HjemlighedKonstruktion

Hus i engelsk stil: har udvendige design og indretning

I den engelske klassiske stil nogen teknologisk fantasi, bevidst elegance, ekstravagance og praleri. Englænderen har brug for et hjem ikke at demonstrere deres økonomiske situation, og for hvile og afslapning, komfort og renlighed. Måske disse enkle krav og forklarer populariteten af sådanne "klassiske engelske cut" hjem konstrueret både i Storbritannien og i udlandet.

Hus i engelsk stil

Det er naturligt, at moderne boliger er noget anderledes end deres forgængere. Påvirket den livsform i det moderne samfund, ændre komfort niveau af kravene til bolig, også dukkede op, og nye byggematerialer. Men alle de nuancer, fordi de grundlæggende regler forbliver de samme som for århundreder siden.

Tidligere hjem viktorianske England var mere kompakt end den er nu. I midten af huset var en lounge område og en enorm trappe til anden sal. I dag dette rum størrelse reduceres så meget som muligt. Men forhallen og trappe er stadig den første ting, han ser logget. Sammen med faldet i enkelte rum, resten af huset øges. Tidligere soveværelser beliggende på anden sal, de var så lille, at det knap nok passer en seng og en slags møbler under tøjet. I dag er huset i engelsk stil med rummelige og store soveværelser. Og øget loftshøjde. I stuen er blevet til en separat afslapningsrum, og hvis tidligere det var placeret kun på første sal, men i dag kan du finde planlægning, hvor det er i toppen.
Det var typisk for engelsk stil gårdhave og udestue, hvor man kan sidde med en kop te og en bog i hænderne.

Indretning i engelsk stil

Denne stil er helt eklektisk, siden faldet under indflydelse af to epoker: den gregorianske og victorianske. Den svarer til sådanne træk som storhed, proportioner og symmetri. Som før, og nu er væggene malet i en enkelt farve. Tidligere hans valg afhang værelset kom ud på hvilken side af verden. I det sydlige områder præference for farver som grøn, eller azurblå, i nord brugt guld og lyserøde nuancer.

Vægge fjernet en af de vigtigste roller i engelsk stil. De gør sig tungt tekstureret tapet i kombination med en skal af træ. Til at dekorere dem med lister, pilastre og dekorative lister. Denne stil er relevante naturlige trægulve. Dette kan være gulvbrættet eller gulv, og tilstedeværelsen af tæpper skal! Som entre gulve, badeværelse og køkken fliser anvendes.
Hus i engelsk stil er præget af et stort antal af dekoration tekstil: gardiner, gardiner, pelmets, duge, sofa puder og wraps. Tilbehør skal være lavet af krystal, vises billederne i den gamle forgyldning, er alle lamper indrettet til at skabe komfort atmosfære.

Hus i engelsk stil: foto

Selv indsendte billeder kan ikke viderebringe alle de charme af husene i victoriansk stil, de er så fantastisk og smukt. Denne stil - flot design af et hus på landet, og det vil være passende i en by lejlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.