ComputereInformationsteknologi

Detaljer om, hvordan du nulstiller "Android" på din telefon

Vi købte en helt ny smartphone med Android styresystem? Karakteristik af fremragende, gode anmeldelser, stilfuld, og du vil sikkert kunne lide det. Men her er de ting: det operativsystem efter nogen tid pludselig dukkede beskadiget. Enheden vil ikke fungere korrekt eller er holdt op med at arbejde helt. "Og hvad skal jeg gøre?" - spørger du. Det er muligt at genoprette eller geninstallere operativsystemet. Dette kan gøres uden medvirken af alle chips på enheden. Hvis du er interesseret, hvordan man kan nulstille "Android" på telefonen, læse denne artikel.

introduktion

"Android" - et operativsystem til tablet-computere, smartphones, smartbooks, e-bøger og andre små elektronik. Nu er der ideer til fremtiden bruge Android på tv. Dette operativsystem gør det muligt at skabe en Java-baserede applikationer. Til dato, "Android" er det mest populære operativsystem blandt brugere af smartphones og andre håndholdte.

For mere information om, hvordan du geninstallere "Android" smartphone

Desværre kan ikke alle smartphones geninstallere operativsystemet. For eksempel er Galaxy telefon ejere venter med håbet om, at en sådan mulighed vil blive vist i dem. Desuden vil operativsystemet "Android" ejere af version 2.3 ikke være i stand til at sætte dig selv en nyere version. Sådan nulstilles "Android" på telefonen, hvilket er en smart telefon, overveje yderligere.

1.There kan nulstilles automatisk, det vil sige, at din enhed selv at bestemme, hvilken firmwareversion og hvad den har brug for, uden deres overdrevne indblanding. Bare sørg for, at der er adgang til internettet. Computer vil gøre alt for dig.

2. Hvis det ønskes, kan du gøre alt i hånden (hvis du er en erfaren bruger i dette tilfælde). Der er nu et stort antal officielle websteder, hvorfra "Android", kan du hente den rigtige version til dig.

Telefon "i flyvning"

Separat overvejelse bør være opmærksom på, hvordan du nulstiller "Android" Flyv på telefonen. Indtil for få år siden, var vi plaget af et problem med at installere firmwaren på din telefon. Vi gik til et stort antal steder i håb om at finde svar om din gadget. Læs mere obskure mange anmeldelser og artikler om emnet. Med frygt i hjertet af eksekverbare instruktioner, der blev givet til os på fora, og håbede, at det ikke var forgæves, kan vi gøre det. Hvis det ikke går, var det stadig en mulighed - at bære din gadget til det nærmeste servicecenter, hvor vores telefon ville lægge et par uger for en stor mønt. Og der kom en tid, hvor telefonen Fly udviklings udgivelser offentliggjort en officiel version af denne model, enhedens firmware.

Hvis sagen er behandlet i detaljer om, hvordan du nulstiller "Android" på din telefon, skal det siges, at der er en række handlinger, hvorigennem dette kan gøres:

1. Før du geninstallerer operativsystemet, læse instruktionerne for starten af flyve brand telefoner.

2. På den officielle hjemmeside for dets egenskaber (telefonmodel, versionen og typen af operativsystem) for at finde den rette firmware og hente den.

3. Efter en fil var helt i din computer, åbne den og køre.

4. Dernæst et vindue åbnes med et udvalg (drop down liste) sprog. Deres to - russisk og engelsk. Vælg den, der er mest praktisk for dig.

5. Ved afslutningen af dette handlingsprogram vil bede om bekræftelse af installationen, om at vi er enige, og klik derefter på Næste.

6. Vi forventer, at installationen er fuldført, og klik på Afslut-knappen.

7. Når du har fuldført den grundlæggende installation er tilsluttet via USB-kabel mellem telefonen og computeren ved hjælp af debug-mode.

8. Computer - smart maskine. Han ser telefonen og sender en anmodning om at bekræfte indstillingen. Tryk på knappen SET. Og chaufføren vil blive downloadet til din computer.

9. Når den korrekte udførelse af handlinger køre programmet. Interfacet er meget simpelt at forstå. I debug-mode, køre opdateringen.

10. Hent den ønskede software, genstarte telefonen.

11. Start installationen af firmwaren til din telefon.

12. Hvis alt er korrekt, så geninstallere operativsystemet Android er en succes.

Instruktioner: hvordan du nulstiller "Android" på din telefon Sony Xperia

Spørgsmål om, hvordan du geninstallerer dæksler og ejere af telefoner i denne model. Denne enhed indeholder en række karakteristiske træk i installation af operativsystemet. De er:

1. På internettet en af disse programmel: UpdateServic, Bridgefor PC Companion, og downloade til din computer nogen af dem.

2. Åbn den downloadede fil og følg en temmelig simple instruktioner, er blevet givet i bilagene.

3. Efter den vellykkede installation af softwaren på din pc, vedhæfte telefonen via USB-kabel og køre ved at trykke på knappen SET.

4. Næste du nødt til at fjerne ledningen fra telefonen og slukke den. Eksklusive enheden, skal du indsætte tråden igen.

5. Vi vente til slutningen af installationen og nyde den nye OS.

optimal udgave

Den følgende diskussion fokuserer på, hvordan man kan geninstallere version af "Android". Egenskaber og fordele ved "Android" er en hurtig og effektiv forbedring af versioner. Enhver pc-bruger kan opdatere selve operativsystemet, som på grund af sin nem installation det er tilgængeligt for alle. Her er en række sekventielle handlinger, der vil hjælpe dig med at opdatere din version af "Android" for en frisk én:

1. I din telefon er elementet om telefonen. Der vil indikere den aktuelle version af telefonen og opdateringer, som du kan downloade og installere. Hvis OS version til din telefon ikke er tilgængelig, vil det vise en meddelelse (som en dialogboks).

2. Hvis du vil have din telefon regelmæssigt installere ny software, skal du indstille et flueben i afsnittet om enheden til automatisk at opdatere. Du behøver kun konstant adgang til internettet.

3. Dit operativsystem vil blive løbende opdateret.

konklusion

Vær meget omhyggelig og forsigtig, når geninstallere eller opdatere "Android" operativsystem, fordi du kan miste den nødvendigt for dig oplysninger, kontaktliste, og så videre. Derfor, før noget opdatering, skal du sørge for, at dine data er gemt på en anden enhed. Det er regnet ud, hvordan at nulstille "Android" på telefonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.