HjemlighedVærktøj og udstyr

Maling på den galvaniserede metal til udendørs brug: typer og egenskaber

I moderne byggeri, der galvaniseret metal, der anvendes ret ofte. Det blev populær takket være den pålidelighed og funktionalitet. Men zinkbelægningen har sine egne ulemper, udtrykt i lav korrosionsbestandighed. Materiale, men ikke så stærkt udsat for denne påvirkning, såsom stål, men hvis du ønsker at opnå langsigtet drift, er det nødvendigt at dække overfladen med en speciel maling.

De vigtigste typer af maling galvanisering

Hvis du har brug male på galvaniseret metal til udendørs brug, er det nødvendigt at beskæftige sig med nogle arter sådanne belægninger. De er:

  • akryl;
  • vinyl;
  • alkyd;
  • gummi.

Akryl er normalt lavet på basis af organiske opløsningsmidler, kan findes på salg endnu og vanddispergerede præparater. Blandt de ingredienser, de indeholder antikorrosive additiver. C kan oprette en mat overflade lag ved hjælp akryl maling. De vigtigste fordele ved disse blandinger er: fremragende modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger, UV, fremragende vedhæftning, fremragende vandafvisning, holdbarhed og lave omkostninger.

Oversigt over funktioner i alkydmalinger galvaniske

Maling på den galvaniserede metal til udendørs brug kan alkyd. Sammenlignet med ovennævnte materiale, kan den første via oprette en blank finish. Fremstillingsprocessen anvender aktiv korrosionshindrende pigment. Blandt andet disse malinger har fremragende ydeevne. I en bred vifte af moderne marked kan finde alkyd sammensætninger, der kan bruges i et industrielt miljø og maritime klima.

Oversigt over funktionerne i vinyl belægninger til galvanisering

Maling på den galvaniserede metal til udendørs brug og kan blive endnu vinyl. For nylig begyndte hun at vinde i popularitet på grund af nogle af sine egenskaber. Malingen har en høj resistens over for vejrlig og klarer de høje temperaturer.

Billeder på den belagte overflade kan være konstant påvirke temperaturen til 70 ° C, kan temperaturen midlertidigt øget til 90 ° C. Imidlertid vinyl Dækslet har nogle ulemper, som er udtrykt i høje omkostninger. Prisen er begrundet i nogle positive kvaliteter af holdbarhed type.

Oversigt over funktioner gummi maling galvanisering

Maling på det galvaniserede metal til udendørs shows selv gummibelægning, som er lavet på basis af acryl. Blandt de særlige kendetegn - høj elasticitet. Efter tørring vil det øverste lag af sådant materiale ligne gummi, derved ikke skræmmende effekt på overfladen af mekaniske kræfter, såsom virkninger.

Sådanne malinger til metaloverflader er holdbare, modstandsdygtige over for kemiske angreb, fremragende undergår udfældning, forskellige miljøvenlighed og har høje dekorative egenskaber.

Den males taget af galvaniseret metal

Hvis du har brug for maling til galvaniseret jern, end at male taget, er du nødt til at tænke over. De mest almindelige belægninger i dag er: akryl farvestof, olie maling, såvel som forbindelser med anti-korrosionsegenskaber. For sådanne overflader skal bruge specielle farvestoffer til grund, at galvanisering overflade mere passive sammenlignet med det konventionelle metal. Derfor bør malingen vælges under hensyntagen til den høje elasticitet.

Når du vælger maling til galvaniserede overflader, eksperter rådgive at være opmærksom på mat akryl farvestof "Tsikrol", som har høj vedhæftning kapacitet og fremragende anti-korrosionsegenskaber. Blandt fordelene ved dette maleri materiale bør fremhæves: vejrbestandighed, fremragende tolerance over for lave temperaturer og luftfugtighed. Denne maling efter påføring tørrer hurtigt under påvirkning af ultraviolet stråling ikke falme og er vandafvisende. Det påføres en tør overflade med spray, rulle eller pensel. Om nødvendigt kan præparatet fortyndes med et opløsningsmiddel eller R646 butalatsetatom. Sådan en beskyttende belægning forlænger levetiden af galvaniseret tag betydeligt.

Anmeldelser af maling "Tsikrol"

Denne anti-korrosiv maling til galvaniseret metal er primerlak, som er fremstillet baseret på acrylharpikser og polymere additiver. De organiske opløsningsmidler tjener som yderligere elementer. Ifølge kunderne, blandingen har en høj dækning af den malede overflade.

Blanding vil være i stand til at beskytte selv mod udsættelse for saltholdig luft. Forbrugerne understrege, at jorden er nemt at arbejde, har hydrofobe egenskaber og ikke kun er egnet til zinkbelagt stål, men også systemer afløb, tagrender, galvaniserede rør, profiler, bølgede, jern og galvaniseret jern.

Anvendelse af blandingen bør gennemføres på den rengjorte overflade fra rust, og eventuelt som opløsningsmidler kan anvendes xylen eller ethylacetat.

Forbrugerne rådes til at udføre arbejde ved temperaturer i området fra -10 til +50 ° C Skal vente på fuldstændig tørring i 18 timer, det er sandt, hvis udetemperaturen er + 20 ° C.

konklusion

Anvendelsen af en særlig maling belægning på galvaniserede overflader vil hjælpe med at beskytte det fra den negative påvirkning af miljøet. Men for at starte data manipulation, eksperter anbefaler kun et år efter afslutningen af installationen af tagkonstruktioner.

I løbet af denne tid, vil atmosfæren forberede grundlaget for maleriet, renses for rust og gøre overfladen lidt ru. Hvis du ønsker at gøre arbejdet på kort tid, er det muligt at forberede overfladen på sine egne, men i dette tilfælde er det nødvendigt at forsøge ikke at beskadige det tynde lag af galvanisering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.