TravelingHoteller

Island Garden Resort 4 (Sharm El Sheikh): fotos og anmeldelser

Sharm el-Sheikh - er en populær ferieby beliggende på kysten af Det Røde Hav i Egypten. Fremragende klima og veludviklet infrastruktur tiltrække turister fra hele verden. City Life har alt at gøre med turisme. Den byder på mange udflugter, bådture, underholdning, cafeer og restauranter, natklubber, indkøbscentre, diskoteker og kasinoer. Byen har omkring 200 hoteller. Blandt dem er den Island Garden Resort - Resort, som er et fantastisk sted at slappe af. Det tilbyder sine gæster en lys, rig og ubekymret ferie.

placering

Hotel Island Garden Resort ligger i den maleriske bugt Shark Bay. Sharm El Sheikh lufthavn ligger i umiddelbar nærhed af hotellet, kun 3 km væk. Sommetider besøgende kan iagttage en interessant skue start og landing gigantiske luftskibe. Kun 12 km adskille Island Garden Resort 4 * fra centrum af den nærliggende by Nayama Bay. Derfor er det muligt at besøge den centrale strand er nemt placeret der. Den private strand er kun 500 meter væk. Den udvej kompleks ligger på den anden linje fra havet. Han er nabo til et højere niveau, og hvis du vil kan du bruge deres tjenester, strande og infrastruktur. Hotel placering Island Garden Resort er meget praktisk og gør tilgængelige mange apoteker, butikker, små hyggelige caféer, biografer og anden underholdning.

infrastruktur

Blandt fordelene ved hotellet Island Garden Resort 4 * er muligt at konstatere en veludviklet infrastruktur. Denne udvej har sin egen butik, hvor du kan købe dagligvarer. For nemheds af beboerne har en privat udveksling. For et gebyr kan du drage fordel af vasketøj og frisør tjenester. For dem, der tager særlig forsigtig med deres udseende, vil deres bistand tilbyde en skønhedssalon. Hvis det er nødvendigt, for et gebyr, kan du få lægehjælp. Separat leveret ydelser af en kvalificeret massør. De, der elsker den målte hvile, en sauna med dampbad og boblebad.

Til den nærliggende bymidte kan nås med taxa. Meget bekvemt for prisen og komfort er taxier. Hotellet tilbyder også biludlejning og en uforglemmelig tur gennem kvarteret. Placering af komplekset Island Garden Resort stiller alle mulige fordel af en veludviklet infrastruktur. Linjerne i skæringspunktet mellem 4- og 5-stjernede hoteller kan være vidunderlig tur ned ad alléen med små, hjemlig café, butikker, der tilbyder produkter for enhver smag og rigdom, og apoteker, hvor en bred vifte af narkotika. Her kan du slappe af ved siden af syngende springvand og nyde sin kølighed. Området har alt for sjov og familier med børn. Nærheden af det højere niveau af hoteller giver dig mulighed for at drage fordel af deres infrastruktur og siddepladser.

værelser

Hotellet Sunrise Island Garden Resort har 284 værelser. 254 af dem - en standard lejlighed på 25 kvadratmeter. De består af et soveværelse og et badeværelse. Disse værelser er designet til en eller to personer. Triple Room 24 har et stort område (34 kvadratmeter) og er designet til tre personer. De består af et rummeligt soveværelse og et badeværelse. Og endelig, alrummet har et areal på 56 kvadratmeter, er de mest komfortable og store lejligheder. De har to rummelige soveværelser, som er forbundet til gangen. Der er også en hyggelig og påklædningsværelse.

Hotellet har værelser og kombineret. Hver gæst vil finde en passende lejlighed, afhængigt af dine præferencer og prisklasse. Hvert værelse har alt hvad du behøver for komfort og bekvemmelighed. Hver seng er absolut en lille kommode. Rummet har helt sikkert en balkon eller terrasse, som gør opholdet endnu mere komplet. Gæsterne på stueetagen kan nå den hyggelige terrasse med stole og et bord, og lejere af anden sal har adgang til en rummelig balkon med siddemøbler. Hvert værelse har keramisk gulvbelægning. Værelserne er udstyret med individuelt kontrolleret aircondition. Gæsterne kan indstille enhver temperatur, som vil gøre deres ophold mere behageligt. Man skal have den telefon, du kan ringe overalt i verden. Alle lejligheder, uanset klasse, er udstyret med et tv. Gæsterne kan se et stort antal kanaler, herunder den centrale russiske. Hvert værelse har et køleskab, som kan bruges til køling frugt og drikkevarer. Gæsterne på Island Garden Resort 5 * kan bruge mini-bar, som er tilgængelig i alle lejligheder. Kun brug for at huske, at baren armering - betalt service. Der er en bred vifte af alkoholholdige drikkevarer. Et must for alle rum omfatter et pengeskab. Alle lejligheder har en komfortabel bruser med en rummelig kabine.

