FinanserForsikring

Hvad skal jeg gøre, hvis synderen er ikke en ulykkesforsikring?

På trods af, at køb af forsikring for køretøjet er et krav for bilister, men ikke alle har tid til anden at udstede eller forny en politik. Som et resultat, kan du finde dig selv i en meget ubehagelig situation, når de er i en ulykke på ophavsmanden til hændelsen vil ikke bare forsikring. Hvordan til at være i denne situation, og hvad man skal gøre for at få ham erstatning for skaderne? I denne artikel vil du lære om de grundlæggende foranstaltninger, der skal træffes, hvis den skyldige ikke er forsikret.

Sådan opfører på stedet af en trafikulykke?

Hvis du er involveret i en ulykke, den første ting at gøre, er at tage dig sammen og falde til ro. I intet tilfælde ikke behøver at falde i en hysterisk tilstand. Det er strengt forbudt at bruge fysisk eller psykisk pres på gerningsmanden af ulykken, som i dette tilfælde kan det indgive en modkrav, og en situation, hvor loven er helt på din side, kan vende sig imod dig. Hvis den skyldige ikke er forsikret, hvad de skal gøre i denne situation, tror du? Den første ting du bør straks ringe færdselspolitiet på scenen. Det er fuldstændig irrelevant, hvor stærkt beskadiget din bil, for hvis der ikke er nogen synderen ulykke forsikring standardprotokol af den europæiske standard er ubrugelig og få mindst en form for kompensation, vil du ikke være i stand til.

Efter ankomsten på scenen af repræsentanter for lov og orden skal være meget detaljeret og beskrive i detaljer, hvad der var sket med dem, og især at fokusere på det faktum, at gerningsmanden til ulykken uden forsikring. Alle elementer skal noteres i referatet, ellers løsningen er langt mere kompliceret.

Når hændelsen er dokumenteret af færdselspolitiet, begge deltagere i en ulykke få dine hænder på en kopi af protokollen, og så senere nedstyrtningsstedet vil være slukket.

Hvis den skyldige ikke er forsikret som at søge erstatning i dette tilfælde vil blive forklaret senere, er det bydende nødvendigt at nedskrive sit hjem adresse og kontakt telefonnummer. Hvis sådanne oplysninger til at levere, han blankt afviser, kan det bede færdselspolitiet officer, der er involveret i registrering af hændelsen. Desuden vil de data ophavsmand fiasko fremgå af rapporten, men hvis bopælsadresse er forskellig fra den registrering, i dette tilfælde, finde det at være meget mere kompliceret.

auto-teknisk ekspertise

Med undersøgelsen bør ikke forsinkes, for hvis det ikke er afsluttet inden for to uger, kan retten afvise dig i sagen på grund af manglende beviser. I dette tilfælde, hvis føreren fik i en ulykke, synderen viste sig at være uden forsikring, så undersøgelsen bliver du nødt til at beskæftige sig med helt på egen hånd. Desuden er alle dermed forbundne omkostninger også falde på dine skuldre. Du bliver nødt til at finde en, der er godkendt til at udføre sådanne aktiviteter, og til at betale sine tjenester. Hvis efterfølgende domstolen beviser skylden for den anden part i ulykken, vil du være i stand til fuldt ud at kompensere for disse omkostninger.

Hvem kan engagere ekspertise?

Udfør inspektion af scenen af et trafikuheld kan absolut enhver virksomhed eller organisation, der har alle de nødvendige dokumenter, der tillader den at holde autotechnical undersøgelse og udarbejdelse af tilhørende dokumentation. Når du vælger en bestemt organisation ville være overflødigt at angive på forhånd, om de dokumenter, der er udarbejdet af det i løbet af undersøgelsen, skal tages i betragtning af retten under sagen.

Hvis den skyldige ikke er forsikret, så undersøgelsen er bedst at benytte sig af følgende selskaber og repræsentanter:

  • Statens taksator;
  • en privatejet virksomhed med speciale i auto-teknisk ekspertise;
  • autoriserede servicecenter;
  • Forskningsinstitut relevant specialisering.

Ved valget af de sagkyndige virksomheder bør gribes an meget alvorligt, på grund af dette i høj grad afhænger af resultatet af yderligere procedurer.

Proceduren for vurderingsproceduren

Efter undersøgelsen vil blive foretaget på stedet for ulykken og for at bestemme omfanget af skaderne på dig, repræsentanterne for virksomheden består af den handling, der sammenfatter alle detaljerne i ulykken, etablerede den sande gerningsmand af hændelsen, men indikerer også det nøjagtige beløb der kræves for at reparere bilen.

