af midler er en erklæring. Return of the Sberbank lånet forsikring kan være tilfældet, hvis kunden har en sygdom, hvor man ikke kan signere dokumenter. Listen over undtagelser er i kontrakten. Men før underskrifterne ikke kan passere lægeundersøgelser, og kunden kan ikke være kendt undtagelser, så han betaler for de ydelser. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at søge om genberegning og udbetaling af penge. Men i dette tilfælde kunden vil blive givet, er ikke fuldt opsummere og 87%, beregnes som skat - 13%.

Forsikring Sberbank

Hvordan er tilbagelevering af forsikring efter betaling af kredit i sparekassen? Kunden har ret til at nægte at deltage i lånet programmet. For at gøre dette, igen, bør vi være inden for en måned af papirarbejde at ansøge til kontoret og skrive en erklæring.

Men hvis en tilbagevenden er mulig forsikring efter betaling af lånet, hvis det tog flere måneder? Ja, men så kunden vil blive krediteret med de midler, netto af udgifter og skatter på registrering. Det er omkring 50% af den første rate. Du kan vende tilbage og en del af præmien, hvis lånet er betalt fuldt ud og forud for tidsplanen.

Før du returnerer forsikring om forbrugerkredit, er det nødvendigt at afgive en redegørelse i to eksemplarer. I dette tilfælde kunden kopier sætte et mærke med datoen for registrering af dokumentet.

pant

Hvordan er tilbagelevering af forsikringen efter afdrag på realkreditlån? Pawn betragtes som en garanti for at fylde skaden efter afslutningen af forpligtelser. Opsigelse af dette dokument, uden betaling af lånet er ikke mulig.

Men der er en tilbagebetaling i tilfælde, hvor lånet er betalt på forhånd, og forsikring - for hele perioden. Du skal kontakte forsikringsselskabet og give det følgende dokumenter:

  • ansøgning;
  • pas;
  • kontrakten
  • certifikat af tilbagebetaling af gæld.

Så har vi den nye beregning, så resten overføres til klienten.

principper forsikring retur

Regulerer sådanne spørgsmål lov om tilbagelevering af forsikring efter betaling af lånet. Der er 2 metoder til at løse dette problem. Den første er den forud for retssagen forlig. Når slukkede lån, tilbagelevering af kasser er gennem et selskab, der er engageret i design. Den bør ikke gælde for banken. Den finansielle institution anses for at være en mægler. For at tiltrække nye kunder, det betalte renter.

Efter tilbagebetaling af lånet forsikring refusion foretages af forsikringsselskabet. Kunden skal skrive en erklæring i to eksemplarer, hvorefter de blev registreret. Hvis virksomheden er langt væk, kan du sende et anbefalet brev. I dokumentet er det nødvendigt at angive den periode, hvor der forventes at svare. Samtidig er det nødvendigt at bestille et uddrag fra den personlige konto, hvor det er angivet, hvordan man kan distribuere pengene.

Og hvis der var ikke noget svar?

Hvis der ikke modtages noget svar, er det nødvendigt at anvende til Forbundsrepublikken service. I denne organisation er det nødvendigt at sende et brev, giver det en kopi af erklæringen, lager, meddelelse om modtagelsen af brevet. Hvis der ikke har modtaget et svar, skal du gå til retten.

Forsøget kan vare i måneder. Hvis problemet prisen er op til 50 000 rubler, bør håndtaget være i Magistrates 'Court. Sammen med ansøgningen er det nødvendigt at indsende kontrakten, afdrag på realkreditlån, forsikring aftale, fastsættelsen af størrelsen af den fordring, erklæringen til forsikringsselskabet, post meddelelse respons. Det er nødvendigt at beregne størrelsen af kravet. Det er under de juridiske omkostninger. Du kan prøve at komme sig ved domstolene, men det ikke altid hjælpe. Ansøgninger accepteres i tre år.

Hvis bankens medarbejdere har brug for at tegne en forsikring om forbrugerkredit, de er nødt til at give et alternativ. Normalt er det et program med højere renter og tilslutning af SMS-meddelelse.

Vend tilbage under den nuværende kontrakt

For at gøre den restitution, først tjente forud for retssagen krav finansiel institution. Det er tilrådeligt at anvende de professionelle tjenester af en advokat. Senest 10 dage efter modtagelsen af bankfordringer forudsat svaret. Ved udarbejdelsen af fordringer er det nødvendigt at læse al dokumentation på lånet.

Hvis banken fik et negativt svar, er det vigtigt at afgive en redegørelse til retten. Denne procedure er bedre at overlade en advokat. Ud over retten, er det nødvendigt at anvende til Forbundsrepublikken service. Kan være 2 typer af handling: på den ene ansøger skal være til stede i retten, mens den anden - det ikke behøver at være. Retten tager omkring 3-8 uger fra datoen for indgivelsen af ansøgningen.

Bank forsikringstager

I denne ordning, der er et forsikringsselskab. Det viser sig, at principperne i den borgerlige lovbog ikke gælder for sådanne kontrakter. Hvis lånet er betalt, vil forsikringen ikke vende tilbage.

Børsnoterede finansielle institution er en præmie betale for ekstra ydelser. Det kan returneres til førtidig indfrielse. I dette tilfælde kan en bank betale en del af beløbet til at redde hans omdømme.

Egenskaber

Som proizovditsya efter betaling af lånet forsikring refusion? Det er ikke nødvendigt til selvstændigt at engagere sig i denne sag - det er bedre at henvende sig til advokater. Normalt involverer nogle principper. Så er det nødvendigt at fokusere på ordlyden af dokumentet på lånet, som er forbundet med forsikring. Kontrakten betyder, at det er gyldigt i hele den periode, anvendelse af midlerne. Det viser sig, at hvis lånet er betalt på forhånd, de forpligtelser, lavet til banken.

Du kan også henvise til det faktum, at der ikke er nogen risiko. Dokument udstedt til den forsikrede begivenhed med bank midler blev returneret. Hvis penge blev givet tidligt, behøver det ikke være beskyttet. Ifølge loven, forsikringen dokument er gyldigt indtil den periode, hvor han designet, eller hvis der ikke er risiko for den forsikrede begivenhed. Så virksomheden er forpligtet til at tilbagebetale en del af præmien.

Ikke altid tilsvarende argumenter gælder for forsikringsselskaber. Normalt spørgsmål løses med hjælp af retten. Resultater bestemmes af positionen af en dommer. Men muligheden for tilbagebetaling eksisterer. Forsikringsselskaber, der ønsker at arbejde med faste kunder, der indtastes i dokumenter klausuler om premium restitution politikker, hvis lånet er betalt på forhånd. Du skal også huske reglerne for forsikring, som bør læses i forvejen.

retspraksis

Sådan får forsikring, hvis forsikringsselskabet ikke vil acceptere dokumenterne? Det er nødvendigt at anvende til institutionen af forbrugerbeskyttelse. Arbejdere vil forstå mange af de spørgsmål, såvel som adskilte dine interesser i retten. Med denne metode vil efter betaling af lånet forsikring refusion nødvendigvis produceret.

I praksis hvis de finansielle institutioner pålægge yderligere tjenester til kunder, retten beslutter spørgsmålet til fordel for ansøgeren. Kreditten organisation er sælgeren af tjenester, der tilbyder at udstede et andet dokument. Og så forsikringen er lavet i næsten hver bank. For yderligere at ikke opstår ubehagelige situationer, skal du først gøre dig bekendt med alle regler. For at gøre dette, er du nødt til at studere betingelserne i kontrakten, og enhver tvetydighed er bedre at specificere på én gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.