Roomservice

Hotel Island Garden Resort 4 * tilbyder sine gæster et højt serviceniveau, der opfylder alle internationale standarder. Selv den mest krævende gæst vil være tilfredse med arbejdet i personale. Daglig rengøring. Hastigheden og professionalisme af personalet gør det næsten usynlige, er deres arbejde ikke forstyrre ordentlig hvile. Også hver morgen holdt en ændring af sengelinned. Værelset er altid en friskhed og renhed. Shower gel, sæbe og andre hygiejneartikler konstant genopfyldes efter behov. Tjenesten room-service er tilgængelig døgnet for et gebyr rundt. Det skal bemærkes, koordinerede arbejde personale færdigheder og uddannelse niveau som fortjener mest værdsat. Diskret og effektive personale på Island Garden Resort er altid klar til at give nogen tjeneste. Takket være dem, ophold i denne udvej bliver hyggelig og komfortable.

mad

Særlig omtale skal være den effekt, der giver hotellets gæster Island Garden Resort. Feedback fra dem, der bruger sine tjenester, i henhold til et bredt udvalg af retter og drikkevarer. Sultne gæster af komplekset aldrig vil. Hotel fødevarer er organiseret i henhold til typen af All Inclusive. Den udføres fra 10 am indtil midnat. Den gratis liste inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, som finder sted på buffet. I løbet af dagen kan du spise et udvalg af snacks og nyde alkoholiske og ikke alkoholiske drikkevarer af lokal produktion. Når under deres ophold på Sunrise Island Garden Resort 4 *, kan du bruge højre af en gratis middag på en restaurant A la carte. Frisk juice og drikkevarer importeret oprindelse kan købes for et gebyr. Til morgenmad, serverer hotellet retter fra æg, friske grøntsager, frugt og yoghurt. På forespørgsel kan gæsterne et udvalg af drikkevarer. Frokost på Sunrise Island Garden Resort 4 * består af to slags supper, som tilbydes at vælge imellem. På den anden serverer et udvalg af retter fra fjerkræ, lam, kalvekød og fisk.

Det skal bemærkes, et stort udvalg af grøntsager. De tilbydes i forskellige varianter. Du kan prøve grøntsager salater, kød, kogt, marineret og bagt på grillede grøntsager. Fantastisk udvalg af frisk frugt til rådighed hele dagen, det vil sige, hotellet tilbyder alt, der kan give hyggeligt Egypten. 4 * Island Garden Resort - dette hotel, som tilbyder de mest lækre kager. Forbløffende og usædvanligt for din smag kulinariske kreationer - det er en drøm for enhver sød tand. Sådanne retter vil tilfredsstille selv dem, der er nøje ser deres figur.

Menu, udvej er så forskellige, at overrasket selv erfarne rejsende. Hver dag, dygtige kokke, serverer et udvalg af verdens køkkener. Beholdere af mad sat i midten af spiseplads. Gæsterne kan kaste lækre retter lige fra dem. Her er mexicanske, libanesiske, græske, tyrkiske og andre køkkener i verden. På stedet er tre restauranter. Betale dem et besøg, undtagen én gang. Det er en gave fra hotellet til sine gæster. Italienske restauranter har en grillplads og tilbyder sine gæster de bedste retter kogte over åben ild. Cook, topprofessionelle, tilbyder en ægte middelhavsmad. Her kan du smage autentiske italienske kulinariske lækkerier. Middelhavet pizza, lasagne og andre retter vil imponere selv den mest krævende gourmet.

drikkevarer

Stort udvalg af drikkevarer tilbyder hotellets gæster Island Garden Resort. Egypten er berømt for sin gæstfrihed og respektfuld holdning til turister. Ud over gratis drikkevarer serveret under måltidet, kan du altid prøve de lækre juice for et gebyr. On-site er der tre barer. De vil give dig nyttige bartendere eventuelle alkoholholdige drikkevarer uden nogen restriktioner, cocktails enhver vanskelighed tilfredsstiller enhver smag. I baren kan man nyde smagen og duften af friskbrygget kaffe eller orientalsk kaffe cappuccino. Separat bar kører på stranden. Det sælger ikke alkoholiske drikkevarer. Fra 11 pm til rådighed en kold øl. Uden at gå på stranden, du kan spise. Menuen her består af hotdogs, hamburgere, pommes frites, frisk frugt og grøntsager. De, der foretrækker en mere afslappende ferie ved poolen, kan nyde de smukke duftende retter tilberedt over åben ild i grillplads. Med 14 timers hver dag, kan du nyde en lækker gratis is.