Hvis den skyldige ikke er forsikret, og at han senere ikke kunne udfordre resultatet af undersøgelsen, anbefales det at informere ham om tid og sted for evaluering. Gør det bedre med anbefalet post, så du har bevis på, at det er blevet underrettet. Desuden er det obligatorisk at informere den anden side med det resultat af undersøgelsen, viser den oprindelige retsakt, og at sende en kopi af dokumentet. Statistikkerne viser, at dette er helt nok for retten ansvarlig for en ulykke uden forsikring blev vundet i din favør. Mange deltagere på ulykken foretrækker ikke at bringe sagen for retten, og at bilægge konflikten fredeligt og roligt, betaler det fulde beløb til offeret.

forsøg

Hvis gerningsmanden af ulykken uden forsikring, hvad man skal gøre? Det første skridt er at invitere ham til at løse problemet uden at gå rettens vej. Hvis han nægter at betale for bilreparationer, er det nødvendigt at foretage en pre-trial krav. Dette kan gøres ved dig selv eller benytte sig af juridisk bistand. Dette dokument skal være meget detaljeret beskrivelse af ulykken, at angive alle de dokumenter, du har på hånden om hændelsen, og glem ikke at nævne den manglende forsikring i synderen af ulykken. Hertil kommer, at brevet viser også det samlede erstatningsbeløb, som du ønsker at modtage.

For at kompensere for kan forventes eventuelle omkostninger?

Hvis din skyld i en trafikulykke, er ikke, og har ingen synderen kollision CTP, kan du modtage kompensation ikke kun for reparation af bilen, men også på andre udgifter, som omfatter:

  • koste autotechnical ekspertise;
  • omkostninger til skadesvurdering;
  • tort;
  • TC evakuering;
  • omkostninger til behandling af trafikofre.

Derudover har du ret til at kræve erstatning for eventuelle andre udgifter, der er direkte relateret til en trafikulykke.

yderligere tiltag

Hvis gerningsmanden af ulykken ikke er optaget i forsikringen, og for to uger efter præsentationen af sin varetægtsfængsling appel blev ikke fulgt nogen handling fra hans side, er det nødvendigt at overføre sagen til retten. Det bliver nødt til at hyre en god advokat, hvis tjenester vil koste et sted i de 30 tusind rubler. Derudover vil du nødt til at betale staten gebyr, hvis størrelse er 400 rubler. Det er værd at bemærke, at alle disse omkostninger vil være fuldt ansvarlig for en ulykke, vil du blive kompenseret i tilfælde af en domstol erklærer sig skyld. Du kan gøre uden hjælp fra en advokat, og at repræsentere deres interesser i retten på egen hånd, men for at du har brug for en god forståelse af alle juridiske nuancer.

Retsforhandlingerne for Domstolen

I de fleste tilfælde, forsøget varer cirka 2-3 måneder, dog kan sagen blive forsinket betydeligt, hvis retten kræver ikke nogen yderligere dokumenter eller hvis den anden part ikke vises ved hoffet på nogen som helst grund.

Hvis forsøget er blevet forsinket i meget lang tid, for de skader, kan du anmode retten tilbagetrækning af maskinen fra den skyldige part og dens gennemførelse gennem en auktion. I dette tilfælde, er erstatningen udbetalt til dig fra provenuet efter at have solgt bilen.

Vanskeligheder med at opnå erstatning, hvis gerningsmanden af ulykken uden forsikring, kan begynde, hvis det er i øjeblikket ikke i besiddelse af den nødvendige sum eller han er fra en fattig familie. Kompensation i disse tilfælde vil forekomme gradvist, ved at tilbageholde en del af lønnen synderen ulykke, der kan tage flere år, hvis mængden af skader er meget høj.

Hvad hvis forsikringen ikke er gyldig?

En anden almindelig situation ved mange bilister i ulykken står, er ugyldig forsikring. Sådanne situationer opstår, når forsikringsselskabet er ophørt med at udføre deres aktiviteter eller ikke licens, tilladelse til at levere forsikringsydelser. I det første tilfælde den erstatning, du vil blive udbetalt fra reservefonden af Motor Insurers Union. Men det andet tilfælde er mere problematisk, fordi de fleste muligheder påvirket af chaufførerne uheld har simpelthen ikke tid i tid til at foretage en undersøgelse og vurdering af skaderne, hvilket resulterer i en chance for, at den anden part vil godtgøre dig for alle omkostninger er reduceret til næsten nul. For at undgå dette problem, i tilfælde af hit i en ulykke er meget vigtigt, så hurtigt som muligt kontakt forsikringsselskabet og sørg for at have det har dokumentation tilstrækkelig opløsning.

konklusion

Hvis den skyldige ikke er forsikret, du har brug for alle de nødvendige skridt tidligere, så snart der er beskrevet i denne artikel som muligt at tage. Enhver forsinkelse reducerer dine chancer for en vellykket skadeserstatning fra den skyldige part. Der er også mere alvorlige tilfælde, der opstår i praksis af loven, og som kræver mere tid til at beskæftige sig med, men hvis du handler fuldt ud inden for rammerne af den nuværende lovgivning, vil du være i stand til at klare alt dette uden problemer. Men vær at som det kan, altid være forsigtig på vejen! Ingen økonomisk kompensation vil ikke returnere de brugte nerver og helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.