Mad og drikkevarerOpskrifter

Adskillige madlavning muligheder assorterede grøntsager til vinteren

Om sommeren husmænd bølge bekymringer. Men besværet med høstning og forarbejdning af visse mest behagelige. Det er, hvor du virkelig kan vise deres dygtighed og fantasi. Denne artikel indeholder tips og opskrifter, der forklarer, hvordan man høste syltede grøntsager. Assorteret vinteren kan være i form af hele frugter og består af hakket masse. I det første tilfælde, oftest tæt agurker, tomater, squash, kål skiver, squash, søde og chilipebre, kombinere dem i forskellige proportioner. I den anden udførelsesform opnås forskellige vegetabilske salater. I hvert af disse tilfælde helt forskellige måder kan gøres konserves. Blandede grøntsager høstet ved de nedenfor beskrevne fremgangsmåder, som er i høj grad afhængig af værdien af de produkter, der anvendes, og den ønskede blødhed af det færdige fødevareprodukt.

 1. Hele frugter er fyldt, normalt 2-3 gange den kogende marinade. I dette Diverse opnås sprøde agurker og har et attraktivt grønt udseende og bedre tomater bevarer deres oprindelige form.
 2. Afskåret i kibble ved høst grøntsager bedre sterilisation ved placering dåserne i en gryde med vand og opvarmning ved lav varme i 10-20 minutter.
 3. Diverse salater, kan koge grundigt før rullende op til en lille blødgørende ingredienser.

Hakket assorterede grøntsager om vinteren, "Autumn"

Ingredienser:

 • 1 kg af følgende grøntsager: agurker, brunlig tomater, kål, løg, peberfrugt;
 • 1 "glide", et glas sukker-sand;
 • Artikel 1.5. l. stort bordsalt;
 • 1 ¼ kopper 9% eddike;
 • 1 ¼ kopper skåret af vegetabilsk olie.

forberedelse

Alle grøntsager, vaske og tørre, så de kan dræne. Derefter skæres: gulerødder - tværgående skiver, peber og løg - halv ringe, tomater - store skiver, kål - ikke for små strimler. Sæt alle grøntsagerne i en bred aluminium gryde og hæld den kogte marinade. Efter omrøring, sat på medium varme. Dove vægt kogepunktet, lad det i kog, omrøres med en spatel, i 10-15 minutter. Når varmer op tomaterne bør afsætte saft, så blandingen langsomt vil gurgle, blødgøre jævnt. Denne sortiment af grøntsager om vinteren er det ikke nødvendigt at fordøje, ellers vil det være mere som en sauce end en salat. Den varme blanding er spredt ud på sterile banker og roll covers. Wrap og lad afkøle i 1-2 dage.

Et stort sortiment af grøntsager om vinteren, "Sommer i banken"

Sammensætningen af marinaden på krukken volumen på tre liter:

 • Salt 70 g;
 • 80 g sukker-sand;
 • 1 time. L. spisestue eddike.

forberedelse

I bunden af hver krukke Lay 2 friske blade peberrod 2-3 sekundær purløg, dild 1-2 paraply 1 Perchina hakket bitter. Så alle de grøntsager (taget ligeligt) blev anbragt i følgende rækkefølge: hele agurker, små squash, halveret gulerødder Flåede Plum del af den bulgarske peber, stramme (bare umodne) tomater. Denne sortiment af grøntsager om vinteren er konserveret ved tredobbelt støbning:

 • hæld kogende vand og lad i 1 time, dækket med et låg og omviklet;
 • dræne opløsningen og re-fill kog på 1 per time;
 • Den foreliggende marinade dekanteres og kog med salt og sukker;
 • i hver krukke til at måle væsentlige derefter hælde den varme marinade;
 • og roll wrap, vender på hovedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.