strand

Hotel Island Garden Resort 4 * Sharm el-Sheikh - en dejlig ferie på kysten af det berømte Røde Hav. Det har længe været et godt ry blandt turister varmt vand og hvidt sand i regionen. Hvor du kan have en stor tid med hele familien. Børn vil nyde en dejlig ferie, et sundt på kysten. Det unikke klima og solrigt vejr vil gøre opholdet mindeværdigt. Hotel Island Garden Resort 4 * Sharm el-Sheikh har privat strand. Det ligger 500 m fra komplekset. Levering til hvilested ved en særlig gratis shuttle bus, som afgår hvert 20. minut. Men du kan roligt gå til stranden, efter at have lavet en afslappet spadseretur i den friske luft. Hotellet har to udgange til havet med pontoner. Den fantastiske skønhed af sin sandstrand er et perfekt sted at slappe af. Det er beskyttet på tre sider af sand klipper, der huser en pause fra vinden. Badehåndklæder er tilgængelige på hotellet gratis. Også inkluderet er parasoller, liggestole og madrasser. Højt serviceniveau - dette hotel Island Garden Resort 4 * Sharm el-Sheikh. Særlig opmærksomhed skal rettes mod den storslåede hav. Hans varme vand kærtegne og lindre. Her kan du lade alle dine bekymringer og problemer og fordybe sig i en verden af undren og naturlige.

Sea World er usædvanligt og smukke. I bunden af det Røde Hav kan findes utrolig i sin skønhed og form, koral. Turister siger reef æstetik. Vandet element mødes smukke fisk, der klart viser den rigdom af den undersøiske verden. Du kan bruge timer beundrende deres flokke og fancy dans. Nogle gange svømmer til kysten majestætiske rokker, store skildpadder og muræner imponerende størrelser. Stranden ligger i en fordybning på en sand klippe. Havet omkring roligt og varmt. den venlige personale, altid klar til at flytte chaiselong, dække med et håndklæde og gøre alt for at gøre opholdet var behageligt. Slap af på stranden vil forlade det bedste indtryk. gratis bus træt og tilfredse turister leverer Sharm Island Garden Resort Hotel, hvor de vil nyde en dejlig middag, udarbejdet af reelle fagfolk.

Området hotel

På stedet er 14 bungalows, der består af to etager. For de mindste gæster er der en legeplads, hvor de er glade for at tilbringe tid. Uden at forlade uden for hotellet, kan du slappe af med din familie, nyder den fred og ro. Hele området har en smuk harmonisk udseende. Gæster, der foretrækker en mere afmålt hvile, kan bruge deres tid i damme. Hotellet har tre swimmingpools. En af dem er beregnet til et voksent publikum og har en større dybde. Den anden pulje - et kompleks bestående af et varmt karbad og vandrutsjebaner. Den tredje dam er designet til unge gæster. Det har en lille dybde, små-bryzgalki svampe og sikker bakke. Det skal bemærkes, at ikke alle hotel kan prale af så mange forekomster af vand, der er bestemt til underholdning. Endnu mere sjældent betragtes som en vandrutsjebane. Kun her kan du nyde en aktiv ferie i poolen, beundre de pletter af sollys sprøjt og betagende nedstigning fra bakken. En af de puljer er udstyret med varme.

underholdning

Hotel animatorer gøre deres arbejde fint. Hotellets gæster behøver ikke at kede sig og finde deres egen underholdning. Hver morgen, holdt en sjov og aktiv ladning til alle deltagere. Det er en god undskyldning for at udøve og få styrke og energi til hele dagen. For damerne er der vandaerobic og mavedansere. Alle, der ønsker at få en chance for at gøre din figur slank og forførende. På stranden kan du meditere og lære et par nyttige yogastillinger. Dette vil støtte harmoni i krop og sind. Aktive gæster kan blive medlem af et af holdene i beachvolley. Interessante kampe afholdes hver dag. De, der foretrækker en mere moderat hvile, kan deltage i konkurrencer for nøjagtighed. Dart turneringer der afholdes konstant. Ikke kun børn, men voksne kan dykke ned i en verden af barndom, at deltage i spændende konkurrencer og relæ racer. Hvad er den eneste underholdning tilbydes ikke af hotellet Island Garden Resort 4 *! Gæstevurderinger siger, at der ikke vil være kede for en enkelt gæst. Animatorer organisere events, konkurrencer og quizzer for enhver smag. I en mere afslappet atmosfære, kan du tilbringe tid med et poolbord, eller spille tennis. For at styrke kroppens tilbyder tjenester russisk bad og sauna. Wellness-centret er altid glad til sine besøgende og klar til at give en række tjenester.

