FormationHistorie

Hvad kronologi systemet eksisterede i det gamle Rom? Om kalenderen og tid

Hvad kronologi systemet eksisterede i det gamle Rom? De fleste vil tænke i lang tid, fordi studiet af historielærere bruge moderne kalender. Men han har ikke umiddelbart blive, hvad vi kender det.

Kronologi i det gamle Rom

det ville være svært at leve uden et ur og kalender. Det er umuligt at planlægge på lang sigt, er det svært at forklare, når der er en begivenhed. Derfor ønsket om at en eller anden måde strømline kalenderen er helt naturligt. Antikke Rom blev udviklet tsilivizatsiey. Det er derfor, det er interessant, da timingen dengang er blevet organiseret. Så hvilket system er kronologi eksisterede i det gamle Rom? Hvad det har udviklet sig i løbet af dens anvendelse? Alt dette er meget interessant.

I oldtiden, blev folk ikke er involveret i tilrettelæggelsen af kalenderen. De bemærkede ændringen af tidspunktet på dagen, årstiderne. Blev set cyklisk begivenhed, og senere for den bekvemmelighed det var logisk at bruge nogle benchmarks, nogle betydningsfulde begivenheder. Korrelere dem med emnet, var det muligt at navigere i tid og lægge planer. Problemet er, at hver nation har sit eget system af kronologi eksisterede. I det gamle Rom, blev udgangspunktet tages som den anslåede år af fundament af byen af samme navn. Naturligvis den nøjagtige dato forårsagede megen polemik, der fortsætter selv nu, men mere eller mindre generelt accepteret 753 f.Kr.. Ved sin beregning af en hånd, at astronomer, der var i stand til at indstille datoen for den solformørkelse, som formodes blive afholdt på fødselsdagen af byens grundlæggere - Romulus og Remus.

Men det er ikke alt, da dette system begyndte kun at blive brugt fra 16 f.Kr.. e. Længe før denne æra i det gamle Rom blev udført i overensstemmelse med listerne over konsuler, der er spørgsmålet om, hvornår han blev født, ville en lokal beboer sige, for eksempel, at "i et år, hvor de konsuler var Lyutsiy Kornely Zec og Claudius Cilnius Metellus". Det var ganske praktisk, fordi prebyvniya mandatperiode som en tid lig den ønskede længde af tid. Her er, hvad systemet med kronologi eksisterede i det gamle Rom. Men det giver mulighed for at være styret kun af året, men hvad med de måneder, uger, dage, og så videre. D.?

Kalender og nedtælling

I den ældste system romerne var kun 10 måneder i begyndelsen af året er i marts. Men omkring VII-VI århundrede f.Kr.. e. Det blev lånt kalender, der er opdelt i 12 dele.

Dag opdelt i de velkendte timer, men deres varighed var ikke konstant. Som dagen og natten blev opdelt i 12 dele, uanset deres varighed. For reference bruges solure og senere lånt i vandet i Grækenland.

Reform og den fortsatte brug af

Eksisterende kalender var ikke præcise nok, og den berømte Yuliy Tsezar brugt reformer, der blev indført begrebet et skudår, og blev tælle ned fra januar, ikke marts, som før. Fra den dag tiltrådte de konsuler og en ny økonomisk cyklus. Os denne kalender er kendt som Julian, en lang gang det blev brugt, også i Rusland.

Men denne indflydelse romerne på referencemetoder er ikke slut. Selv i middelalderen, allerede efter som en vejledning brugt jul, historikere har ofte påpeget, bunden af "evige by". Her er, hvad systemet med kronologi eksisterede i det gamle Rom, og hvilke konsekvenser det havde, selv efter mange år.

Heritage i den moderne verden

Romerriget har længe brudt sammen, folk kun læst om det i historiebøgerne. Men det er overraskende, hvor væsentlig den viden, der var tilbage af hende og bruges den dag i dag.

Måned navne i latin, nu lyde bekendt for enhver europæisk, da de er blevet bevaret næsten uændret. Hver dag i ugen i Rom var dedikeret til nogle gud Merkur, Saturn, Venus og andre. Har gennemgået mindre ændringer, deres navne også i europæiske sprog.

Af den måde, ordet "kalender" kommer netop fra romerne. Kalendarium var en gennemgang af året, og selv såkaldte særlige gæld bøger. Låntagning var nødvendigt at betale i begyndelsen af hver måned, med det resultat, at det blev et helt system.

Antag, at systemet har været igennem endnu en grundlæggende reform, og nu er det generelt accepteret den gregorianske kalender, men også arven fra den store æra af romerne gjorde ikke
glemt.

Alternativer til moderniteten

Mange kalendere, samt romerske, længe gået i historien, blev de erstattet af en mere eller mindre generelle formål system. Og hvad systemet eksisterede og fortsætter med at blive brugt, og om der er en sådan generel? Selvfølgelig, selv om det er ikke almindeligt. For eksempel er det den jødiske kalender, hvorefter i 2014 svarer til 5774-5775 år. Udgangspunktet er taget den såkaldte nymåne af universet, som er tidspunktet for skabelsen. Også forskelligt organiseret nedtælling.

Undervurdere populariteten af alternative systemer bør ikke, for eksempel den hebraiske kalender er den officielle i Israel, sammen med den sædvanlige gregorianske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.