Hjem og familieTilbehør

Aroma candle - Christmas og romantiske dufte

Duftlys er kendt for en lang, lang tid. De fylder en rum forskellige varianter skabe en ferie atmosfære, mystik, romantik og hygge.

Hvad gjorde

Grundlaget for enhver gnist er paraffin, som er lavet af 95% stearinlys, stearin, soja eller bivoks. Det tilsættes kemiske eller naturlige aromagivende olier. Selvfølgelig, de sikreste duftende stearinlys fremstillet af naturlige materialer. Bivoks selv har en behagelig duft, og suppleret med sarte aromaer af rose, vanille, abrikos, lavendel, ylang-ylang skaber sanselig atmosfære.

Kemiske dufte, udover at lugten er ofte ikke, hvad der er angivet på emballagen, og endda skadeligt for helbredet. Paraffin ved opvarmning frigiver også skadelige stoffer.

Stearin lys er lavet af naturlige materialer, men meget sjælden i dag.

Nu på salg en masse gel stearinlys, herunder aromatiseret. Gelen, som, ja, og stearinlys selv, kan gøre deres egne hænder. For sin produktion brug glycerin, gelatine, tannin og destilleret vand. Mad farvestoffer og naturlige æteriske olier supplere sammensætningen af hjemmelavede produkter.

Effekten af forskellige varianter

Aromaterapi stearinlys har forskellige dufte, der giver en anden effekt. De er ikke blot slappe af og lindre, de puste nyt liv og genopfriske, op med humøret og tone, at forføre, for at spare op til søvnløshed, helbrede luftvejssygdomme.

Nåletræ lugte Opdater, også fungere balsam og citron. Lavendel, merian og mandarin lindre. Koriander, kanel, sandeltræ lindre træthed. Slap basilikum, bergamot, geranium, lavendel, kamille, patchouli, ylang-ylang. Verbena, basilikum og rosmarin stimulerer. Orange, grapefrugt, pebermynte, rosmarin tone. Hjælp med søvnløshed kamille, rose tyrkisk, sandeltræ, neroli, timian. Disse dufte, og selv salvie, grapefrugt er et antidepressivt middel.

Duftlys med fyrretræ olie effektivt opfriske luften og afbrød ubehagelige lugte.

I sommerhuset, kan du tænde et lys med citronella, det vil skræmme væk myg og andre insekter.
Smukke lys med tilsvarende varianter kan gøre en rolig og intime samtaler, ryg pasform og lindre stress efter en hård dags arbejde eller at juble op om morgenen efter søvn.

julelys

Det vigtigste ferie er umuligt uden stearinlys. Når tændte stearinlys på en festlig juletræ, over tid, de blev erstattet af elektriske modstykker. Stadig, stearinlys var fast inventar i juledekorationer. De skaber en festlig stemning, og aromaterapi stearinlys også fylde huset med duften af fyrrenåle.

I den seneste tid, i stedet for at leve det duftende gran eller fyr er installeret kunstige træer, som kan være endnu smukkere, men, ak, ikke har en granskov lugt, en lugt fra barndommen. Og selv tangeriner, reelle, plukkede fra træet, men bragt fra langt væk, måske ikke har den rige smag, som kombineret med lugten af juletræet og skaber en forventning om ferie, en følelse af undren. Hvad skal der gøres? Kun lys stearinlys med æteriske olier af fyrrenåle og mandarin.

Romantisk aften i stearinlysets skær

Romantiske stearinlys i smukke lysestager gøre atmosfæren intime, selv i et overfyldt rum i restauranten. Og hvis de brænder til bordet sæt til to, i en lejlighed eller soveværelse er fyldt med sensuelle dufte, kan effekten, der tilsammen overstiger alle forventninger. Dog skal duftstoffer vælges omhyggeligt og måles.

Atmosfæren bør lempes, men ikke nok til for tidligt overvandt en dyb søvn.

Begejstrer og lokker partnere subtil duft af ylang-ylang og jernurt, cedertræ og åbner hjertet og forbedrer humør, Jasmine skaber en afslappet atmosfære.

Du kan kombinere med hinanden de forskellige varianter, det vigtigste - at observere moderation.