Hotellet har en dykkerskole. De gennemføre uddannelse for alle deltagere. Selv de mest uerfarne nybegyndere dykkere kan forbedre deres færdigheder og lære det stor dygtighed af forståelse af den undersøiske verden. Røde Hav afslører al sin skønhed og vidunderlige verden, hvortil kun dykkere. Al træning udført af erfarne instruktører, der garanterer fuld sikkerhed. Om aftenen kan du varme op på karaoke, konkurrerer i en mere præcis udgave af sange. På grund af de omkringliggende hoteller hosted store konkurrencer og viser, hvor du kan deltage. Daglige diskoteker inviterer alle, og især dans elskere.

Aktiviteter for børn

Børn på hotellet, også vil ikke blive kede sig. For dem, udarbejdet en bred vifte af underholdning. For yngre gæster arrangeret af klubben, hvor ethvert barn kan finde noget af interesse. Animatorer for børn tilbringer underholdende konkurrencer, som også kan tage del og forældre. Det vil være en stor familie ferie. Interessante konkurrencer afholdes i vandet. Børn kan deltage i styrtløb med dias. Dette er en meget aktiv og sjovt at spille, samtidig meget sikker.

Børn ikke kun nødt til at smage konkurrence i nøjagtighed eller dart. Hurtige og aktive børn kan deltage i konkurrencen i vandpolo. Forældre kan bruge tid på legepladsen. Du kan også underholde børn i en speciel lavvandet pool med interessante svampe, Spray af vanddråber i en cirkel. Du kan ride de små gæster med et lille sikkert og en rutschebane. Pool fyldt med varmt vand, behagelig badning. Hun er konstant opvarmes, så børnene vil føle sig meget godt tilpas i det. Vandet i børnebassinet er meget ren og lugter ikke af klor.

Hvis forældre ønsker, at deres børn var kvalificeret tilsyn, derefter til deres tjenester - professionel sygeplejerske. Om børns sikkerhed kan ikke bekymre dig. Samvittighedsfuld sygeplejerske vil give den rette pleje og opmærksomhed. På dette tidspunkt forældre kan tilbringe nogle rolige tid i baren. Aftener, vil børnene have det sjovt med deres forældre på et diskotek. Hotel Island Garden Resort - et sted for familier.

anmeldelser

Generelt hotellets gæster har den mest positive indtryk. Mange siger, god mad og god ernæring. Nærheden til lufthavnen, er nogle betragtes som en god indikator. Der er dem, der drone fly anelse hæmmet. Kun positive anmeldelser, er gæster tilbage på stranden. Alt passer sin placering, skønhed af revet og den undersøiske verden. Tjenesten på stranden og på hotellet er også på et højt niveau. Det område af hotellet gør også et godt indtryk.

Nærheden af de højere ende hoteller giver rejsende til at bruge deres infrastruktur. Mange siger, komfortable puljer beregnet til rekreation for både voksne og børn. For nogle gæster værdighed er et forbud mod rygning i hotelværelser. Voksne og børn vil sætte pris på den gratis is, som påføres efter 14 timer. Gæsterne siger høflige personale, som i modsætning til andre systemer, ikke presse penge. Nærheden til havet og dets relative ro gør ferien mere behagelig. Mange kunne lide dykkercenter og muligheden for at lære at dykke. babysitter for mange kom i praktisk.

Gym, massage, sauna og vidunderlige vandreture er en glimrende måde at vedligeholde fysiske kondition. Alt dette tilbyder Hotel Island Garden Resort, et foto, som er præsenteret i denne artikel. Et andet positivt og vigtigt punkt for mange turister blev satsen (fra 5.000 rubler for to dagligt) i kombination med komfort niveau og mulighed for "all inclusive". En stor fordel betragtes mulighed for at leje en bil. Så seværdigheder og skønhed i det omkringliggende område bliver mere overkommelige. Blandt manglerne i mange isolerede kvalitetsmøbler, som er indrettede værelser. Nogle gange er det gamle lurvet udseende. Men når det kombineres med den samlede præstation, gode indtryk af resten på hotellet og venlig service, denne faktor er ikke afgørende. Slap af i hotellets husket af mange turister. Der kan være et godt tidspunkt for par med børn, unge elskere og endda ældre. For hver tilgængelig en form for rekreation: en rolig og måles, eller aktiv og overstrømmende. Hotel Island Garden Resort - bedste sted at slappe af på de storslåede bredden af Det Røde Hav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.