SundhedMedicin

Det ligner bid af væggelus: beskrivelse og fotos

Menneskeheden har stadig ikke sluppet af irriterende parasitter. Vi befandt sig på bid af ukendt oprindelse og ikke, hvem forlod det? Måske er disse seng bugs, der stadig invaderer folks liv. Det ligner bid af væggelus? Så vidt de er smertefulde og medføre visse komplikationer - lære fra artiklen.

Symptomer på bid

Hvis rødt udslæt dukkede op i området af 1-2 mm fra hinanden på huden, hvor ringene er anbragt eller tilfældigt kan det angribe insekterne. Billedet herover er et eksempel på, hvordan man kan ligne bid af væggelus. Disse lumske skadedyr normalt angribe om natten, angribe de udsatte områder. Sulten insekt gnaver huden hver 1-2 mm, der danner en såkaldt "klopinye ring" eller "klopinye track". Små røde knopper ofte forveksles med acne. Men i modsætning til akne, start bid kløe, prikken, irritation, kløe og ubehagelig. Det er kendt, at mennesker med særligt følsom hud påvirkes meget mere kløe ofte forekommer allergiske over for bid af væggelus.

Parasitter i dit hjem

I et støttende miljø bugs reproducere forbavsende hurtigt. Normalt de bebor menneskelige Sovepladser: madrasser, sofaer, puder, tæpper. Spor af deres aktivitet findes i morgen, som om eftermiddagen, disse parasitter er ikke aktiv. voksen bid er ikke ledsaget af alvorlig smerte, som i spyt hos parasitten fandt andelen af bedøvelsesmiddel. Men larve Væggelus bider ganske mærkbart, med den højre kan du se udseendet af bidende insekter. Umiddelbar rødme på af læsionen, samt kløe og prikken - de første tegn på en bid.

Allergisk til væggelus

Ikke alle bidt af den samme reaktion. Men i nogle tilfælde, fundet en allergisk reaktion på spyt af insektet. På det sted, hvor huden læsion blærer opstår, som er ledsaget af kløe og brændende fornemmelse. Hvis disse symptomer forekommer jævnligt på kroppen, så er det sandsynligt, at lejligheden er inficerede med bedbugs. I dette tilfælde skal du gøre alt for at ødelægge de ubudne gæster. Efter alt, vil den allergi ikke, før indtil du fjerner den kilde til irritation.

Sådan beskytter du dig fra angrebet af parasitter?

Den bedste måde - er at desinficere hele rummet. Forskere har stadig ikke fundet ud af, hvor farligt disse insekter, uanset om de lider af en alvorlig sygdom. Men hvis du lader situationen gå sin gang, kan der være alvorlige konsekvenser. Ridser, betændt, allergisk hævelse - alle associerede symptomer. Børn er særligt udsatte for dem, fordi de har sarte hud. På billedet til venstre er et eksempel på, hvordan man kan ligne Væggelus bites hos børn. Daglige angreb forlader ikke en tom plads på et barns hud.

Hver dag en voksen hun lægger op til 5 æg. For hele sit liv, hun spiller omkring 500 individer. Udskriv parasitterne er ikke så enkel. De er tilpasset til et liv ved en temperatur på fra -18 ° C til + 50 ° C.

Den bedste måde at slippe - skadedyrsbekæmpelse af hele lejligheden, udskiftning af strøelse eller global reparation. Oftest Lair væggelus er placeret i gulve, vægge, under tapet i de gamle lofter og polstrede møbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.