Du kan købe en aromaterapi stearinlys i butikken, lave dine egne hænder med dine foretrukne varianter eller gøre til orden, picking up som lugt og farve, og form.

form

Smukke lys behøver ikke nødvendigvis at have en form for en usædvanlig form. Høj hvid, i form af en meget langstrakt kegle, sammenflettet med bånd, stearinlys ser meget højtideligt.

Selv den mest simple stearinlys kan være dekoreret for eksempel kanelstænger, og bundet med snor eller tape.

Indvendige stearinlys bruges til udsmykning af lokaler. De kan være udformet som et fyldigt kolonner i tværsnit ligner en stjerne med et forskelligt antal af bjælker, en trekant, en blomst med kronblade, hjerte eller to kondenserede symbolsk hjerte, halvmåne, oval. Ofte er disse stearinlys har strenge geometriske former, såsom kugler med sne effekt.

Bivoks stearinlys ofte gør krøllet. De udføres i form af påskeæg, hjerter, snemænd, juletræer, eventyrlige figurer. Dekoration er skulpturer af mennesker og dyr fra voks. Brænd dem, men jeg har ondt af, så dets vigtigste funktion de udfører sjældent.

Luksuriøse og romantisk look stearinlys i form af blomsterdekorationer, skulpturelle i voks. Farve og designløsninger kan være meget forskellige. Dette og buketter af roser, gerbera og liljer, og dekorative vaser med blomster.

Lysestager for duftende stearinlys

Duftlys sælges primært i metaldåser og installere dem på et passende form lysestage.

Romantisk atmosfære understøttes af høje sarte lysestager med lange farvede stearinlys. Denne struktur stiger til over enhver tabel servering og godt dækker det. Især, at høje lysestage sker ofte i to eller tre stearinlys.

Lysestager for et hyggeligt varmt miljø bør være lav. Ikke for ingenting er ofte duftende stearinlys sælges i lave klart glas kopper eller briller. Farvede glas af de lysestager kan gøre fancy belysning af rummet.

Det er interessant at se spillet refleksioner på væggene, hvis lyset er skjult i den uigennemsigtige ler eller metal lysestage med regnede huller.

Julelys bliver ofte sat på en lav sokkel, dekoreret med gran grene, kogler, legetøj, glitter, streamers og perler.

Håndværkere gøre duftende stearinlys, for hvilke lysestage er appelsinskal.

terapeutisk aromasvechi

Kina begyndte at producere duftende stearinlys til behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme. De, ligesom medicin, du har brug for at tænde tre gange om dagen på bestemte tidspunkter i det beskyttede rum mod træk. Stearinlys med jasmin duft øge immunitet og har anti-influenza virkning.

Stabiliser trykket, stoppe hoste, dulme leveren og nerver, forbedre stemningen, lindre søvnløshed, styrke maskuline stearinlys med krydderurter: Bezostaya jujube, jujube torn, Codonopsis melkovolosistym, kinesisk kvan, østlige Tusi og mange andre.

Selvfølgelig, i dette tilfælde har vi ikke taler om den skønhed, romantik og en behagelig aroma, fordi medicinen har en kur. Meget sjovere er en massage med duftende stearinlys.

massage stearinlys

Disse aromaterapi stearinlys - en universel løsning.

De skaber overraskende atmosfære, aromatiske olier, der dannes under forbrænding, afslappende dufte fylder luften opvarmes til en temperatur over kropstemperatur anvendes som en massage olie og balsam til pleje af kroppen.

Fugtgivende og nærende massage duftende stearinlys til huden på hænder og fødder efter et bad - en smart SPA-behandling i hjemmet. Anti-cellulite stearinlys med kakaosmør og peber med til at gøre huden stram, og tallet - slank.

Et lys erotisk handling straks på de tre organer sanserne: ilden - vision som elskovsmiddel aroma mens afslappende og spændende - i lugtesansen og som en massage olie, øger følsomhed over for berøring - at røre ved.

Sammensætningen af massage stearinlys omfatter tre typer vegetabilske olier: Solid kokosnøddeolie, kakao, shea-sheasmør; væske - mandel, avocado, jojoba; æteriske olier i forskellige kombinationer.

Verdens varianter rige og forskelligartede, ild fascinerer, og kombinationen af varme og lugt giver et mægtigt skaber en festlig og romantisk atmosfære, revitaliserer og lysere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.