SundhedSund kost

Advarsel! Genetisk modificerede fødevarer kan dræbe!

Forholdsvis tæt på det 19. århundrede bragt til menneskeheden, raffinerede fødevarer, som førte til de første kunstigt skabte sundhedsproblemer. Så poleret, alt for raffineret ris førte til en masse på A-vitaminmangel i Asien på grund af raffineret sukker begyndte at udvikle diabetes og åreforkalkning, og raffinering af vegetabilsk olie væsentligt sænket ernæringsmæssige værdi af produktet.

I dag, baseret risiko kommer fra den hurtige udvikling af bioteknologi, det ødelægger den genetiske basis for sundhed, ikke kun mennesket, men også alle de naturlige økologiske systemer.

Genetisk modificerede fødevarer forårsage folks massive allergiske sygdomme, kræft, og mange nye lidet kendte sygdom.

Det hele startede med, at der i midten af forrige århundrede, britiske forskere Francis Crick og Dzheyms Vatson gjort en betydningsfuld opdagelse: alle oplysninger om den fremtidige struktur af kroppen er lagret i DNA - midt i cellekernen. Når det er blevet foreslået, at ændre de enkelte gener, kan du ændre de fælles funktioner i levende organismer.

I 1979, første gang forskerne var i stand til at identificere det gen, der er ansvarlig for syntesen af en human insulin, og "embedded" i hans genetiske kode af E. coli, hvorefter hun begyndte at syntetisere insulin. viste det sig således de første genetisk modificerede organismer - GMO.

På oprettelsen af hver nye anlæg med ændrede genetik tager års arbejde og millioner af dollars. Fremstille dem ved hjælp af genkanonen som "skyder" et særligt sæt af: et gen med det ønskede træk gen at starte den foregående og genet-markør. Hvis et sæt af sådanne gener overlever, blev cellerne lov til at vokse ind i en ny fabrik.

Flagskibet af genteknologi blev USA. Så i 1994, der er vokset tomat gen Deepwater skrubbe. Disse genetisk modificerede fødevarer kan opbevares i lang tid, resterende grøn og varm hurtigt bliver mættet rød.

På nuværende tidspunkt er verdensøkonomien vokset mere end hundrede linjer af transgene planter, herunder teknisk kvalitet bomuld og tobak. En liste over GMO fødevarer sojabønner ledes - sin andel i den samlede produktion er 98% af transgenerne. De efterfølges af majs, sukkerroer, raps, kartofler, tomater, hvede.

Genetisk modificerede produkter i felterne resistente over for skadelige insekter og modstå håndtering aggressive kemikalier mod ukrudt. Så få ekstremt høje udbytter af disse planter.

Faren for økosystemet er, at indlejret i generne af planter kan dræbe ikke kun skadedyr, men også gavnlige insekter. Øvrigt i processen med at indsætte et fremmed gen involverede bakteriofager overaktive kunstige virusser og plasmider, der er i stand til at trænge ind i cellen og komme ind i det. Disse transportører passere de modificerede gener og normale planter, der forårsager ukontrolleret horisontal genoverførsel. Så der er en ændring og ødelæggelse af hele økosystemer.

Genetisk modificerede produkter er opført transportører virus og den menneskelige krop, indlejring i genomet og forårsager ustabilitet overordnede genetiske struktur. Dette aktiverer en lang række gener, som er ansvarlige ikke kun for kræft, men også for nye ukendte sygdom. Ved at spise fødevarer med GMO'er, personen faktisk inficerer ekstremt aggressive kunstige virusser.

Vores krop opfatter proteiner genetisk modificerede fødevarer som udenlandsk, dvs. allergifremkaldende. For eksempel blev det skabt med sojabønnegenomet Paranød at forbedre sojaprotein. Men folk, der har været allergisk over for paranødder, så prøv denne soja, fik en alvorlig allergisk reaktion, selv dødelig. Først efter en række farlige tilfælde har denne soja fra GMO blevet trukket tilbage fra salg.

Meget ofte for nye afgrøder ved hjælp af gener, der reducerer følsomheden over for antibiotika. Hos mennesker det forårsager en hurtig vækst af patogene bakterier, der har exceptionel modstand overfor antibiotika.

I de seneste år, at det internationale samfund begyndte at indse det reelle omfang af farerne ved genetisk modificerede fødevarer. Nu er de forbudt til salg i Europa, og producenter bruger dem udelukkende til gennemførelse af den tredje verden. Det eneste argument "for", som forblev i sådanne selskaber - en stor høst og sloganet "Genteknologien vil redde verden fra sult." Men dette udsagn er en myte, fordi problemet med sult ikke er besluttet af den ekstra produktion, og korrekt fordeling af fødevarer.

Så vær opmærksom på din mad, ikke ødelægger din krop på genniveau, fordi de gamle grækere vidste: "Vi - hvad vi spiser"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.