HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan man vælger en gaskedel: Anbefalinger

I øjeblikket er der forskellige gaskedler. Hvilket du vælger, afhænger af en række faktorer at være opmærksom på den enkelte forbruger.

Hvad er de modeller?

Til udførelse betyde isolerede væg og gulv løsninger. At tale om, hvordan man vælger en gaskedel, er det værd at bemærke, at de er enkelt og dobbelt kredsløb. Det er også almindeligt at skelne mellem disse enheder efter type af materiale, som varmeveksleren er fremstillet (dette er stål eller støbejern), og også af typen af brænderne.

Før du vælger en gaskedel, er det nødvendigt at vurdere kvaliteten af vandet i dit VVS. Hvis det er en hård stof med en betydelig andel af jern, så er det muligt at anbefale en enhed med indbygget kedel. Det er vigtigt at bemærke, at i denne situation er der tale om stål vandtanke, hvor spolen med en forbipasserende kølevæske gennem det. Det viser sig, at væsken fra varmesystemet, der varme til vandet i kedlen. Dette valg af kedler på grund af det faktum, at calcium og jern aflejres på varmevekslerne meget længere. Over tid sker coil coating lag skala, hvorfor vandet opvarmes længere, varmeoverføringsydelsen af varmesystemet og aftager gradvist. Disse processer er ikke så intenst som i gennemstrømnings-varmevekslere.

Hvis vi taler om, hvordan man vælger en gaskedel, er det umuligt ikke at nævne de to-kreds-løsning med indbygget flow pladevarmeveksler. Det er ikke et bedste, eftersom den indvendige overflade på en sådan beholder hurtigt at optage kontakt skalering, tilstopning strømningspassagerne og det reducerer varme- og vandstrømmen. Under anvendelse af anordningen bliver ustabilt vandtemperaturen, og dens bølger spores ændringer forekommer vibrationer og støj. Alt dette bevirker, at der er behov for for tidligt fødte reparationer enhed.

At tale om, hvordan man vælger en gaskedel, kan vi konstatere, at den bedste løsning i en bygning vil være at bruge enheden med en vandvarmer. I dette tilfælde skifter fra opvarmning til varmtvandsforsyningen vil være langt mindre, og det er denne faktor har en stærk indflydelse på enhedens levetid.

Gaskedler: hvordan man vælge?

Den første køber er stillet over for valget af producenten. Det er bedre, at det var en slags velkendt mærke, ellers er vanskelige at stole på kvaliteten. Den næste vigtige aspekt er valget af udstyr i henhold til dets karakteristika. Her kan du stoppe efter en overkommelig enhed, der vil forbruge en masse brændstof eller vælge en dyrere model, betale for sig selv gennem effektivitet i drift. Det sidste trin involverer bestemmelse ved valg af egnet udgangsindretning. Det er bedre at beregne på stadiet for at bygge et hus, men for det færdige hjem er også muligt at definere det. Typisk ti kvadratmeter kræver 1 watt. Om nødvendigt opvarmning af vandet, hvormed dette tal endda 25%.

Afslutningsvis skal det siges om de mest populære mærker af udstyr, det proizvoidteli såsom Electrolux, Ariston, og Gorenie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.