Hjem og familieHelligdage

Interessante fakta om den internationale dag for Venskab

Folk rundt omkring i verden fejre den internationale dag for Venskab, sende hinanden kort og gaver, samt lovende for altid forblive de bedste venner. Denne dag, som giver dig mulighed for at vise dine venner, hvor meget de betyder noget for dig, og minder om, hvor mange venner du har. Folk rundt omkring i verden fejre denne dag, men du vil blive overrasket over, hvor ferien stammer fra. Tag et kig på nogle interessante fakta om både venskab og ferien. Nogle af dem kan du bare ramt.

Når jeg født Friendship Day?

Friendship Day konceptet blev født i trediverne i sidste århundrede som en innovativ markedsføringsstrategi. Dzhoys Holl, grundlæggeren af produktionen virksomhedens kort, som begyndte arbejdet i 1919, oprindeligt udpegede den første søndag i august som en dag med venskab.

officiel helligdag

Denne mode har slået rod, og De Forenede Staters Kongres erklærede den første søndag i August National Day of Friendship i 1935. I år ferien falder den 6. august.

Worldwide fordeling

Verdensdagen of Friendship Ideen blev foreslået af Paraguays Dr. Artemio Bracho, og Paraguay blev først fejret verdensdag of Friendship 30 juli 1958.

FN-embedsmand ferie

Den brede popularitet af begrebet førte til, at FN 's Generalforsamling af 27. april, 2011 annonceret 30. juli den internationale dag for venskab.

Sangen handler om venskab

Beatles udgav bandet en sang kendt af alle med lidt hjælp fra mine venner i 1967 for at markere tiåret for den internationale dag for venskab.

Din egen Friendship Day

Beboere i Argentina, Ecuador, Brasilien og Uruguay fejre Friendship Day juli 20 hver år.

Kvindernes Friendship Day

I 1999 kvindernes samfund "Kappa Delta" i Memphis (USA) begyndte at fejre National Kvinders Friendship Day på den tredje søndag i september for at blive mindet om vigtigheden af venner i en kvindes liv.

Måned kvindelige venskab

I 2009 veneration af de kvindelige venskabelige forbindelser udvides til hele september måned, som nu betragtes som en international måneds kvindelige venskab.

Virkning af internettet

Den hurtige udvikling af internettet er blevet nøglen til fremme af begrebet Friendship Day rundt om i verden, især i de nye markeder i Sydøstasien og Sydasien.

venskab ambassadør

I 1998 Nane Annan, gift med Kofi Annan, som på det tidspunkt var FN-generalsekretærens, kaldet en bamse Peter Plys Venskab ambassadør til FN.

Dynamikken i venskab

Det Nationale Forskningscenter for Studiet af Public Opinion på University of Chicago i 2004 foretaget en undersøgelse, der viste, at over de seneste to årtier har det gennemsnitlige antal pålidelige venner af amerikanerne faldt med en tredjedel, mens antallet af mennesker, der ikke har nogen nære venner overhovedet, øget to gange.

De fleste venlige nation

En nylig undersøgelse på sociale netværk, fandt, at når det kommer til store cirkler af nære venner (10 personer eller flere), brasilianere og filippinere er meget mere venlig end andre nationaliteter.

Som man kunne kalde "Venner"?

Skaberne af de mest populære sitcom "venner" blev oprindeligt anset andre navne, såsom "Venner, som os", "Seks af en slags", "Døren modsatte," "Når i West Village" og "Insomnia Cafe".

Kærlighed og venskab

Kærlighed har en negativ indvirkning på venskab. Undersøgelsen, ledet af Robin Dunbar, leder af Institut for Kognitiv og Evolutionary Anthropology på Oxford University, har vist, at både mænd og kvinder er tilbøjelige til at miste nære venner, når de begynder et kærligt forhold.

venskab måned

Alle februar fejres som International Friendship Måned.

Fordelene ved venskab

Efterhånden fandt forskerne mere og mere tyder på, at tilstedeværelsen af venner kan reducere stress. Venskab beskytter mennesker mod sygdomme, samt fremskynde processen med genvinding af sygdommen.

Venskab forlænger livet

Stor kreds af venner kan forlænge dit liv. Undersøgelsen, der varede 10 år og er foretaget af Center på Aging ved University of Flinders i Australien, konstateret, at mennesker over en alder af 70 år, som har en bred kreds af venner og bekendte, som regel lever 22 procent længere end dem, hvis vennekreds små.

National Week i USA

Den tredje uge af maj i USA bliver fejret som den nationale uge for de nye og gamle venner.

Online relationer

Venskab i netværket er stigende på verdensplan. Undersøgelser viser, at folk er mere ærlig med dine online venner end dem, som de er set levende. Kvinder oftest mere onlinevenners end mænd.

Venskab i dyr

Venskaber er ikke begrænset til mennesker. Nogle dyr, såsom chimpanser, bavianer, heste, hyæner, elefanter, flagermus, oddere og delfiner kan også bygge venskaber med medlemmer af deres egen art.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.