HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan får man kakerlakkerne ud af lejligheden?

Disse insekter rejser ulykkeligt i mange lejligheder. De er uklare, hvorfra og at slippe af med dem er meget vanskeligt, men stadig nødvendigt. Ud over det faktum, at deres kvarter er ubehageligt, er det også farligt, da de er bærer af smitten. Hvordan slippe af med kakerlakker - dette spørgsmål bekymrer mange, men folk noterer sig den mest effektive måde - installation af plastikvinduer! Måske er det paradoksalt, men i de sidste par år er disse onde ånder i husene faldet. Et andet usædvanligt middel til at kæmpe kakerlakker kan henføres til en normal huskat! Nå, ikke alle katte vil gerne spise disse parasitter.

Tidligere var kakerlakforgiftning hos mennesker forbundet med ordet "Mashenka", men hvide mønstre i hele lejligheden gjorde lidt for at hjælpe.

Rene effektive aerosoler hjælper, men desværre ikke alle, nogle hjælper dig med at bringe kakerlakker, og andre er spild af penge. Hvis du er heldig nok til at vælge det rigtige stof, så skal du være mere forsigtig. Ifølge instruktionerne skal aerosolen rettes rettet mod kakerlakken, drysses og derefter ventileres. For forebyggelse er det selvfølgelig bedre at behandle hele rummet og lade det lukke i en time, fordi kakerlakker kan være i svært tilgængelige steder. Det vigtigste ved anvendelse af denne aerosol er at se efter, at ventilen er peget på kakerlakken og ikke til dit ansigt. Når du har brugt dette værktøj, vil du ikke længere have et problem, hvordan man får kakerlakker ud? Men sandsynligvis vil der være kvalme og svaghed, fordi aerosoler er skadelige ikke kun for kakerlakker.

Cocking kakerlakker er også muligt med en speciel gel blyant. Det er bedre at bruge det til en 100% garanti for at slippe af med ubehagelige insekter, hvis du tidligere har brugt aerosolen. Strukturen af denne blyants handling er, at den inficerer en kakerlak, og den følger allerede kæden af alle de andre.

For at bringe kakerlakker ud, skal du først forstå, hvor de bor. Oftere end ikke lever kakerlakker, hvor der er mange uvaskede retter, varme, der er rester af mad. Normalt er det sovesale og lejligheder, hvor mange lejere bor. Men en sådan lejlighed kan forårsage stor skade for hele huset, fordi kakerlakker normalt vandrer rundt i lejlighederne, og ikke sidde i køkkenet, som de elsker. Fleretageshuse er ikke blottet for sådan ulykke, hvis de ikke er synlige, betyder det ikke, at de ikke er, de kan bare bo i kældre, skraldespande og skraldespand.

Lejlighederne bebos af to slags kakerlakker: rød og sort. Den førstnævnte er normalt brazen, og bevæger sig rundt i lejligheden i faste grupper. Andet er mere rødt, men ikke desto mindre har rødhårede en vane med at løsne sorte kakerlakker.

Hvis du har tendens til allergi, skal du tænke grundigt om, hvordan du får kakerlakker ud. Faktisk opstår der ofte en allergi fra flåter - parasitter, der er placeret på kagerlakens fødder selv. Disse små parasitter er årsagen til forkølelse, hoste og lakrimation.

Det er umuligt at nægte, at kakerlakkerne blev meget mindre. Måske afhænger det af montering af plastikvinduer i hjemmet, køber opvaskemaskine eller ved brug af specielle apparater til opbevaring af mad.

På tidspunktet for valg af våben mod kakerlakker bør man huske på, at de er af to typer. Den første er rettet mod at dræbe insekter, og den anden er at skræmme dem væk (og fortsæt med at gå rundt i huset). Hvad er bedre at skræmme væk eller ødelægge? Først skal du bestemme, hvordan kakerlakker kommer ind i boligen, så blokere dem adgang og slippe af med ubudne gæster. Disse rød-sorte kan endda ødelægge manglen på mad eller vand, så de vil gå på en søgen efter mad. Men vil du ikke forlade dit hus i to eller tre måneder for at køre dem væk? Kakerlakker kan trods alt leve i sult i mere end en måned. Derfor bør effektive metoder anvendes som spray ("Reid", "Globol", "Baigon"), gel (Rubit Zindan - gel, Globol, Killer, Liquidator, Dohloks) Blyanter (men kun af god kvalitet, ellers vil effekten være nul - "Mashenka", "Titanic"). Blandt de seneste nyheder, der sigter mod at bekæmpe disse insekter, kan du identificere ultralydfælder. Denne enhed fungerer fra netværket og gengiver lyde, der afviser insekter (princippet er det samme som i kampen mod mus). Der er nu omkring tredive sådanne instrumenter, men i de fleste tilfælde hjælper de ikke meget, måske fordi kakerlakkerne er mindre følsomme for ultralyd. Så den ideelle opfindelse er endnu ikke blevet opfundet.

Hvis du klare dit problem, så glem ikke at fortælle venner. Sådan får du kakerlakker ud, fordi dette problem forbliver relevant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.