FormationHistorie

Slaget på isen: ordningen og slagets

Slaget på isen - en af de største kampe i Ruslands historie, hvorunder Prince of Novgorod Aleksandr Nevsky afspejles på Lake Peipsi invaderende riddere af den Livonian Order. I mange århundreder, historikere gå kontrovers om detaljerne i kampen. Nogle ting er ikke klart for enden, herunder hvordan det foregik Ice. Kørsel og genopbygning af dele af denne kamp vil give os mulighed for at afsløre hemmeligheden bag de mysterier historie forbundet med den store kamp.

Baggrund for konflikt

Siden 1237, da paven annoncerede i begyndelsen af det næste korstog til at lande den østlige Østersø mellem russiske fyrstedømmer på den ene side, og Sverige, Danmark og den tyske Livonian ordre - på den anden side, holder en konstant spænding, som til tider voksede ind i en militær aktion.

Så i 1240 de svenske riddere ledet af Birger Jarl landede ved mundingen af Neva, men den Novgorod hær under kontrol af Prins Aleksandra Nevskogo besejrede dem i et afgørende slag.

I samme år, den Livonian bekendtgørelse foretog offensiv på det russiske jord. Hans tropper tog Izborsk og Pskov. Vurdering af faren Novgorod Veche i 1241 opfordrede tilbage til regeringstid Alexander, selv om kun for nylig bortvist ham. Prins samlet trup og flyttede mod Livere. I marts 1242 var han i stand til at frigive Pskov. Alexander flyttede sine tropper til de besiddelser i bekendtgørelsen, i retning af Tartu bispedømme, hvor korsfarerne samledes betydelig styrke. Parterne forberedt den afgørende kamp.

Modstandere mødes 5 April, 1242 ved Lake Peipus, så stadig dækket med is. Det er grunden til senere overtaget navnet på slaget - Battle of the Ice. Sø mens frosne dybt nok til at modstå svært bevæbnede soldater.

kræfter Parternes

Russiske hær var temmelig fragmenteret struktur. Men kernen i det, ingen tvivl om, var Novgorod trup. Hertil kommer, at hæren ind i såkaldte "nederste hylde", der førte boyars. Det samlede antal russiske milits anslås af historikere ved 15-17 tusinde mennesker.

Hæren, var også uegnede Livere. Slaget rygraden i hans riddere var stærkt bevæbnede militære ordrer under ledelse af Master Andreas von Velvenem, som dog i kampen selv var ikke involveret. Også i de danske tropper var allierede, og militsen i byen Dorpat, som omfattede et betydeligt antal esterne. Det samlede antal Livonia værter anslås til 10-12 tusinde mennesker.

slagets

Historiske kilder har forladt os temmelig sparsomme oplysninger om implementering slaget selv. Slaget på isen begyndte med, at bueskytter i Novgorod tropper kom frem og dækkede hagl af pile drift riddere. Men sidstnævnte kunne, ved hjælp af en militær bygning, kaldet "svin" til at knuse de bevæbnede mænd og bryde centrum for de russiske styrker.

At se denne situation, Alexander Nevsky beordret tropper at nå Livere fløjene. Riddere blev taget i en knibtangsmanøvre. Det begyndte deres vilkårlige ødelæggelse af russiske krigere. Hjælpetropper i bekendtgørelsen, at se, at deres vigtigste styrker er besejret, skyndte sig at flygte. Novgorod trup jaget kørt i over syv km. Slaget endte i fuldstændig sejr for de russiske styrker.

Sådan var historien om slaget på isen.

Kørsel kamp

Intet under den indenlandske lærebøger om militære anliggender har taget en værdig plads Ice. Nedenstående diagram, viser klart en leder gave Aleksandra Nevskogo og eksemplificerer de fremragende kampoperationer.

På kortet, vi tydeligt se de første gennembrud liviske tropper i rækken af russiske trup. Også vist Knights entourage og den efterfølgende flugt ekstra kræfter bekendtgørelse, som blev afsluttet og Ice. Ordningen gør det muligt at bygge begivenheden data i en enkelt kæde, og i høj grad letter genopbygningen fandt sted i løbet af slaget begivenheder.

konsekvenser af slaget

Efter Novgorod hær vandt en komplet sejr over Crusader kræfter, hvad store fortjeneste Alexander Nevsky, blev den fredsaftale, der blev undertegnet i hvilken Livonian henblik på helt at opgive sine seneste opkøb i det område af de russiske lander. Det blev også udvekslet fanger.

Nederlaget, der lidt i bekendtgørelse af Battle of Ice, var så alvorlige, at han var i ti år slikke deres sår, og ikke engang tænke på en ny invasion af den russiske jord.

Ingen mindre betydningsfulde sejre Aleksandra Nevskogo og den generelle historisk kontekst. Efter alt, blev det derefter besluttede skæbne vore lande og den faktiske ende til aggression af tyske korsfarere i den østlige retning blev lagt. Selvfølgelig, efter at der i bekendtgørelsen ikke blot forsøger at rive et stykke russisk jord, men aldrig har invasionen tog ikke sådan en stor karakter.

Misforståelser og fordomme forbundet med slaget

Der er en opfattelse, der er stort set i slaget ved søen Peipsi russiske hær hjalp isen, som ikke bære vægten af svært bevæbnede tyske riddere og begyndte at synke under dem. Faktisk ingen historisk bekræftelse af dette faktum er ikke. I henhold til den seneste forskning, vægten af udstyr tyske russiske riddere og riddere, der deltager i kampen, var omtrent lige.

Tyske korsfarerne i visningen af mange mennesker, som primært er inspireret af filmen, er svært bevæbnede Cuirassiers hjelme, ofte dekoreret med horn. Faktisk charteret af Ordenen forbud mod anvendelse af hjelm-monteret dekorationer. Så ingen horn Livere i princippet, kunne ikke være.

resultater

Vi fandt således ud af, at en af de vigtigste og mest ikoniske kampe i landets historie var slaget ved Ice. kamp ordning gav os mulighed for klart at reproducere sin kurs og bestemme den væsentligste årsag til nederlaget af Knights - revurdere deres styrker, når de hensynsløst hastet til angrebet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.