Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Lesya Samaeva: biografi, de bedste film

Les Samaeva - Ukrainsk talentfulde skuespiller, som er vanskelig at forveksle med nogen anden filmstjerne. En sådan definition som en "rolle" er ikke gældende for det, som denne fantastiske kvinde nogen heltinde er i stand til at gøre "deres egen". Seerne vil huske hende i sådanne tv-projekter som "husarrest", "Hvordan Steel blev dæmpet." Populær og male "Orange Sky" med sin deltagelse. Hvad ved vi om den stjerne, kan hvad dens rolle blive kaldt den bedste?

Les Samaeva: biografisk note

Den håbefulde skuespillerinde blev født i Kiev, det skete i juni 1975. Næsten fra de første leveår Lesya Samaeva vidste der ville være, når jeg bliver stor. I første omgang, den unge stjerne beundret af familie og venner, fortalte hun digte. Så hun klappede de tilskuere, der kom for at se skolens forestillinger. Forældre drømmer om at se datter af en advokat eller en økonom, men det lever ikke op til deres forventninger.

Efter at have modtaget den attest, Les blev Samaeva Ansøger Kiev teater studerende, indskrevet i første forsøg. Lærere huske den talentfulde pige som en af de dygtigste og flittige studerende. Diplom starlet modtaget i 21 år, så begyndte at optræde i den lokale teater af drama og komedie.

At spille i teatret

Umiddelbart film Les Samaeva turde ikke at erobre verden, beslutter først at erklære sig selv som et teater skuespiller. Hendes vej til stjernestatus har ikke vist sig længe, det er på sin optræden snart begyndte at forsøge at få de beboere og gæster i Kiev. Selvfølgelig, det stigende stjerne begyndte hurtigt at tildele rollen som de centrale figurer.

Det er svært at opregne alle de levende billeder, der er indeholdt i den ukrainske scene i disse år. I "Three Sisters", hun var Masha i "The Seagull" var Zarechnoj. Jeg husker især publikum hendes sygeplejerske Mary, heltinden i stykket "Queue". Ved oprettelsen af dette billede af skuespillerinden 'lånt' vaner Renata Litvinova. Kreativ tilgang til rollen gik ikke ubemærket hen af kritikere, hun modtog den prestigefyldte pris "Kyiv Brystfinner".

filmdebut

Hans første rolle i tv-serien skuespillerinde Lesya Samaeva erhvervet i en alder af 24 år. Hun fik en af de vigtigste roller i TV "Som hærdet stål", som er blevet en anden tilpasning af samme navn produkt Ostrovsky. Interessant, direktør for showet var det Han Gang fra Kina, "sæbeopera" blev hurtigt populær i Kina, og på Samaeva optrådte mange fans her i landet. Pavel Korchagin billede legemliggjort mand Lesi Andrei Saminin.

TV projekt "Hvordan Steel blev dæmpet" ikke angives, populariteten af skuespillerinden på det område af landet, da det ikke blev overtaget af ukrainsk tv. Ukrainerne har lært om eksistensen af talentfulde kvinder kun i 2003, efter at hun spillede en støttende rolle i sitcom "Merry Company", som fortæller om eventyr af de studerende.

bedste roller

Kun i 2006 var han i stand til at forstå, hvad det ligner den ægte herlighed Les Samaeva. Film og tv-serier, hvor det blev skudt før billedet "Orange Sky", kan ikke sammenlignes med hensyn til popularitet med dette drama. Kiriyenko instruktør med denne film projekt fremhævet begivenhederne i den orange revolution. Skov fik sådan en karakter som søster til hovedpersonen.

Den vigtigste rolle blev tildelt ukrainske stjerne i en trist film "Operation" Che Guevara", publikum og kritikere roste skuespiller tandem med Pavlom Maykovym. Og det blev en populær drama "Brød Day" med sin deltagelse - historien om de modige soldater, forsøger at hjælpe fremmede.

Selvfølgelig kan vi ikke glemme en anden stjernernes rolle, som Les Samaeva spillet. Stjerne biografi hedder det i serien "husarrest" Det kom ved et uheld, som instruktøren havde planlagt at tildele rollen Naty Maluh helt anden skuespillerinde. Men ukrainsk klarede fremragende med den komiske billede af en husmor, der oprigtigt forsøger at være en omsorgsfuld hustru og mor.

Personlige liv

Film stjerne i mange år, er gift med skuespiller Andrew Samnininym, blev hendes elev kærlighed. Andrew, ligesom hans kone, er meget populær hjemme, aktivt fjernes i serien, finder tid til at spille i teatret. Familien vokser dejlige datter Maria, der ønsker at fortsætte arbejdet med deres forældre, til at blive en berømt skuespillerinde. Nogle skridt til at opfylde sin drøm pige har allerede taget, optræder i tv-serien "ikke alene", hvor en af de vigtigste roller, som Lesya spilles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.